Eşinin bir iması oldu mu bu konuda peki?
Doktora gıtsenız operasyonla bı cozumu bulunur bence
esim cok kibar biridir,
sorun etse de soylemez sanmiyorum.
ama bence sorun edilmeyecek gibi degil.
ben 52 kıloya dusmustum gecen kıs goguslerım o kadar kucuk sönük ve sarkıktı kı kılo alınca duzeldı bırazcok tirsak biriyimdir normalde, ama bakalim duzelme olmazsa veya ben alisamazsam belki cesaret edip dusunebilirim.
Göğüs için silikon taktırabilirsiniz. Popo içinse spor yapabilirsiniz. Çok zor şeyler değil bunlar. Eşiniz de kibarmış bu da iyi hiç değilse olumsuz konuşup kafanızı yormuyor.
Saçlarını kestir , bakım yap bence çocuklarla ilgilenmekten kendine vakit ayıramamışsın öyle hissetmen normal
kac kılosunuz suan
aynı bende oyleyım 60 kıloyum suan goguslerımden memnunum 52 53 olunca sonuyolar :)157 boya 60 dim,
gecen kis 53 e dusmustum ne guzel ama aldim bu ara.
ama kilo alsam da popise yariyor memelere hic gitmiyor, ergenligimden beri boyle
Ah canım ya.
Kolay mı anne olmak?
Kolay mı iki bebe büyütmek?
Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Biraz spor ile popo küçülür,boş bir vaktinde de saçlarına şekil verilir.
Kara üzüm çekirdeğini de çıtır çıtır yersen göğüsler büyür derlerdi de ne kadar doğru inan bunu bilmiyorum.
Benim göğüslerim sertleşmişti,bilmeden kansızlık için yediğim zamanlarda.
Valla panpacım ameliyatsız da dolgu yapılıyor pekala. Ameliyata silikona falan gerek yok bence o tarafa yönel.:)
Operasyon yaptırabilirsiniz
Normal şartlarda çok sicak bakmiyorum ameliyatlara ama bence memeler kadinlarin özgüven alanı
Meme kötü olunca ruhen kotu hissediyor insan.
Benimde ileride sarkma porsume olursa direkt mudahale ettiririm ufak bi operasyonla. O yüzden önerebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?