• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerinin aynımı kizlarinizla bnm meselaiki kzim 2 aylıkken hissettim herkes erkek dedi kız oldu şimdi 3 aylık gebeyim halen hareket etmedi ama bn kız diyorum gönlüm erkek diyo bakalim
Ben ıkı kızımdada hıc mıdem bulanmadı ama bunda cok bulantı yasadım ep ıstıfra etım hıc kılo almadım 20 haftalık olcam artık oyle cok gobeyım yok kızlarımda cok kılo alıyordum suradım falan şışiyordu bunda hamıle oldum belı degıl hareklerını bende erken hısetım bunun bende hep kız dıyorum bunu banada herkez erkek dıyor bakalım 🤔

Ben ıkı kızımdada hıc mıdem bulanmadı ama bunda cok bulantı yasadım ep ıstıfra etım hıc kılo almadım 20 haftalık olcam artık oyle cok gobeyım yok kızlarımda cok kılo alıyordum suradım falan şışiyordu bunda hamıle oldum belı degıl hareklerını bende erken hısetım bunun bende hep kız dıyorum bunu banada herkez erkek dıyor bakalım 🤔
Rüya falan görmediniz mi

Rüya falan görmediniz mi
Ben kucuk kızımı gormustum kız oldunu bunda bırkere gordum erkek dıyorum ruyamda sevıncten aglıyorum esımde gormus erkek bebek hastanede gelıyormusuk etrafımda herkez erkek goruyor kısmet artık sen hıc gordunmu ruya canım

Ben kucuk kızımı gormustum kız oldunu bunda bırkere gordum erkek dıyorum ruyamda sevıncten aglıyorum esımde gormus erkek bebek hastanede gelıyormusuk etrafımda herkez erkek goruyor kısmet artık sen hıc gordunmu ruya canım
Bn görmedim etrafındakiler erkek gördü kızımda da kız görmüşlerdi ins rabbim ikimizinde gönlüne göre veriri rabbim iki meyvedende nasip etsin ne zaman ogreneceksiniz

Bn görmedim etrafındakiler erkek gördü kızımda da kız görmüşlerdi ins rabbim ikimizinde gönlüne göre veriri rabbim iki meyvedende nasip etsin ne zaman ogreneceksiniz
İnsalah canım ben bu ayın 21 de ogrencem kısmetse sen ?

Ya 2 kızda çok güzel arkadaş oluyolar çok güzel oynuyorlar ama bn hep Rabbimden 2 kız 2 erkek istedim hep rabbim verirsse, ama. 2 den sonrası gelmese bnm 2 kızım var bunun erkek olmasını hayırlısı ile çok istiyorum ama bilmiyorum sizden başka kimse yorum yazmadi evet bebek solda ama plesantada solda mi bilmiyorum
Bende ilk çocuğum kız ikincisi erkek istiyordum. Kızımda Rabbim nasip etti şükürler olsun gönlüme göre baldan tatlı bir evlat verdi . İnşallah bunda da erkek istiyorum, nasip olur. Tabikide ısrar etmiyorum hayırlıysa olsun inşallah verirse bir hayır vermezse bin hayır vardır. 🥰. Siz aslında cinsiyet öğrenebilirsiniz bu teöriler insanı ikilemde bırakıyor .Bence biran önce gidip öğrenin

Bende ilk çocuğum kız ikincisi erkek istiyordum. Kızımda Rabbim nasip etti şükürler olsun gönlüme göre baldan tatlı bir evlat verdi . İnşallah bunda da erkek istiyorum, nasip olur. Tabikide ısrar etmiyorum hayırlıysa olsun inşallah verirse bir hayır vermezse bin hayır vardır. 🥰. Siz aslında cinsiyet öğrenebilirsiniz bu teöriler insanı ikilemde bırakıyor .Bence biran önce gidip öğrenin
Ne biliyim gidesimde yok biraz daha büyüsün bakalım

Ben 12+4 de erkek oldugunu ogrenmeden bir gun once ruyamda doktorun kiz dedi ruyalarin tam tersi cikiyor cinsiyette🤣 2 gun oncesinde 1 kiz cocugu 1 erkek cocugu elele oynuyorlar sonra ayriliyorlar ben erkegin pesinden kosuyorum bu iki ruyamdan sonraki gun doktora gitmistik giderken emindim erkek olacagina🤣

Ben 12+4 de erkek oldugunu ogrenmeden bir gun once ruyamda doktorun kiz dedi ruyalarin tam tersi cikiyor cinsiyette🤣 2 gun oncesinde 1 kiz cocugu 1 erkek cocugu elele oynuyorlar sonra ayriliyorlar ben erkegin pesinden kosuyorum bu iki ruyamdan sonraki gun doktora gitmistik giderken emindim erkek olacagina🤣
Bazılarında tersı cıkıyor evet bakalım kısmet artık hayırlısı neyse kucuk kızımı bende drek kız oldunu gosterıyorlardı ruyamda bakalım bunda nolucak 😀

Bebegim 13 hafta 4 gun.cinsiyet partisi olacak diye bana soylenmedi sinirliyim bu yuzden .acaba bu bebegin neresi.hakikaten anlayan varmi.salla cevap olmasin lutfen

Eklentiler

• 20220915_213904.jpg
    20220915_213904.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 71
Lütfen benim bebegime de bakar mısınız biri 11 haftalık digeri 6 haftalık 😍🙏

Eklentiler

• IMG_20220901_164910.jpg
    IMG_20220901_164910.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20220905_154228.jpg
    Screenshot_20220905_154228.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 55