Aynı dertten mustaribim demek isterdim ama benim durum daha fena bence, çünkü benim memeler büyük. İlk kızımda dehşet bir süt üretimim vardı, memeler 2 beden daha büyüdü, resmen ağzıma girecek kıvamdaydılar. Emzirme faslı bitti, sen bir sön, bir sön... Kendimi spora verdim, göğüs ve sırt çalıştıran hareketlerle biraz toparlandılar ama asla eski kıvamına dönmediler. Şimdi 2 numaralı bebe geliyor, halim ne olacak kestirmek güç...Muhtemelen 2 sene kadar sonra burada ilk konumu açacağım; "Meme estetiğinde memnun kaldığınız doktorlar!" Ha eşim bu konuyu dert etmez, ben de yaşlanmakla barışık bir insanım ama bu kadar hızlı ve yaşa bağlı olmayan deformasyon psikolojimi bozuyor açıkçası. Bir de azimliyim, hani kendi kendime yapabileceğim bir şey tamamen çaresi olsa, ona asılacağım ama yok. Tek yol estetik gibi...
Foto lazim ben bilemem ki simdi dermisimhe kucuk iyi oluyor spor yaparken falan rahat herkese tavsiye ederim
ama suan cok cirkin hani oyle boyle degil, kendime hakaret etmek istemedigim icin ayrintili yazmiyorum.
tek disim onde la hic fark etmedin mi, dudagimi yariyom onun yuzunden surekli.
Foto lazim ben bilemem ki simdi dermisim
Sen kendin ufak tefek hatunsun ,ustune de 2 cocuk dusun gayet normal bence. Tek sorun toto,o da asilabilir bir durum ama ben kendi totomu halledemedim senelerdir
Ah canım ya.
Kolay mı anne olmak?
Kolay mı iki bebe büyütmek?
Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Biraz spor ile popo küçülür,boş bir vaktinde de saçlarına şekil verilir.
Kara üzüm çekirdeğini de çıtır çıtır yersen göğüsler büyür derlerdi de ne kadar doğru inan bunu bilmiyorum.
Benim göğüslerim sertleşmişti,bilmeden kansızlık için yediğim zamanlarda.
Ah çok teşekkür ederim.Konu dışında olacak ama yazmak istedim yorumunuzu görünce.
Hangi konuda denk gelsem yorumunuza aklı başında, kırıcı olmayan, okadar naif anlatımla yorumluyorsunuz ki konuları, mesajlarınızı okumak keyif veriyor.
Koskocaman sevgiler
Konu sahibesi sevgiliAlys 2 tane evladınız varmış allahım uzun sağlıklı ömürler versin öncelikle.
Çocuklu olup bakım rutinini oluşturmak zordur elbette. Kendinize çok yüklenmeyin derim. Saçınızda ufak tefek değişiklikler yapıp motivasyonunuzu arttırabilirsinizKilonuzda bence iyi, popo için spor toparlar sanırım. Göğüs konuusnda yorum yapamıyorum zira benimkilerde hamilelik öncesi küçücüktü, şimdi eski iç çamaşırım olmuyor bile :)
Allah sağlık versinde herşey hallolur, sıkmayın canınızı
Goha , ben seni hep afet gibi bir hatun olarak canlandirdim gozumde bugune kadar , eminim oylesin de
Memelere cok aldirma , yeni biraktin emzirmeyi , birkac aya toparlanirlar
Googleda arastir onlar icin ozel spir hareketleri var , her sabah 15 dk yapsan yeter
Göğüsler konusunda aynı durumdayim. Zaten küçüktü şimdi poşet gibi şarkı.
Eşim şimdiye kadar birşey demedi ama ben kendimi çok kotu hissediyorum
O ben oluyorum.bana esekten duzeni getirin
maalesef küçük memeye başka çare yok.spora ara verdim ama yeniden baslayacagim.
silikon disinda bir cozum var midir diye ilk arastirmami yapayim buradan.
evet belki cozumu kolaydir ama cok kotu hissettim kendimi bu hafta boyunca, yeni fark ettim
peki kalıcılığı ne kadardır kiValla panpa googlea göğüs büyütme ameliyatsız yaz her gün yeni teknikler çıkıyor takip etmek zor:)
Benim bildiğim bir AquaFilling var, suya benzer bir madde enjekte ediliyor lokal anesteziyle ben ondan yaptırcam:)
Estetik ile çözüm bulabilirsin . 3 gün ağrısı olan bir operasyon . Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ve çok mutluyum :)Merhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
Bir sürü tedavisi var bunun dolgu silikon vb yani araştır bende bi kaç işlemle çok değiştim mesela.Merhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?