Cinsselik ve eşimin suçlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emine nur20x

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
16
-3
22
Merhabalar ben 20 yaşındayım eşimde 20 yasinda severek evlendim 7 buçuk aylık hamileyim eşimle aramizda cinsellik yönünde sorun var eşim cinsel birliktelikte bosalmadigim için bana tavır yapıyor aramızdaki sorun cinsel birleşim de benim boşalamamam eşimden zaman istedim ama son günler dedi ve askere gidecek bana bı akıl verin ben neden ilişki sırasında bosalamiyorum 😭😭

Evlendiginizden bu yana hiç mi bosalmadiniz?
Birde hersey kafada bitiyor ,eşinizle de alakalı olabilir , yeteri kadar yükseltmiyor belki de sizi .
Ayrıca 7,5 aylık hamilesiniz ,hamileliğin de etkisi olabilir.

Merhabalar ben 20 yaşındayım eşimde 20 yasinda severek evlendim 7 buçuk aylık hamileyim eşimle aramizda cinsellik yönünde sorun var eşim cinsel birliktelikte bosalmadigim için bana tavır yapıyor aramızdaki sorun cinsel birleşim de benim boşalamamam eşimden zaman istedim ama son günler dedi ve askere gidecek bana bı akıl verin ben neden ilişki sırasında bosalamiyorum 😭😭
He canım he gülüm

Aslında bize değil eşinize sormanız gereken bir soru😅
Eşim neden boşalamiyorsun diye sorsa neden boşaltamiyorsun diye sorardım muhtemelen 😂
Adapte olamıyorsunuzdur, aklınız başka yerdedir, performans iyi değildir bir sürü nedeni olabilir.
Kendinizi keşfetmediyseniz ne istediğinizi bilmiyorsunuzdur

Daha yaşınız genç anladığım kadarıyla evlenir evlenmez vücudunu tanımadan hamile kalmışsınız. Bosalabilmek için önce vücudunuzu tanimaliydiniz.ayrica eşinizin bu baskısıyla zaten bosalamazsiniz. Ve kendinizi sakın ama sakın boşalmaya zorlamayın 7 buçuk aylık hamilelikte eşiniz lütfen sizden fazlasını beklemesin. Hatta artık iliskiye bile ara vermeniz lazim. Lütfen bebisi düşünün 👍

Eşin de mi 20 yaşında? Ve senin boşalamadığını anlayabiliyor… iyi tecrübe edinmiş tebrikler. Tabii sen gerçeksen
Daha yaşınız genç anladığım kadarıyla evlenir evlenmez vücudunu tanımadan hamile kalmışsınız. Bosalabilmek için önce vücudunuzu tanimaliydiniz.ayrica eşinizin bu baskısıyla zaten bosalamazsiniz. Ve kendinizi sakın ama sakın boşalmaya zorlamayın 7 buçuk aylık hamilelikte eşiniz lütfen sizden fazlasını beklemesin. Hatta artık iliskiye bile ara vermeniz lazim. Lütfen bebisi düşünün 👍
Kaynanagille cümbür cemaat aynı evde yaşasam ilişkiye bile giremem. Sen yine iyi yakınlaşıyormuşsun

Birkaç sebebi olabilir. Bence ilki Kendinizi bedeninizi cinselliği tam olarak tanımadan bilmeden hamile kalmışsınız.
İkincisi eşiniz sizle yeterince cinsellik sırasında ilgilenmiyor olabilir. İlgilense bile doğru nokta atışı yapmıyor olabilir. Buradaki g spot konusunu eşinizde sizde mutlaka okuyun. Hep söylerim o konu sayesinde yaşadım bende bu hissi.
Üçüncüsü ise burada okuduğum kadarıyla bazı kadınlar ne olursa olsun boşalamıyor. Hatta kadınlar assslaaa erkekler gibi boşalmaz diyorlar. İnanmıyorlar boşalanlar olduğuna. Belki yapınız öyledir.
Bence şuan buna zorlamayın ne zihninizi ne kendinizi. Risk yoksa son zamana dek ilişkiye girmek faydalı. Ancak bu stresi yaşamak zarar getirir size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X