- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.916
- 133
Bu ölçülere protez çok yakışmıştırŞimdi tam 90, mezura ile
Ama südyen markaya göre değişiyor
Kilo 55
Boy 175
Bende senden 3cm kısayım aynı kilo
Zayıf olunca göğüste olmayınca çelimsiz duruyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ölçülere protez çok yakışmıştırŞimdi tam 90, mezura ile
Ama südyen markaya göre değişiyor
Kilo 55
Boy 175
Meme çok güzel ya :)Bu ölçülere protez çok yakışmıştır
Bende senden 3cm kısayım aynı kilo
Zayıf olunca göğüste olmayınca çelimsiz duruyosun
Valla ben de buara aldim basimi gitti. Anlamadim neden. Iki dogum sonrasi 48 kilo olan ben su an 56 kiloyum ;(Tüm doğum kilolarını 20 kadarcık 1 yılda verip 2 yıl sonra manyak gibi 10 kilo keyiften alan ve saçımı hevesle boyatip hüsrana uğrayan hadi belki kahkul iyi olur diye bi cesaret edip kestiren ve beslemeye benzeyen elleri tombik ve çatlamış derili şuan kasları çıkmış saçları dökülen aptal kahkulu hep havada olan birı olarak dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Diyete başladım iste ben de napim kahkülumu tokaliyorum hiçbirşeyin içine giremediğim için taytla takiliyorum niye bu hale geldim doğumdan sonra daha güzeldim nooldu bilmiyorum
Tavsiye verecekler bana da gaz verin azcik
Saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Yumurta ve zeytinyağıyla ayda bir maske yapsanız bile toparlar. Elektriklenmesi içinde çıplak ayak toprağa basarsanız zamanla buda azalır.sık sık düzleştirme fön kurutma vs gibi işlem yapmayın. Onlarda kırar. Taragınızı değiştirin. Elektriklenme ve kırılmaya sebep olan bi tarak kullanmayın.Merhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
Merhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Sütten kesmissin, 1 ay cok kisa bi sure, cok yeni daha.. Vucut kendini yavastan toparlar, kendine gelir inşaAllah.. Beslenmene ve kilona dikkat et derim bu surecte.. Kan degerlerine filan baktirmayi ihmal etme..Merhaba herkese,
peki bıraktıktan sonra eski haline döndü mü göğüslrinizBir rahatsızlığım için çörekotu yağı içiyorum her sabah ve ne kadar istemesem de bende göğüste büyüme yaptı.Kimisi masaj yaparak uyguluyormuş ama ben içince de oldu.Araştırın isterseniz.
85 çok ideal. siz meme estetiğini unutun bence. aman daha ne olsunVayy tam manken fiziği bu arada benim de bedenim 85 ama niye taktım bilmiyorum :)
Sayfaları okumadım da sen benim bildiğim goha mısın
Bence popon büyük değil yani öyle şişman bir hatun görünümünde değilsin
O memeler bir iki aya toparlıyor ilk şok
Bir de göğüs kası hareketi yaparsan tam olur
Saçın vs de kötü değildi
Ben kendimi senin yanında çirkin hissediyorum sen de çirkinsen ben ne yapayım
Valla bu kız bizi mi kekliyor yerine dublör mü gönderdi bilmiyorum
Bana sorsalar hoş bir hatun diye anlatacağım ama kendi bunu inkar ediyor
Alys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)
Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))
O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)
Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)
Soguk su tutmalisiniz.
Benimde iki cocugum var, bnm goguslerimde kucuktur.
Ikinci dogumdan sonra tuhaflastilar.
Ben hep dus sonrasi soguk buz gibi su tutarim, cok ise yariyor.
Saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Yumurta ve zeytinyağıyla ayda bir maske yapsanız bile toparlar. Elektriklenmesi içinde çıplak ayak toprağa basarsanız zamanla buda azalır.sık sık düzleştirme fön kurutma vs gibi işlem yapmayın. Onlarda kırar. Taragınızı değiştirin. Elektriklenme ve kırılmaya sebep olan bi tarak kullanmayın.
Popo işi sporla halolur. Olmuyosa da ona göre giyinin hoş durur dert etmeyin. Kendinizi sevin.
Göğüs için net bilgim yok ama soğuk su dökmek sarkıklıgı alıyor diye biliyorum. Duş sonrası bi süre deneyin. Ve şekillendirici sütyen kullanın. Zamanla toparlar.
Bunlar aslında büyük sorunlar değil. Aslında sadece sıkılmış ve mutsuzsunuz. Biraz gezip tozsanız, biraz iltifat duysanız, kendinize zaman ayırsanız düzelirsiniz.
Yani evde bile olsa azıcık kendinize zaman ayırın :)
Bi kadının en güzel makyajı gülümsemesidir diye boşa dememişler.
meme goruntusu beni boyle yapti, hani oyle boyle degil, foto koysam tum kk oturur aglasiriz
Merhaba herkese,