Siz orda başkasının paylaşımının altında yorum yapınca ben isme bakmadan direk resimle alıntılayıp yorum yapmıştım.. Yine size yapmışım.yorumu ama isimleri karıştırdımAnlamadm cnm elir benm bana yorum yapmadın mı karişti
Hmmö şimdi anladım cnm peki ne dıyosun kızçe miSiz orda başkasının paylaşımının altında yorum yapınca ben isme bakmadan direk resimle alıntılayıp yorum yapmıştım.. Yine size yapmışım.yorumu ama isimleri karıştırdım
Keseye göre kız görünüyon canm ama önemli olan cinsel organıHmmö şimdi anladım cnm peki ne dıyosun kızçe mi
Anladm cnm sagol önemli olan sağlıklı olması zaten hayırlısı bende kız gibi hissediyorum zatenKeseye göre kız görünüyon canm ama önemli olan cinsel organı
Kalça tarafı daha yuvarlak gibi geldi o yüzden kız dedim ama tabii daha çok küçük
Evet canım çıkıntılar daha dik erkek gibi :)Eki Görüntüle 2747322 Canm birde buna bakar mısın teyzesi 17 haftalık olduk doktor erkek gibi çıkıntısı var ama göbek kordonu izasında dedıedaya bakar mısın
Ben goremedım cnm nerde çıkıntı var cinsiyet organı belli mi bu üst fotodaEvet canım çıkıntılar daha dik erkek gibi :)
Hayır canım organdan değil çıkıntılar erkeklerde daha dik kız bebeklerde daha oval oluyor. Bende sağlıkçı değilim gördüğüm ultrasonlardan yola çıkarak tahmin sadeceBen goremedım cnm nerde çıkıntı var cinsiyet organı belli mi bu üst fotoda
Hmm anladım cnm ben çıkıntıları tam goremedım de o yüzden soruyorumHayır canım organdan değil çıkıntılar erkeklerde daha dik kız bebeklerde daha oval oluyor. Bende sağlıkçı değilim gördüğüm ultrasonlardan yola çıkarak tahmin sadece
Hayır canım organdan değil çıkıntılar erkeklerde daha dik kız bebeklerde daha oval oluyor. Bende sağlıkçı değilim gördüğüm ultrasonlardan yola çıkarak tahmin sadece
Keseye göre kız görünüyon canm ama önemli olan cinsel organı
Benm bebeğin öyleydi erkek oldu canm ama önemli olan nub..Eki Görüntüle 2747591 Bakar mısın cnm cinsiyet için
Hayırlısı cnm peki nub görebildin mi ben goremedım de o yüzden soruyorumBenm bebeğin öyleydi erkek oldu canm ama önemli olan nub..
Yok canm nub görünmüyorHayırlısı cnm peki nub görebildin mi ben goremedım de o yüzden soruyorum
Doktor da erkeke benzettin ama göbek kordonuyla aynı ızada dedı kafamı karıştırdı anlamadm bndeYok canm nub görünmüyor
Birdahaki kontrolde kesnleşr o zman. Sağlıkla doğsun inşaALLAHDoktor da erkeke benzettin ama göbek kordonuyla aynı ızada dedı kafamı karıştırdı anlamadm bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?