cirkin hissetmek

Aynı dertten mustaribim demek isterdim ama benim durum daha fena bence, çünkü benim memeler büyük. İlk kızımda dehşet bir süt üretimim vardı, memeler 2 beden daha büyüdü, resmen ağzıma girecek kıvamdaydılar. Emzirme faslı bitti, sen bir sön, bir sön... Kendimi spora verdim, göğüs ve sırt çalıştıran hareketlerle biraz toparlandılar ama asla eski kıvamına dönmediler. Şimdi 2 numaralı bebe geliyor, halim ne olacak kestirmek güç... Muhtemelen 2 sene kadar sonra burada ilk konumu açacağım; "Meme estetiğinde memnun kaldığınız doktorlar!" Ha eşim bu konuyu dert etmez, ben de yaşlanmakla barışık bir insanım ama bu kadar hızlı ve yaşa bağlı olmayan deformasyon psikolojimi bozuyor açıkçası. Bir de azimliyim, hani kendi kendime yapabileceğim bir şey tamamen çaresi olsa, ona asılacağım ama yok. Tek yol estetik gibi...

m.milliyet.com.tr/silikon-istemeyenler-icin-akilli-dolgular-pembenar-detay-estetik-999476/
Alys canım linki buldum senin için önce bir önce istersen:)

he gel birlikte aglariz.

Foto lazim ben bilemem ki simdi dermisim

Sen kendin ufak tefek hatunsun ,ustune de 2 cocuk dusun gayet normal bence. Tek sorun toto,o da asilabilir bir durum ama ben kendi totomu halledemedim senelerdir

Foto lazim ben bilemem ki simdi dermisim

Sen kendin ufak tefek hatunsun ,ustune de 2 cocuk dusun gayet normal bence. Tek sorun toto,o da asilabilir bir durum ama ben kendi totomu halledemedim senelerdir

totolar kiymetli oldugu icin sermayeyi oraya gomuyoruz

Konu dışında olacak ama yazmak istedim yorumunuzu görünce.
Hangi konuda denk gelsem yorumunuza aklı başında, kırıcı olmayan, okadar naif anlatımla yorumluyorsunuz ki konuları, mesajlarınızı okumak keyif veriyor.
Koskocaman sevgiler

Konu sahibesi sevgili Alys 2 tane evladınız varmış allahım uzun sağlıklı ömürler versin öncelikle.
Çocuklu olup bakım rutinini oluşturmak zordur elbette. Kendinize çok yüklenmeyin derim. Saçınızda ufak tefek değişiklikler yapıp motivasyonunuzu arttırabilirsiniz Kilonuzda bence iyi, popo için spor toparlar sanırım. Göğüs konuusnda yorum yapamıyorum zira benimkilerde hamilelik öncesi küçücüktü, şimdi eski iç çamaşırım olmuyor bile :)
Allah sağlık versinde herşey hallolur, sıkmayın canınızı

Ah çok teşekkür ederim.
Çok naziksiniz.

Goha , ben seni hep afet gibi bir hatun olarak canlandirdim gozumde bugune kadar , eminim oylesin de
Memelere cok aldirma , yeni biraktin emzirmeyi , birkac aya toparlanirlar
Googleda arastir onlar icin ozel spir hareketleri var , her sabah 15 dk yapsan yeter

Göğüsler konusunda aynı durumdayim. Zaten küçüktü şimdi poşet gibi şarkı.
Eşim şimdiye kadar birşey demedi ama ben kendimi çok kotu hissediyorum

ay hayallerini yikmasaydim keske,

gecen yil afetlige baya bir yaklasmistim ama emziriyordum da o zaman, az eforla guzel kilo vermistim, ustune de sporla cilalamistim,
yazin pek bir egolandim herhalde ki kilolar geri geldi.

ama meme olayi bitirdi resmen

sporu da yine yazin tatil falan filan diye biraktim, ayni tempoyu yakalayamiyorum suanda.

bana esekten duzeni getirin
O ben oluyorum. iki çocuk annesiyim küçüğü 4 ay oldu sütten keseli. İnanın eşimin yanında sütyen çıkarmak istemiyorum.
Bide kocaman sarkık bir göbek. Hadi o gider zamanla ama bu göğüsler nasıl toparlanır hiç bilmiyorum

spora ara verdim ama yeniden baslayacagim.
silikon disinda bir cozum var midir diye ilk arastirmami yapayim buradan.
evet belki cozumu kolaydir ama cok kotu hissettim kendimi bu hafta boyunca, yeni fark ettim
maalesef küçük memeye başka çare yok.
keşke olsa
benimkiler 75 b den bile küçük

Estetik ile çözüm bulabilirsin . 3 gün ağrısı olan bir operasyon . Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ve çok mutluyum :)
İki çocuk emzirdikten sonra baya küçülmüşlerdi :)

2 çocugumun birine sagarak sütümü verdim
Digerini hala emziriyorum
90 - 95 beden sütyen kullaniyorum şuan
Öncedende 85 kullanirdim
Hep küçük memelere özeniyorum şuan o kadar buyuk ve sarkık geliyor ki memelerim
Bende bu sarkan deriyi aldirmak istiyorum ama çokta korkarim ameliyattan..

İçi dolgun ise spor ile dikleşebilir ama sönük ise sporla düzelmez malesef.

Ben de aynı dertten muzdarip olduğum için baya araştırmış, hatta sosyal medya üzerinden bi çok spor eğitmenine danışmıştım.

Benim de eşim umursamaz, hatta ben ondan daha çok dile getiriyorum artık geyik muhabbetine döndü. Dün üstümü değişirken 'çıkar mısın, mükemmel memelerim ile aklını başından almak istemiyorum' dedim. Güldük falan. Aslında bu bi kadın için "eşim beğeniyorsa sorun yok" denilebilcek bi konu değil gibi sanki. Ben kendim de beğenmek isterdim.

Yatıp kalkıp dert etmiyorum ama fırsatım olsa estetik yaptırmayı çok isterim. İmkanınız varsa yaptırın derim.

Merhaba , Anne olmak kolay değil ama göğüsleri bozulmasın diye süt vermeyenleri tanıyorum , ben olsam ayni şeyı yaparmıyım bilmiyorum , büyük toto heryerden avantaj bi bizim hatunlar öğrenemedi , onun dışında varsa fırsatınız bir sürü yöntem var onları deneyin

Herseyin bir çözümü vardır Goha, neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun?

Dişlerinden rahatsizsan dişçiye, memelerinden rahatsizsan estetisyene doğru yol al :) bir konuş bakalım gerçekten senin düşündüğün gibi kötü bir durum var mı ? Bide çok zayıfsan az kilo al ,toparlar biraz .

Bir sürü tedavisi var bunun dolgu silikon vb yani araştır bende bi kaç işlemle çok değiştim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…