• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidemle aramızı düzeltmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım Allah vermiş yerinde rahat dur.Görüşsende mesafeli ol derim. Kadın ne kadar fena verende Allah alanda Allah ne kadar fena çocuğunu başka biriyle evlendirmeye çalışması. Allah böylelerinden uzak tutusun. Ayrıca hiç çocuğu olmayaca mı belki tüp bebek tedavisi sonuç verecek. Ne kadar günah yuva yıkmak

Sana bi tavsiye benden, asla ama asla kendinden taviz verme.. Ancak sen açık olduğunu düşündüğünde giyme bi kıyafeti, onlar açık diye eleştirirler mi acaba diyerek hareket etme.. Sen taviz verdikçe onlar daha çok şey isteyeceklerdir.. Ha ben demiyorum ki evet açık giyin, ya da inatlaş insanlarla, demek istediğim nişanlı değilken nasıl yaşıyoduysan aynı şekilde devam et, kimsenin seni senin isteğin dışında değiştirmesine izin verme.. Başlarda aman bişi olmaz, tatsızlık olmasın diye insan taviz veriyo ama evlendikten sonra boğulur gibi oluyo, yeter yahu diyo..

zaten kabullenemiyorum bazen çoğu durumu farklı bi konumdayken farklı bi duruma geldim çok iyi bi kariyer üzerinde yolumu devam ettiriyoken birden iş ve şehir değiştirdim sonra uzun bi ilişkim vardı onu bitirdim karşıma nişanlım çıktı onu acayip seviyorum ama dediğim gibi kaldıramadığım bi aile yapısı biyere gezmeye gidiceklerdi kayınpederim sizde gelin kızım dedi bu arada bizim başka bi planımız vardı neden dedi bilmiyorum belkideplanımız var diye üstüde düzgün değil zaten dedi ben orda öle kaldım okadarda kokoş duruyoduki nişanlım çok beğenmişti :):)giydiklerimi hemen nişanlımı çağırdım söyledim böyle oldu diye yok ya dedi güldü sıkma sen canını falan dedi ogünden sonra bidaha olmadı aynı olay ama ben hayatımdan taviz veremiyorum arıyorum soruyorum gittiğimde kendi annemdenn ayrı tutmuyorum ama kıyafet ve ahlak konusunda bana ders verdirtmiyorumda yani neysem oyum şimdiliik bi sıkıntı yok hatta çok iyi ama ben ön yargılarımı sanırım bastırmalıyım çnkü annesinden çok akraba çevresine taktım kafayı herşeye günah diyen o kendi tek düze hayatlarına sıkışmış yaşam tarzlarını sevmiyorum ilerdede çocuğum olunca böyle bi aile yapısı içinde büyüsün istemiyorum kendi akrabalarından eş alıp veriyolar ondan sonra biz çok iyi niyetliyiz bende bunları dile gitiryorum çünkü hep bi önünü alma çabası var bugün nişanlım benim yanımda ama ozaman ailesi gibi düşünürmü bende korkuyorum hep sölediği bişi var insan ailesini seçemez diyo yargılayamazsın beni dyo ama üzülüyorum tabi:(çevremdeki bukadar evlendikten sonra değişen erkek varken...SANIRIM BRAZ ZAMANA BIRAKIP ANI YAŞAMAK LAZIMM AMAA BEN BUNU BAŞARMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞSAMDA HEMEN BAŞARAMIYORUM:(

Sizi böyle yetiştiren babaanne'nize Allah'tan rahmet dilerim.. Nur içinde yatsın inşallah...
Kıymetli babaannenizi andığım ve dua ettiğim bir mailde o kaynananız ile ilgili yorum yapmak istemiyorum..

Çok selamlarımla,

allah razı olsun canım allah kimseye bunları yaşatmasın ve rabbim kimsenin kalbinden merhamet duygusunu almasın

Son düzenleyen: Moderatör:
konunu bir kaç gün önce okumuştum yazmaya fırsat bulamamıştım.
arkadaşım çok iyi niyetli allah korkusu olan birisin. bence eşine hiç olanı biteni deşmeden, kurcalamadan ailenle görüşmüyor olmam seni mutsuz ediyor mu diye sor. vereceği cevaba göre de, gitmiş olsam daha mı mutlu olacaksın diye de devam et. vereceği cevaba göre de bayramı vesile edip gider ya da gitmezsin. ama özür falan dileme, çünkü anlattıklarından özür dilenecek bir kabahatin yok! her ilişki mükemmel olacak diye bir kural yok. olmuyorsa olmuyordur.beraber gidersin, hiç küsmenize sebep olan olaya değinmeden kısa bir ziyaretle de geri dönersin. asla sık sık gitme derim. hatta eşin teklif etmeden gidelim de deme. küslüğü kaldırman için adım at, çünkü eşinin gözünde değerin artar. ama bunu tekrar tekrar gündeme getireceksen hiç adım bile atma. eşin iyi biri ve bence bu kadarını hak ediyor.

mutluluklar dilerim.

canım benim haklısın bunu günlerdir bende düşünüyorum ama bi yandanda diyorum belki gitsem elini öpsem sarılıp omuzunda ağlasam ben senin kızın gibi olmak istiyorum beni anla sana karşı hiç bi kusurum yok bilmeden olduysa affet ben seninle kötü olmak istemiyorum deyip bir bir derdimi anlatsam sonuçta oda insan anlamazmı ama terslenmektende çok korkuyorum bunu yapmak istememin en büyük nedenide eşim o çok üzülüyo biliyorum varikosel ameliyatı oldu ve test vericez korkudan sürekli erteliyoruz sonuç kötü çıkar diye ve sitres üzüntü etkiliyo bu durumu sırf bu yüzden sırf eşim düzelsin diye istiyorum ama napıcağımıda bilemiyorum kafam çok karışık

ya sen safmısın yoksa çok çok mu ii niyetlisin hele şu düşüncene sinir oldum yani.gitsem öpsem koklasam omzunda ağlasam vs...kızıım şunu unutma hiçkimse annen gibi olamaz,oda seni kızı gibi görmez.sen ona kaynana gözüyle oda sana gelin gözüyle bakıyor.otur oturduğun yerde kocan senden tarafa keyfine bak.kocanla mutlu olmaya bak.geçer üzüntüsü belli bi süre sonra.acıma acınacak hale gelirsin.keşke benim kocamda beni az savunsaydı kayırsaydıda şuan evliliğim bitmek üzere olmasaydı.adam düştü babasının anasının peşine gitti.sen ALLAHTAN belanımı arıyosun barışacakmışta omzunda ağlayacakmışta anlayacakmışta kaynanası.resmen saçmalıyosun yanii.o gelsin senin ayağına sen gitme tavrını koy yumuşak olma.ileride eltinle sana daha büyük laflar etmeyeceğini nerden biliyosun.aklı başına gelsin biraz yalnız kalsında ona ne gebeliğin var sanki yaa.akıllı ol.duygusal davranma fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X