cirkin hissetmek

Alisman gerekiyo bence, uzgunum: (

Ilerde bir gun duzeltmeyi ysptirabilirsin belki. Cocuklarin kac yasinda bilmiyorum ama cocuklar kucukse.. meme ameliyatinda en az 6 haftayi gozden cikarman gerek.

adi nedir linki nedir,
ay kesip bicmeyeceklerse dusunurum harbiden, digerinden tirsiyorum.

Valla panpa googlea göğüs büyütme ameliyatsız yaz her gün yeni teknikler çıkıyor takip etmek zor:)

Benim bildiğim bir AquaFilling var, suya benzer bir madde enjekte ediliyor lokal anesteziyle ben ondan yaptırcam:)

Spor çözmez mi ki goha? Bence kendini çok çok iyi hissedersin

youtube da selen esener diye bir eczacı bayan var
onun sarkık gögüsler için tarifi var
hatta dün yükledi videoyu onu yap

ben cilt bakım kürlerini deniyorum çok faydasını gördüm
tavsiye ederim

youtube da selen esener diye bir eczacı bayan var
onun sarkık gögüsler için tarifi var
hatta dün yükledi videoyu onu yap

ben cilt bakım kürlerini deniyorum çok faydasını gördüm
tavsiye ederim

bakayim canim sagol.
dogal urunlerse denerim tabi ki, hem bakim olur, iyi hissettirir.

ya canim acirsa diye degil de komplikasyon olursa diye,
zaten doguma da yedi ceddimle helalleserek girdim
Olabiliyo lazerde ama iyi arastirirsan ve yerine gidersen bu ihtimal cok dusuk.

aslinda gogus bolgem ve kollarim cok gucsuz gercekten spora ihtiyacim var, ben de baslamak istiyorum da hep erteliyorum su ay da su aradan ciksin diyerek. Evde yaptigim sporla guclenmiyor, direk bolgesel calismam lazim.

Valla panpa googlea göğüs büyütme ameliyatsız yaz her gün yeni teknikler çıkıyor takip etmek zor:)

Benim bildiğim bir AquaFilling var, suya benzer bir madde enjekte ediliyor lokal anesteziyle ben ondan yaptırcam:)

benim senden neyim eksik,
ben de yaptiririm

aslinda gogus bolgem ve kollarim cok gucsuz gercekten spora ihtiyacim var, ben de baslamak istiyorum da hep erteliyorum su ay da su aradan ciksin diyerek. Evde yaptigim sporla guclenmiyor, direk bolgesel calismam lazim.
Benim de öyle hatta geçen eşim kolumu mincirip 'ya sen ne kadar zayıfladın,resmen kaslarin erimiş' dedi. Aynen doğru söyledi,benim de spora ihtiyacım var da bu afacanlarla erteliyorum malesef

Valla panpacim, spor buyutmuyor ama varolan kapasitenin en iyisini ortaya cikariyor. Yani goguslerin kucukse yine kucuk kaliyor ama daha diri ve bicimli duruyor. Gogus kucukse buyutecek hicbir sey yok acikcasi. Ben 3 yildir sirt ve kol ayrica calisiyorum ama bustum ayni

Zamanla biraz düzeliyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum .Büyük oğlumu hiç emziremedim .Şuan hamileyim her gün dua ediyorum emzirebileyim diye.

Eski halinden şikayeti olmuyormus ya,ben de en azından var olani güzelleştirir hem de popo da gider demek istedim. Benimkiler de ufak,sarkmasın başka şey istemem

ufak midir?
benim gozumde cok buyuyor estetik olayi, abartiyor muyum bilemiyorum, zaten tirsagimdir, lazer epilasyona bile gidemedim tirsakligima.
evet ufaklar benimde
Ya kastım büyütme olayı değil aslında,yani ben de silikon yaptirmam ama toparlatirim bebem falan olursa.

Kucuk meme candir
Kesssske benim olsa

Not: dislerin onde miydi la hic fark etmemisim. Kendi burnumdan gormemis olabilirim malum gorus alanima olumsuz etkisi cok

he kucuk iyi oluyor spor yaparken falan rahat herkese tavsiye ederim

ama suan cok cirkin hani oyle boyle degil, kendime hakaret etmek istemedigim icin ayrintili yazmiyorum.

tek disim onde la hic fark etmedin mi, dudagimi yariyom onun yuzunden surekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…