• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cirkin hissetmek

Estetik ile çözüm bulabilirsin . 3 gün ağrısı olan bir operasyon . Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ve çok mutluyum :)
İki çocuk emzirdikten sonra baya küçülmüşlerdi :)
Merhaba sonrasında ağrı oluyor mu? Belli bir ömrü var mı? Yani kaç yıl sürer birkaç yıl sonra yeniden ameliyat olmak gerekir mi?

he kucuk iyi oluyor spor yaparken falan rahat herkese tavsiye ederim :KK70:

ama suan cok cirkin hani oyle boyle degil, kendime hakaret etmek istemedigim icin ayrintili yazmiyorum.

tek disim onde la hic fark etmedin mi, dudagimi yariyom onun yuzunden surekli.

nerde önde la:işsiz:

157 boya 60 dim,
gecen kis 53 e dusmustum ne guzel ama aldim bu ara.
ama kilo alsam da popise yariyor memelere hic gitmiyor, ergenligimden beri boyle :KK70:
Demekki yapısal.genelde poposu olanın memesi küçük oluyor zaten.armut tip.

ay hayallerini yikmasaydim keske,

gecen yil afetlige baya bir yaklasmistim ama emziriyordum da o zaman, az eforla guzel kilo vermistim, ustune de sporla cilalamistim,
yazin pek bir egolandim herhalde ki kilolar geri geldi.

ama meme olayi bitirdi resmen :KK61:

sporu da yine yazin tatil falan filan diye biraktim, ayni tempoyu yakalayamiyorum suanda.
Kendini motive et , bol bol yuruyus yap :)
Keske benimde spor yapucak vaktim olsa , tam spora yazilacagim gun bakici ayrilacagini soyledi iyi mi :)
Yatti benim spor yine

Çözümü alışmak canım ya da estetik olacaksın. Kilo alırsantoplar biraz zamanla. Tavsiyem çok şişman değilsen kilo al ama spor da yap bi yandan sıkılaşır poponu küçültürsün diğer taraftan memelerin dolgunlaşır. Benim normaldi sütü kesince sarktılar zayıflayınca buruş buruş bi şey oldu özelşikle yatınca ama alıştım yani bir sen değilsin kafana çok takmamaya çalış.

Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Var midir cozum, yok mudur?
Büyük olup sarkınca daha kötü duruyor 90 yaşında kadın memesi gibi

Çok yeni henüz.

Zamanla toplar.
Kendinize bakarsanız tekrardan kendinizi guzel hissetmeye başlarsınız bence.

benimde karnımla problemim çok fena yırtıklar var. tabi çocuktan değil bekarlığımdan. hatta ilk hamile olduğumda doktora gittim karnıma bakıp kaçıncı dedi :( yaşımda 23 idi. ama karın operasyonuu çok zormuş. zor olmasa 1 dakika düşünmem. üstelik kapalıyım ama işte ben görüyorum di mi! meme için öyle demiyorlar ama kolay olabilir. bence düşünebilirsin.

benimde karnımla problemim çok fena yırtıklar var. tabi çocuktan değil bekarlığımdan. hatta ilk hamile olduğumda doktora gittim karnıma bakıp kaçıncı dedi :KK43: yaşımda 23 idi. ama karın operasyonuu çok zormuş. zor olmasa 1 dakika düşünmem. üstelik kapalıyım ama işte ben görüyorum di mi! meme için öyle demiyorlar ama kolay olabilir. bence düşünebilirsin.

zaten baskasi icin hayatta dusunmezdim,
beni begenen boyle oldugum gibi begensin derdim :)

insan kendisi icin istiyor.

Goha forumda telkinle göğüslere bişi yapıyolardı bi baksana o_O

Valla iğne ucunu deri altına sokup mucizeler yaratıyorlar. İnstagramım kaydedilenlere kaydettiğim operasyon resimleriyle dolu. Yarın öbürgün göz altı ışık dolgusunu, çene ucu dolgusunu, holivud yanağı operasyonunu :KK53: meme protezi kalça dolgusunu :KK57: neyi kime yaptıracağıma şimdiden karar verdim :KK69: herşey paraya bakıyor. Saçlara nem maskesi memelere protez veya dolgu dişleri arka plana atmak için çene ucu dolgusu oldu bitti. Yaşasın bilim :sampiyon: yaşasın para o_O

Çok mu zayıfsınız kilo alınca toparlıyormuş...

İmkanınız varsa vücudunuzda beğenmediğiniz yer için spor gerekirse cerrahi müdahale öneririm. İnsan psikolojisine gerçekten iyi geliyor. Yıllarca dişlerimden şikayetçiydim en sonunda dayanamadım yaptırdım şimdiye kadar aklım neredeydi diyorum.

Bana da küçük daha hoş geliyor. Büyük olup ta sarkmadi diyen görmedim.

Benimde eskiden küçüktü daha cok beğeniyordum simdi büyüdü cnku kilo aldım .
Sizede estetik onerecegim ama estetik işlerinden ben hic hoslanmadigim icin belki kendiliğinden yine kuculur diyorum:)

Back