- 23 Nisan 2023
- 28
- 4
- 27
- Konu Sahibi gencbirhanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda kız bebek gibi canım ilk haftalar var 6 8 haftalık felan13 haftalik ultason bu da
Burdaki konumuna göre erkek canım8 haftalik burda canim
Bunu hiç anlamadım ama o bacak arasındaki çıkıntı kordonu degilse erkek gibiBurda 14 haftalik
Evet 14 haftalik o,o gunu %100erkek soyledi hatta boyle gosterdi ama 16 haftalik kesin oyrenmek icin gittigimde unutmuştu ne dediyin dun kiz dedi ama tam goremiyorum dedi kafam karişi benimdeBunu hiç anlamadım ama o bacak arasındaki çıkıntı kordonu degilse erkek gibi
Kesinlikle kız.Merhaba 12+6 da doktora gittim bugün fakat ayağıyla kapatmış cinsiyetini, doktor henüz erken dedi ama çevremde 12-13 Haftada erkek bebek cinsiyetini öğrenen var görsele göre sizce cinsiyeti ne Sabredemiyorum Eki Görüntüle 3270640
Saglıklı olsun da canım birdahakine net ögrenirsin inşallah senin yaramaz saklıyor bellikiEvet 14 haftalik o,o gunu %100erkek soyledi hatta boyle gosterdi ama 16 haftalik kesin oyrenmek icin gittigimde unutmuştu ne dediyin dun kiz dedi ama tam goremiyorum dedi kafam karişi benimde
Tamam Canim Allah razi olsun Senden teşekkur ediremSaglıklı olsun da canım birdahakine net ögrenirsin inşallah senin yaramaz saklıyor belliki
Kız bebege benziyor yorumum sanaydı canımKızlar anlayan varsa cinsiyet hakkında yorum yapabilirmi
Eki Görüntüle 3275985
6 haftalık ultrasona göre kız canım
Sitede henüz yeniyim. Nereden soru soracağımı bulamadım kusura bakmayın lütfen sizce benim bebişimin cinsiyeti nedir abla . İlk görüntü 5+3 . Diğeri 7+1Bu bebek erkek bebege benziyor canım ilk hafta resmi var mı
Erkeğe çok benzettimMerhaba 12+6 da doktora gittim bugün fakat ayağıyla kapatmış cinsiyetini, doktor henüz erken dedi ama çevremde 12-13 Haftada erkek bebek cinsiyetini öğrenen var görsele göre sizce cinsiyeti ne Sabredemiyorum Eki Görüntüle 3270640
Bu minnoşu da kıza benzettimHepsi karından çekildi. Pazartesi günü öğreneceğim var mı bir tahmininiz
7. Hafta karından ise erkek canım saglıkla gelsin inşalalhSitede henüz yeniyim. Nereden soru soracağımı bulamadım kusura bakmayın lütfen sizce benim bebişimin cinsiyeti nedir abla . İlk görüntü 5+3 . Diğeri 7+1
Evet abla karından. Kesenin şeklinden dolayı mı erkek dediniz7. Hafta karından ise erkek canım saglıkla gelsin inşalalh
Hayır canım bebegin konumuna göre degişmezse erkekEvet abla karından. Kesenin şeklinden dolayı mı erkek dediniz