Elir06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
225
29
18
29
Kızlar 9 haftalık hamileyim sizce cinsiyeti nedir çok merak ediyorum başta eli ayağı düzgün saglıklı sıhhatli olması önemli tabi ama bir tane oğlum var koz çok istiyoruz eşim ve ben hayırlısı sızce cınsıyeti ne ikinci resim yakından çekilmiş hali yeni verdi doktor sızce ne koz mo erkek mi

Eklentiler

• C9D4A6B3-F8A3-4BC1-AE4E-DA1CF6FB9EE9.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 127
  • 95C90352-84C5-4F20-939F-4E0817FC8665.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 108
  • F21DF354-579B-4E25-89C1-96DA32ED2199.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 106
Mercimek daha çok küçük değil mi doktor bile yapmaz şu an cinsiyet tahmini. Heyecan yok hayırlısı olsun

Evet çok küçük ama burda okudum bazen yorum yapabiliyorlar O yüzden sormak istedim
Ben de inşallah hamile kalırsam böyle heyecanlanacagim kız mi diye :) gonlunuzdeki olur insallahh

Zeynep zey birde bunlara bakar musun cnm hiç kimse yorum yapmıyor nedense yeni halleri

Cinsel organı belli olmuyor ki canm

Bence erkek çıkıntı var gibi
Göbek kordonu olabilir mi dün doktor bakarken o çıkıntıyı bende gördüm ama bacak arasını gördüm ole bir çıkıntı yok gibiydi eğer erkek olsa bacak arasında gözükürdü değil mi

Göbek kordonu olabilir mi dün doktor bakarken o çıkıntıyı bende gördüm ama bacak arasını gördüm ole bir çıkıntı yok gibiydi eğer erkek olsa bacak arasında gözükürdü değil mi
Haftası küçük görünmeye bilir en iyisini doktor bilir usg ler yanıltıcı hayırlı evlat olsun

Haftası küçük görünmeye bilir en iyisini doktor bilir usg ler yanıltıcı hayırlı evlat olsun
12+5 haftalık küçük mu daha kaçıncı haftada belli oluyor ki benm ilk oglum 7. Ayına kadar gostermeyınce belki bu gösterir dedım

Cnm sen persembe günü aynı resme bence kız dıye yorum yapmişsin keseye yada durusuna göre mi yaptın acaba
Ne zaman yazdım yav hatırlamıyom Neyse evet kese yuvarlaksa kız olur demiştiler o yüzden kız olabilir demişimdir ama net olarak cinsel organdan belli olur.. Keseyi veya kesenin içindeki konumunu pek takmamak lazım

Ne zaman yazdım yav hatırlamıyom Neyse evet kese yuvarlaksa kız olur demiştiler o yüzden kız olabilir demişimdir ama net olarak cinsel organdan belli olur.. Keseyi veya kesenin içindeki konumunu pek takmamak lazım
Bu sen değil misin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…