Yok gitmedim biri erkek diyo biri kız diyo offYarin gitcem canim çok heycanliyım sen gıtınmi :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet gebelik ramzi teorisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben yarin kısmetse ogrenicem bakalim artikYok gitmedim biri erkek diyo biri kız diyo off
Bekliyorum ins hayırlı bir erkek evlt müjdesini alırız rabbim hayırlısı ile nasip etsin kız olursa da sakın üzülme şükredelimBen yarin kısmetse ogrenicem bakalim artik
İnsalah evet hayırlısıyla gelsin salıklı olsun da en onemlısi insalah alah ikimizede nasip eder canım yaBekliyorum ins hayırlı bir erkek evlt müjdesini alırız rabbim hayırlısı ile nasip etsin kız olursa da sakın üzülme şükredelim
Gitmeden birine söyleyin siz görmeden fark etmeden saçınıza tuz döksün ilk burnunuzu kasitirsaniz erkek bacağınızı kasirsaniz kız gerçekten doğru cikiyo ama sizin. Fark etmemeniz lazimBen yarin kısmetse ogrenicem bakalim artik
İlk hamıle kaldigimda yapmiştı eltım ve burnumu kasımişim bakalım dogrumuGitmeden birine söyleyin siz görmeden fark etmeden saçınıza tuz döksün ilk burnunuzu kasitirsaniz erkek bacağınızı kasirsaniz kız gerçekten doğru cikiyo ama sizin. Fark etmemeniz lazim
3, cu hamileliginize mi yaptiİlk hamıle kaldigimda yapmiştı eltım ve burnumu kasımişim bakalım dogrumu
Evet3, cu hamileliginize mi yapti
Hadi inş bana da yaptılar bnde burnunu kasimisim
Bi
Hareketini hissettiniz mi kizlarinizla kaçıncı hafta hissettiniz
Bi
Hareketini hissettiniz mi kizlarinizla kaçıncı hafta b
Bunu erken hısetım ama cok cok hareket etmıyor kızlarım daha hareketlıydı bırıncı kızımı cok gec hısetım ıkıncısını 4 aylıken hısetım bunu 3 te hısetım bu hamılelıgım cok farklı hıc kılo almadım kucuk bır karnım var kızlarımda cok kılo alıyordum bunda cok mıdem bulandı herseydem yenı yenı basladım yemek yemege hıc bısey yemezdım kızlarımda yuzum falan şişiyordu bunda hıc belı degıl hamıle oldugumBi
Hareketini hissettiniz mi kizlarinizla kaçıncı hafta hissettiniz
Bn ilk kızımı 10 haftalık hissettim ikinci 8 haftalık hareket etti komşum o zaman kız dedi erkekler 4 ten sonra hareket eder bu gebeliğim 14 hafta oldu hissetmedim bu gebeliğim de hassasiyetin var kizlarimda hiç koku almadimBunu erken hısetım ama cok cok hareket etmıyor kızlarım daha hareketlıydı bırıncı kızımı cok gec hısetım ıkıncısını 4 aylıken hısetım bunu 3 te hısetım bu hamılelıgım cok farklı hıc kılo almadım kucuk bır karnım var kızlarımda cok kılo alıyordum bunda cok mıdem bulandı herseydem yenı yenı basladım yemek yemege hıc bısey yemezdım kızlarımda yuzum falan şişiyordu bunda hıc belı degıl hamıle oldugum
Benımde bu hamılegım cok farklı artık kız erkek neyse ama baya deyışik oldum bunda hayırlısı artık ben korkudanmı neden bır yanım kız hısedıyorum bır yanım erkek te olabılır dıyor belırtıler farklı dıye artık yarın ogrenıcem hayırlısıyla sanada haber vererım canım sende Bana haber verBn ilk kızımı 10 haftalık hissettim ikinci 8 haftalık hareket etti komşum o zaman kız dedi erkekler 4 ten sonra hareket eder bu gebeliğim 14 hafta oldu hissetmedim bu gebeliğim de hassasiyetin var kizlarimda hiç koku almadim
İns ya bn sana erkeek diyorum da bakalım bn gidersem yazacam sizeBenımde bu hamılegım cok farklı artık kız erkek neyse ama baya deyışik oldum bunda hayırlısı artık ben korkudanmı neden bır yanım kız hısedıyorum bır yanım erkek te olabılır dıyor belırtıler farklı dıye artık yarın ogrenıcem hayırlısıyla sanada haber vererım canım sende Bana haber ver
Git sende artık beli eder kendını ogren sende alah ne verırseİns ya bn sana erkeek diyorum da bakalım bn gidersem yazacam size
İns bu cumaya kadar giderim insGit sende artık beli eder kendını ogren sende alah ne verırse
Hayırla haber alırsın ınsalah :)İns bu cumaya kadar giderim ins
Dr bişey demedi mi kıza bnziyo sankiKızlar banada bakar mısını