• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cirkin hissetmek

Tüm doğum kilolarını 20 kadarcık 1 yılda verip 2 yıl sonra manyak gibi 10 kilo keyiften alan ve saçımı hevesle boyatip hüsrana uğrayan hadi belki kahkul iyi olur diye bi cesaret edip kestiren ve beslemeye benzeyen elleri tombik ve çatlamış derili şuan kasları çıkmış saçları dökülen aptal kahkulu hep havada olan birı olarak dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Diyete başladım iste ben de napim kahkülumu tokaliyorum hiçbirşeyin içine giremediğim için taytla takiliyorum niye bu hale geldim doğumdan sonra daha güzeldim nooldu bilmiyorum :olamaz:

Tavsiye verecekler bana da gaz verin azcik
Valla ben de buara aldim basimi gitti. Anlamadim neden. Iki dogum sonrasi 48 kilo olan ben su an 56 kiloyum ;(

Bir rahatsızlığım için çörekotu yağı içiyorum her sabah ve ne kadar istemesem de bende göğüste büyüme yaptı.Kimisi masaj yaparak uyguluyormuş ama ben içince de oldu.Araştırın isterseniz.

Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Var midir cozum, yok mudur?
Saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Yumurta ve zeytinyağıyla ayda bir maske yapsanız bile toparlar. Elektriklenmesi içinde çıplak ayak toprağa basarsanız zamanla buda azalır.sık sık düzleştirme fön kurutma vs gibi işlem yapmayın. Onlarda kırar. Taragınızı değiştirin. Elektriklenme ve kırılmaya sebep olan bi tarak kullanmayın.

Popo işi sporla halolur. Olmuyosa da ona göre giyinin hoş durur dert etmeyin. Kendinizi sevin.
Göğüs için net bilgim yok ama soğuk su dökmek sarkıklıgı alıyor diye biliyorum. Duş sonrası bi süre deneyin. Ve şekillendirici sütyen kullanın. Zamanla toparlar.

Bunlar aslında büyük sorunlar değil. Aslında sadece sıkılmış ve mutsuzsunuz. Biraz gezip tozsanız, biraz iltifat duysanız, kendinize zaman ayırsanız düzelirsiniz.

Yani evde bile olsa azıcık kendinize zaman ayırın :)
Bi kadının en güzel makyajı gülümsemesidir diye boşa dememişler.

iki çocuk emzirdim
memeler pörsüdü nene memesi gibi oldu:deli:
İlk doğum sonrası cabuk toparlamistim ikinci doğum sonrası ben de tepe taklak gittim
hic bi yerimi begenmiyorum bende:110:
Fazlası özgüveni olan üstüme atsın.:işsiz::skandal:

hahah hatirlar misin ben de cok dert yanardim
ameliyata kafa takmistim bayagi. ama simdi 67 kilo oldum memislerden once yine bi 10 kilo zayiflamam lazim :( kilo alip verdikce emzirdikce oluyor bu kacari yok. seninkiler kucukmus yine yag dolgusuyla falan cillop olur. benimkinden fazlalik derinin de alinmasi lazim :(

Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Sen tatlı şirin tipli goha !
Allahım nasıl konu nasıl his evde ayna mı yok senin kendini çirkin hissetmen doğaya hakaret !!:KK37:

Merhaba herkese,

Sütten kesmissin, 1 ay cok kisa bi sure, cok yeni daha.. Vucut kendini yavastan toparlar, kendine gelir inşaAllah.. Beslenmene ve kilona dikkat et derim bu surecte.. Kan degerlerine filan baktirmayi ihmal etme..
Kucuk meme avantajdir, bi kac egzersiz ile toparlanma saglayabilirsin..
Ben sporla taşa çeviren biliyom küçük ve cıvık memiklerini :KK53:

silikon dışında bir çözümü yok ben size söyleyeyim, ünlü estetik cerrahlardan biri söylemişti ,eğer bütçeniz uygunsa ve başka bebiş düşünmüyorsanız bence yaptırabilirsiniz, benim arkadaşım da bu yüzden çok fazla özgüven ekslikliği yaşıyordu, yaptırdıktan sonra bir mutlu oldu ki anlatamam, çok ta güzel oldular damla model diye geçiyor ve çok doğal duruyor

Bir rahatsızlığım için çörekotu yağı içiyorum her sabah ve ne kadar istemesem de bende göğüste büyüme yaptı.Kimisi masaj yaparak uyguluyormuş ama ben içince de oldu.Araştırın isterseniz.
peki bıraktıktan sonra eski haline döndü mü göğüslriniz

Sayfaları okumadım da sen benim bildiğim goha mısın

Bence popon büyük değil yani öyle şişman bir hatun görünümünde değilsin

O memeler bir iki aya toparlıyor ilk şok

Bir de göğüs kası hareketi yaparsan tam olur

Saçın vs de kötü değildi

Ben kendimi senin yanında çirkin hissediyorum sen de çirkinsen ben ne yapayım

popisime iltifat ediliyor, aman tanrim :KK49:

dun aksam basladim gogus hareketlerine, ama o kadar gucsuzum ki,
esim agirliksiz ise yaramaz falan dedi basta, ama ben agirliksiz bile 20 hareketten sonra devrildim.
olsun baslangic oldu.

Valla bu kız bizi mi kekliyor yerine dublör mü gönderdi bilmiyorum

Bana sorsalar hoş bir hatun diye anlatacağım ama kendi bunu inkar ediyor

yok ben bu konuyu memeler icin actim bu sekilde hissettiren bu son durum, yoksa diger yazdiklarimi hani bedenimle barisigim demek icin yazmistim.

Alys Alys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)

Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))

O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)

Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)

ne guzel haber,
kisa surede maddiyati ayarlayamam ama aklima girdi artik.

10 aylık benım kı emıyor. 85 takıyorum suanda oyle cok dolu dolu degıller daha dogrusu bırı dolu oburu aglıyor dogumdan berı.
Emmeyı bırkınca ne olacak bılmıyorum ama estetik yaptırırım diye dusunuyorum daha sımdıden

Saçlarınıza bakım yapabilirsiniz. Yumurta ve zeytinyağıyla ayda bir maske yapsanız bile toparlar. Elektriklenmesi içinde çıplak ayak toprağa basarsanız zamanla buda azalır.sık sık düzleştirme fön kurutma vs gibi işlem yapmayın. Onlarda kırar. Taragınızı değiştirin. Elektriklenme ve kırılmaya sebep olan bi tarak kullanmayın.

Popo işi sporla halolur. Olmuyosa da ona göre giyinin hoş durur dert etmeyin. Kendinizi sevin.
Göğüs için net bilgim yok ama soğuk su dökmek sarkıklıgı alıyor diye biliyorum. Duş sonrası bi süre deneyin. Ve şekillendirici sütyen kullanın. Zamanla toparlar.

Bunlar aslında büyük sorunlar değil. Aslında sadece sıkılmış ve mutsuzsunuz. Biraz gezip tozsanız, biraz iltifat duysanız, kendinize zaman ayırsanız düzelirsiniz.

Yani evde bile olsa azıcık kendinize zaman ayırın :)
Bi kadının en güzel makyajı gülümsemesidir diye boşa dememişler.

yok canim,
bu konu tamamen memelerle alakali,
yoksa cok pozitif biriyimdir.

hatta bu aralar da kendimi daha iyi hissediyordum, cok guzel haberler aldim kisisel hayatimda.

meme goruntusu beni boyle yapti, hani oyle boyle degil, foto koysam tum kk oturur aglasiriz

meme goruntusu beni boyle yapti, hani oyle boyle degil, foto koysam tum kk oturur aglasiriz

Öyle deme

Sen benim memeleri gördün mü

Göremezsin zira yoklar sarkıklar

Bir şeyler alıyordum kız diyor ki memenizi düzeltin vs zaten dedim
Bu en toparlak hali sarkık inanmadı

Bence küçük olmasa yanmıştım anneminkiler büyük ve sarkık Kibele gibi hatun

Benimkiler de sarkık ama küçük olduğu için görünmüyorlar

Bu arada esasen spor yapsak mememiz de boynumuz da toparlanır da ben tembelim spor imkanı yaratamadım bir türlü

Merhaba herkese,

Seviyorum böyle kadınları.. Kendilerini eleştirenleri. Ama bence siz çok güzelsiniz. Neden biliyor musunuz? Çünkü çok güzel iki evlat getirdiniz dünyaya ve onları beslediniz. Çok önemli görmüyorum bunu ama siz rahatsız oluyorsanız belki operasyonla düzeltebilirsiniz?

Back