• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekliyorum ins hayırlı bir erkek evlt müjdesini alırız rabbim hayırlısı ile nasip etsin kız olursa da sakın üzülme şükredelim❤️❤️
İnsalah evet hayırlısıyla gelsin salıklı olsun da en onemlısi insalah alah ikimizede nasip eder canım ya ❤️❤️

Gitmeden birine söyleyin siz görmeden fark etmeden saçınıza tuz döksün ilk burnunuzu kasitirsaniz erkek bacağınızı kasirsaniz kız gerçekten doğru cikiyo ama sizin. Fark etmemeniz lazim
İlk hamıle kaldigimda yapmiştı eltım ve burnumu kasımişim bakalım dogrumu 😀

Bi

Hareketini hissettiniz mi kizlarinizla kaçıncı hafta b
Bi

Hareketini hissettiniz mi kizlarinizla kaçıncı hafta hissettiniz
Bunu erken hısetım ama cok cok hareket etmıyor kızlarım daha hareketlıydı bırıncı kızımı cok gec hısetım ıkıncısını 4 aylıken hısetım bunu 3 te hısetım bu hamılelıgım cok farklı hıc kılo almadım kucuk bır karnım var kızlarımda cok kılo alıyordum bunda cok mıdem bulandı herseydem yenı yenı basladım yemek yemege hıc bısey yemezdım kızlarımda yuzum falan şişiyordu bunda hıc belı degıl hamıle oldugum 😀😀

Bunu erken hısetım ama cok cok hareket etmıyor kızlarım daha hareketlıydı bırıncı kızımı cok gec hısetım ıkıncısını 4 aylıken hısetım bunu 3 te hısetım bu hamılelıgım cok farklı hıc kılo almadım kucuk bır karnım var kızlarımda cok kılo alıyordum bunda cok mıdem bulandı herseydem yenı yenı basladım yemek yemege hıc bısey yemezdım kızlarımda yuzum falan şişiyordu bunda hıc belı degıl hamıle oldugum 😀😀
Bn ilk kızımı 10 haftalık hissettim ikinci 8 haftalık hareket etti komşum o zaman kız dedi erkekler 4 ten sonra hareket eder bu gebeliğim 14 hafta oldu hissetmedim bu gebeliğim de hassasiyetin var kizlarimda hiç koku almadim

Bn ilk kızımı 10 haftalık hissettim ikinci 8 haftalık hareket etti komşum o zaman kız dedi erkekler 4 ten sonra hareket eder bu gebeliğim 14 hafta oldu hissetmedim bu gebeliğim de hassasiyetin var kizlarimda hiç koku almadim
Benımde bu hamılegım cok farklı artık kız erkek neyse ama baya deyışik oldum bunda hayırlısı artık ben korkudanmı neden bır yanım kız hısedıyorum bır yanım erkek te olabılır dıyor belırtıler farklı dıye artık yarın ogrenıcem hayırlısıyla sanada haber vererım canım 😀😀 sende Bana haber ver 😍

Benımde bu hamılegım cok farklı artık kız erkek neyse ama baya deyışik oldum bunda hayırlısı artık ben korkudanmı neden bır yanım kız hısedıyorum bır yanım erkek te olabılır dıyor belırtıler farklı dıye artık yarın ogrenıcem hayırlısıyla sanada haber vererım canım 😀😀 sende Bana haber ver 😍
İns ya bn sana erkeek diyorum da bakalım bn gidersem yazacam size

Kızlar banada bakar mısını

Eklentiler

• 6E63EBAE-A7D7-4F4B-B471-65B217778411.jpeg
    6E63EBAE-A7D7-4F4B-B471-65B217778411.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 51
Back