Anlamadm cnm elir benm bana yorum yapmadın mı karişti
Siz orda başkasının paylaşımının altında yorum yapınca ben isme bakmadan direk resimle alıntılayıp yorum yapmıştım.. Yine size yapmışım.yorumu ama isimleri karıştırdım

Siz orda başkasının paylaşımının altında yorum yapınca ben isme bakmadan direk resimle alıntılayıp yorum yapmıştım.. Yine size yapmışım.yorumu ama isimleri karıştırdım
Hmmö şimdi anladım cnm peki ne dıyosun kızçe mi

Kalça tarafı daha yuvarlak gibi geldi o yüzden kız dedim ama tabii daha çok küçük
Canm birde buna bakar mısın teyzesi 17 haftalık olduk doktor erkek gibi çıkıntısı var ama göbek kordonu izasında dedıedaya bakar mısın

Ben goremedım cnm nerde çıkıntı var cinsiyet organı belli mi bu üst fotoda
Hayır canım organdan değil çıkıntılar erkeklerde daha dik kız bebeklerde daha oval oluyor. Bende sağlıkçı değilim gördüğüm ultrasonlardan yola çıkarak tahmin sadece

Hayır canım organdan değil çıkıntılar erkeklerde daha dik kız bebeklerde daha oval oluyor. Bende sağlıkçı değilim gördüğüm ultrasonlardan yola çıkarak tahmin sadece
Bu işaretlediydim yer mi yoksa yanliş mi gördüm

Doktor da erkeke benzettin ama göbek kordonuyla aynı ızada dedı kafamı karıştırdı anlamadm bnde
Birdahaki kontrolde kesnleşr o zman. Sağlıkla doğsun inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…