- 5 Şubat 2021
- 486
- 526
- Konu Sahibi gencbirhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi canımMerhabalar, sizce cinsiyeti ne olabilir? yorum yapabilir misiniz lütfen?8+3 karından ultrason.
Benımkine sizce?Kız gibi canım
Karından usg miBenımkine sizce?
Evet karındanKarından usg mi
Kıza benzettim canımEvet karından
TeşekkürlerKıza benzettim canım
Teşekkür ederim bebeğin konumuna göre mi yoksa placentanın konumuna göre mi baktınız?Kız gibi canım
Merhaba rica etsem bizede bir tahmin yapar mısınız?Rica ederim canım ne demek biz sadece tahminde bulunuyoruz. Anne ne hissederse genelde o olur diyorlar belki sen dogruyu hissediyorsundur canım saglıkla gelsin inşallah
Canım kız bebek gibi ama tam emin olamadımMerhaba rica etsem bizede bir tahmin yapar mısınız?
Şimdi kontrolden çıktım %95 erkek %5 yanılma payı bırakıyorum dedi doktor canım oda çok düşük ihtimal Teşekkür ederimCanım kız bebek gibi ama tam emin olamadım
Gözün aydın canım saglıkşa kucagına al inşallah ben bu haftalarda pek anlamıyorum kuzum işk haftalar plesentasına göre yorumluyorum. Bebegi ilk gördügün haftalar var mı erkek demiş bakim dogru çıkıyor mu olesentya göre merak ettim rica etsem atarmısın ilk haftalarŞimdi kontrolden çıktım %95 erkek %5 yanılma payı bırakıyorum dedi doktor canım oda çok düşük ihtimal Teşekkür ederim
Erkek bebekmiş canım saglıkla gelsin inşallahHemen atıyorum bir tane oğlum var ne yalan söyleyim bunu en başından beri kız hissediyordum sağlıklı olsun tabi o önemli ama onuda tatmak istiyor insan 8+5 ve 10 haftalık bunlar
Erkek beneklerde de çok bulantı oluyor canım başla ultrason resmi var mı canım bu ultrason çok degişik yanılma olabilir
bana da yorum yapar mısınızErkek bebek büyük ihtimal saglıkla gelsin inşallah
Sanki orda pipi var gibi ama tam bilemedim ilk hafta ultrason var mı canımbana da yorum yapar mısınız
bu var bir deSanki orda pipi var gibi ama tam bilemedim ilk hafta ultrason var mı canım
Erkek bebege benziyor kuzum saglıkla gelsin inşallahbu var bir de