Merhaba sonrasında ağrı oluyor mu? Belli bir ömrü var mı? Yani kaç yıl sürer birkaç yıl sonra yeniden ameliyat olmak gerekir mi?Estetik ile çözüm bulabilirsin . 3 gün ağrısı olan bir operasyon . Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ve çok mutluyum :)
İki çocuk emzirdikten sonra baya küçülmüşlerdi :)
peki kalıcılığı ne kadardır ki
he kucuk iyi oluyor spor yaparken falan rahat herkese tavsiye ederim
ama suan cok cirkin hani oyle boyle degil, kendime hakaret etmek istemedigim icin ayrintili yazmiyorum.
tek disim onde la hic fark etmedin mi, dudagimi yariyom onun yuzunden surekli.
Benim taktırdığım ömürlük protez . Bir daha değişmeyecek . Hiç bir ağrı sızı yok .Merhaba sonrasında ağrı oluyor mu? Belli bir ömrü var mı? Yani kaç yıl sürer birkaç yıl sonra yeniden ameliyat olmak gerekir mi?
nerde önde la
Demekki yapısal.genelde poposu olanın memesi küçük oluyor zaten.armut tip.157 boya 60 dim,
gecen kis 53 e dusmustum ne guzel ama aldim bu ara.
ama kilo alsam da popise yariyor memelere hic gitmiyor, ergenligimden beri boyle
sag on
sen memelerden haber ver, iki cocuk anasi tas hatun
Kendini motive et , bol bol yuruyus yap :)ay hayallerini yikmasaydim keske,
gecen yil afetlige baya bir yaklasmistim ama emziriyordum da o zaman, az eforla guzel kilo vermistim, ustune de sporla cilalamistim,
yazin pek bir egolandim herhalde ki kilolar geri geldi.
ama meme olayi bitirdi resmen
sporu da yine yazin tatil falan filan diye biraktim, ayni tempoyu yakalayamiyorum suanda.
Büyük olup sarkınca daha kötü duruyor 90 yaşında kadın memesi gibiMerhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
benimde karnımla problemim çok fena yırtıklar var. tabi çocuktan değil bekarlığımdan. hatta ilk hamile olduğumda doktora gittim karnıma bakıp kaçıncı dediyaşımda 23 idi. ama karın operasyonuu çok zormuş. zor olmasa 1 dakika düşünmem. üstelik kapalıyım ama işte ben görüyorum di mi! meme için öyle demiyorlar ama kolay olabilir. bence düşünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?