Ayyy insss instgram hesabınız varmı takipleselim
Var Tasinilmez sende bana ismini soyle canimAyyy insss instgram hesabınız varmı takipleselim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insss instgram hesabınız varmı takipleselim
Var Tasinilmez sende bana ismini soyle canimAyyy insss instgram hesabınız varmı takipleselim
bn yazicam bak hemen siliyimVar Tasinilmez sende bana ismini soyle canim
Gormedim canim sen bul benibn yazicam bak hemen siliyim
Ne yazayimGormedim canim sen bul beni
TasinilmezNe yazayim
Attım doğru kişi .miTasinilmez
Dogru canimAttım doğru kişi .mi
Bnce kesin erkek bakın nubu birbirine paralel değil paralel olsaydı kız olurdu 6 haftalık USG varmiBnmki nedir arkdsalar nubu cok net karar veremedim 10+3 gunluk burda vajinal bakildi
Evt buda 6 haftalik 7 de olbilirBnce kesin erkek bakın nubu birbirine paralel değil paralel olsaydı kız olurdu 6 haftalık USG varmi
Tmm hiç arasturmayin yüzde 200 erkek öğrenirseniz haber edinEvt buda 6 haftalik 7 de olbilir
Tesekkr edrim doktorum yarim saat bakti nuba gore kiza benzettim cikintisi asagida demisti ama bakalim hayirlisi hakkimizdaTmm hiç arasturmayin yüzde 200 erkek öğrenirseniz haber edin
Bakın anlayan var içinizde şüphe varsa netten bakın kızın ve erkeğin nubuna erkekle aynı ramziye göre de erkek Allah hayırlısını nasip etsin insTesekkr edrim doktorum yarim saat bakti nuba gore kiza benzettim cikintisi asagida demisti ama bakalim hayirlisi hakkimizda
Tesekr edrim ogrenince yazarim suan 3 aylik olduk karindan bakildi dun farkli bi doktora gittim ama cinsiyet icin cok erken dedi doktor ikisindede cikinti oluyo oyuzden tahmin zor dedi 1 ay sonra cagardi kesin belli olur dedi bakalimBakın anlayan var içinizde şüphe varsa netten bakın kızın ve erkeğin nubuna erkekle aynı ramziye göre de erkek Allah hayırlısını nasip etsin ins
Grupta kız diyen olmaz yani bazı Dr anlamiyo gerçektenTesekr edrim ogrenince yazarim suan 3 aylik olduk karindan bakildi dun farkli bi doktora gittim ama cinsiyet icin cok erken dedi doktor ikisindede cikinti oluyo oyuzden tahmin zor dedi 1 ay sonra cagardi kesin belli olur dedi bakalim
Evt bi arkdsim 6 bcuk ayina kadr ozele gitti kiz denildi oglu oldugunu ogrenmisti gercekten oyleGrupta kız diyen olmaz yani bazı Dr anlamiyo gerçekten
Emin ol sizinde doğuma kadar söyleseler de rerkek bu çocukEvt bi arkdsim 6 bcuk ayina kadr ozele gitti kiz denildi oglu oldugunu ogrenmisti gercekten oyle
Bi ay sonra ogrenince yazarim insEmin ol sizinde doğuma kadar söyleseler de rerkek bu çocuk