• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O zaman kız çokta bilgim yok tahmin ettim sadece🙂
ayy inş soylenenlere göre eğer dogru ıse kız bırde dün tesadufen gordum okurken soldan sagdan yumurtlama varmıs ben takıp etmedım tatılde oğrendım orda hemen doktora gıttım doktor bana muayene ederken sey dedı soldan yumurtlamıssınız kese saglam vs ogun hıc onemsemedım ama bugun okurken sol taraf kız oluyormus :)

ayy inş soylenenlere göre eğer dogru ıse kız bırde dün tesadufen gordum okurken soldan sagdan yumurtlama varmıs ben takıp etmedım tatılde oğrendım orda hemen doktora gıttım doktor bana muayene ederken sey dedı soldan yumurtlamıssınız kese saglam vs ogun hıc onemsemedım ama bugun okurken sol taraf kız oluyormus :)
Rabbim gonlunuze göre versin bnmde iki kızım var tekrar gebe kaldım bebeğim küçük istemeden gebe kaldım cinsiyetini öğrenmek için tedirginim kimse USG yorum yapmiyo

Bnm bir kızım sol yumurta bir kızım sağ sadece kese içinde iki kızım sagdaydi bu sanki solda ama bilmiyorum kendi USG mi yorumlayamiyirum

Eklentiler

• IMG_20220909_185310.jpg
    IMG_20220909_185310.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 58
Rabbim gonlunuze göre versin bnmde iki kızım var tekrar gebe kaldım bebeğim küçük istemeden gebe kaldım cinsiyetini öğrenmek için tedirginim kimse USG yorum yapmiyo
tedirgin olmayın kaygıya dusmeyın evet bır oğlunuz olsa harıka olur rabbım gonlunuze gore versin

Çok bir bilgim yok ama öyle eski forumlarda kiminkini tahmin etsem tutmuş uşenmeden hepsinin sonuçlarını buldum 😅

Sağdan ve soldan yumurtlama olayına hiç inanmiyorum cinsiyetle pek ilgisi yok yengem 6 çocuğunu da sağdan yumurtlamış 4 kız 2 oğlu var son iki oğlan ikisindede demiş kesin bunlarda kız diye erkek olmuş tek fark karın şeklim diyor başka hiçbir değişiklik yaşamamış

Ayy görmedim 🙂 ins ikimizinde sağlıkla erkek olur ama burda plesanta nerde eğer soldaysa erkek sagdaysa kız sizin kaç haftalik
Hiç bilmiyorum doktor söylemedi hayırlısı sağlıklısından olsun inşallah benimde bir kizim var bu arada 8 haftalık gebeyim ama usg de biraz küçük çıkıyor bebek kızımda tam tersi hep büyük çıkardı

Bnmde 12 haftalık gitsem öğrenirim ama içinden kız geciyo rüyamda yeşil incir ağacı gördüm topladım bir tane yedim bilmiyorum ya hayırlısı olsun
Hiç bilmiyorum doktor söylemedi hayırlısı sağlıklısından olsun inşallah benimde bir kizim var bu arada 8 haftalık gebeyim ama usg de biraz küçük çıkıyor bebek kızımda tam tersi hep büyük çıkardı

Bnmde 12 haftalık gitsem öğrenirim ama içinden kız geciyo rüyamda yeşil incir ağacı gördüm topladım bir tane yedim bilmiyorum ya hayırlısı olsun
Kızımda doğana kadar erkek gördüm erkek hissettim mavi battaniye erkek bebeği emzirirken tersine çıktı bazen rüyalar bilinç altı oluyor. Yeşil de erkek diye biliyorum belirtileriniz nasıl diğer hamileliklerinizden farklimi

Hayırlısı olsun hakkınız da kesinlikle erkek kız fark etmiyor hepsi ciğer köşesi ama sizi anlıyorum insan iki duyguyuda tatmak istiyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbime kalmış bişey o ne dilerse onu nasip eder siz içinizi rahat tutun sizin için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin 🥰

Kızımda doğana kadar erkek gördüm erkek hissettim mavi battaniye erkek bebeği emzirirken tersine çıktı bazen rüyalar bilinç altı oluyor. Yeşil de erkek diye biliyorum belirtileriniz nasıl diğer hamileliklerinizden farklimi
Kizlarimda koku hassasiyeti yoktu bunda var et kokusu yemek kokusunda kusuyorum şimdi kusmak durdu ama mide bulantılarım var bide kızlarım ikiside 3 aydan önce hareket etti bu hamileliğimde hala hissetmedim

Back