- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
- Konu Sahibi gencbirhanim
Kız olabilirMerhabalar, sizce cinsiyeti ne olabilir? yorum yapabilir misiniz lütfen?8+3 karından ultrason.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız olabilirMerhabalar, sizce cinsiyeti ne olabilir? yorum yapabilir misiniz lütfen?8+3 karından ultrason.
Erkek olabilirbu var bir de
aminn teşekkür ederimErkek bebege benziyor kuzum saglıkla gelsin inşallah
Erkek olabilir
Teşekkür ederimKız olabilir
Bence kız canımBana da tahminde bulunabilecek olan var mı rica etsem bir yorum yapın...
Çin, Rus ve kan yenileme hesaplarında erkek çıkıyor. Daha küçük belli olur mu bilmiyorum ama bana da yorum yapar mısınız?Bence kız canım
Karından ise konumuna göre erkek canımÇin, Rus ve kan yenileme hesaplarında erkek çıkıyorkarından . Daha küçük belli olur mu bilmiyorum ama bana da yorum yapar mısınız?
Evet karından. Teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımKarından ise konumuna göre erkek canım
Banada yorum yapabilirmisiniz 6+4 gün vajinal. Diğeri 11+0 karından en sonuncuda 12+4Karından ise konumuna göre erkek canı
Yaa,çin ve rus takviminde erkek çıkıyor,ben de erkek hissediyorum açıkçası ama belki erkek istediğim içindir bilemiyorum,iki kızım var çünkü Allah sağlık sıhhat ve çok uzun imanlı bir ömür versin onlara...Bence kız canım
Birinci ve ikinci görüntüde erkek gibi canım saglıkla gelsin inşallah hiç tahminde bulunmadı mıBanada yorum yapabilirmisiniz 6+4 gün vajinal. Diğeri 11+0 karından en sonuncuda 12+4
Canım konum her zaman dogru çıkmıyor 12. Haftada az çok belli olur. İlk görüntü karından degil mi çünkü vajinalda degişiyor. Allahım inşallah gönlündekini saglıkla nasip etsin sana bunu canı gönülden diliyorum bende hamileyim ve iki kızım var buda erkek olsun çok istiyorum ama banada hep kız yorumu yaptılar. Bende erkek hissediyorum ama galiba istedigim için diyorumYaa,çin ve rus takviminde erkek çıkıyor,ben de erkek hissediyorum açıkçası ama belki erkek istediğim içindir bilemiyorum,iki kızım var çünkü Allah sağlık sıhhat ve çok uzun imanlı bir ömür versin onlara...
Net goremedim ama kıza benzettim dedi 16 haftada gosterirse netlestiririz dedi.Birinci ve ikinci görüntüde erkek gibi canım saglıkla gelsin inşallah hiç tahminde bulunmadı mı
O zaman kızdır canım 12 haftalık resimde çıkıntı göremedimNet goremedim ama kıza benzettim dedi 16 haftada gosterirse netlestiririz dedi.
Sağlıklı olsunda insan merak etmeden duramiyor ilk bebeğim alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum ondan bu merakımO zaman kızdır canım 12 haftalık resimde çıkıntı göremedim
Bunlarda videodan ekran görüntüsü aldimO zaman kızdır canım 12 haftalık resimde çıkıntı göremedim
Yaa,sizinle aynı durumdayız demekki,Rabbim gönlümüze göre versin ama öncelikle sağlık tabiki...evet hepsi karındandı.sizin bebek kaç haftalıkCanım konum her zaman dogru çıkmıyor 12. Haftada az çok belli olur. İlk görüntü karından degil mi çünkü vajinalda degişiyor. Allahım inşallah gönlündekini saglıkla nasip etsin sana bunu canı gönülden diliyorum bende hamileyim ve iki kızım var buda erkek olsun çok istiyorum ama banada hep kız yorumu yaptılar. Bende erkek hissediyorum ama galiba istedigim için diyorum