Evet çok küçük ama burda okudum bazen yorum yapabiliyorlar O yüzden sormak istedimMercimek daha çok küçük değil mi doktor bile yapmaz şu an cinsiyet tahmini. Heyecan yok hayırlısı olsun
Ben de inşallah hamile kalırsam böyle heyecanlanacagim kız mi diye :) gonlunuzdeki olur insallahhEvet çok küçük ama burda okudum bazen yorum yapabiliyorlar O yüzden sormak istedim
Cnm sen aynı resime kıza benzettim DemiştinCinsel organı belli olmuyor ki canm
Cnm sen persembe günü aynı resme bence kız dıye yorum yapmişsin keseye yada durusuna göre mi yaptın acabaCinsel organı belli olmuyor ki canm
Nerden anladın canm kafam çok kariştiCanım bence bu bir kızçe :)
Kalça tarafı daha yuvarlak gibi geldi o yüzden kız dedim ama tabii daha çok küçükNerden anladın canm kafam çok karişti
Ben pek anlamam cnm ama bende kız hıssedıyorum sanki ama yorumlarda erkek dıyenler çıkınca acaba dıyorumKalça tarafı daha yuvarlak gibi geldi o yüzden kız dedim ama tabii daha çok küçük
Göbek kordonu olabilir mi dün doktor bakarken o çıkıntıyı bende gördüm ama bacak arasını gördüm ole bir çıkıntı yok gibiydi eğer erkek olsa bacak arasında gözükürdü değil miBence erkek çıkıntı var gibi
Haftası küçük görünmeye bilir en iyisini doktor bilir usg ler yanıltıcı hayırlı evlat olsunGöbek kordonu olabilir mi dün doktor bakarken o çıkıntıyı bende gördüm ama bacak arasını gördüm ole bir çıkıntı yok gibiydi eğer erkek olsa bacak arasında gözükürdü değil mi
12+5 haftalık küçük mu daha kaçıncı haftada belli oluyor ki benm ilk oglum 7. Ayına kadar gostermeyınce belki bu gösterir dedımHaftası küçük görünmeye bilir en iyisini doktor bilir usg ler yanıltıcı hayırlı evlat olsun
Ne zaman yazdım yavCnm sen persembe günü aynı resme bence kız dıye yorum yapmişsin keseye yada durusuna göre mi yaptın acaba
Ne zaman yazdım yavhatırlamıyom Neyse evet kese yuvarlaksa kız olur demiştiler o yüzden kız olabilir demişimdir ama net olarak cinsel organdan belli olur.. Keseyi veya kesenin içindeki konumunu pek takmamak lazım
Benim konu sahibi farklıydı diye hatrlamamışmEki Görüntüle 2729432 Bu sen değil misin cnm
Anlamadm cnm elir benm bana yorum yapmadın mı kariştiBenim konu sahibi farklıydı diye hatrlamamışm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?