- 16 Aralık 2021
- 181
- 73
- 18
- 26
Doktor yüzde 80 ne oldgunu anladım dedi haftaya cuma gidicrz yüzde yüz söylerim dediDr bişey demedi mi kıza bnziyo sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor yüzde 80 ne oldgunu anladım dedi haftaya cuma gidicrz yüzde yüz söylerim dediDr bişey demedi mi kıza bnziyo sanki
Hayırla haber alırsın ınsalah :)
Gittinmi Dr hadi haber bekliyoruz ins gönlündeki olurBenımde bu hamılegım cok farklı artık kız erkek neyse ama baya deyışik oldum bunda hayırlısı artık ben korkudanmı neden bır yanım kız hısedıyorum bır yanım erkek te olabılır dıyor belırtıler farklı dıye artık yarın ogrenıcem hayırlısıyla sanada haber vererım canım sende Bana haber ver
Sat 2 de canım gıdecem inslaah saol ben emen yazarım sana haberı alınca ınslaahGittinmi Dr hadi haber bekliyoruz ins gönlündeki olur
Kız değil mi14 haftalık bende tahmin alablrmiyim
Doktor daha belli değil dedi banada kız gbi geldi de öğrenemedm dahaKız değil mi
Daha belli değilse kızdır bide bacak arası boşDoktor daha belli değil dedi banada kız gbi geldi de öğrenemedm daha
Dimi canm bencede banada boş gibi geldi çok tşk edermDaha belli değilse kızdır bide bacak arası boş
Hayırlısı olsu rabbim hayirli evlat nasip etsin insDimi canm bencede banada boş gibi geldi çok tşk ederm
Cümlemizinkini inşallahHayırlısı olsu rabbim hayirli evlat nasip etsin ins
Öğrenmediniz miSat 2 de canım gıdecem inslaah saol ben emen yazarım sana haberı alınca ınslaah
Ogrendim canim erkek dedılerÖğrenmediniz mi
Aaa bn size ne dedim.mmm ayyy inanirmisiniz sanki bnm bn gidip ogrenmisim o kadar çok sevindim Allah hayırlı evlat kılsın ins sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insOgrendim canim erkek dedıler
12 haftalık benimkini de yorumlar mısınızRamzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Vajinal ultrasonla bakıldı 7+5 haftalık Şimdiden teşekkürler
Cokkk saoll canım cok mutlu olduk hayla ınanmıyorum darısı bashınıza ınslaahAaa bn size ne dedim.mmm ayyy inanirmisiniz sanki bnm bn gidip ogrenmisim o kadar çok sevindim Allah hayırlı evlat kılsın ins sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins
İns dua et bnde cuma günü gidecem bnde sana haber ederim ama bn sana çok sevindim ya tanımıyorum etmiyorum niye sevindim anlamadımCokkk saoll canım cok mutlu olduk hayla ınanmıyorum darısı bashınıza ınslaah
Cokkk saoll canım cok mutlu olduk hayla ınanmıyorum darısı bashınıza ınslaah
Cok sevindi supriz yaptim ona is yerinde bende senden haber beklicem canim alah gonlune gore versin inslah senindeEsin sevindimi
Ayyy insss instgram hesabınız varmı takipleselimCok sevindi supriz yaptim ona is yerinde bende senden haber beklicem canim alah gonlune gore versin inslah seninde