- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- Konu Sahibi gencbirhanim
1 ay sonraya randevu verdi. Tekrar atarım ablacım teşekkürlerHayır canım bebegin konumuna göre degişmezse erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 ay sonraya randevu verdi. Tekrar atarım ablacım teşekkürlerHayır canım bebegin konumuna göre degişmezse erkek
Rica ederim kuzum saglıkla büyüt inşallah1 ay sonraya randevu verdi. Tekrar atarım ablacım teşekkürler
Bebeğimiz kesinleşti artık kız olacak. İnşallah son dakika golü gibi organ çıkarmaz yani sürpriz olur bize de. Bebeğimize, kızım dedik oğlumuz dedik vs derken şimdi cinsiyeti belli olduğundan adıyla da sesleniyoruz o bizim her şeyimiz.Bu minnoşu da kıza benzettim
Maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Kız çocuk baldan tatlıBebeğimiz kesinleşti artık kız olacak. İnşallah son dakika golü gibi organ çıkarmaz yani sürpriz olur bize de. Bebeğimize, kızım dedik oğlumuz dedik vs derken şimdi cinsiyeti belli olduğundan adıyla da sesleniyoruz o bizim her şeyimiz.
Tüm çocuklar benim için baldan tatlı, ama bakalım benim bal olacak çocuğum kim bilir doğunca bana nasıl tatlı gelecek. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahMaşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Kız çocuk baldan tatlı
Bu şekilde var mı bir yorum5 haftalık bebek oluşmadan önceki kese fotosu var mı
Kız büyük ihtimalle,sağlıkla gelsin minikBu şekilde var mı bir yorum
Banada bakarmısınız 7+3 tü burdaVajinal mi bu canım vajinal ise kıza benziyor ama daha çok minnak belli belirsiz haftaya gittiginde atarsan daha iyi olur saglıkla ilerlesin inşallah
Neye göre yorum yaptınız çok merak ediyorum daKız büyük ihtimalle,sağlıkla gelsin minik
Karından mı bakıldı canımBanada bakarmısınız 7+3 tü burda
Abla bana yukarıda kız dediler ne diyorsun bu işeKarından mı bakıldı canım
Canım kese boş bişe diyemicem ama yorum yapan arkadaş plesentaya göre yorum yapmıştır plesentası sagda oluşmuş bebek de solunda belilirse kız ona göre demiştir diye düşünüyorumAbla bana yukarıda kız dediler ne diyorsun bu işe
Karından ise erkek vajinal ise kız saglıkla gelsin inşallahBanada bakarmısınız 7+3 tü burda
5 haftalık sadece kese sekli yani bebek oluşmadan önceki kese şekli etken. Yusyuvarlak ise kız,yanlardan biraz içe baskın,fasulye gibiyse erkek. Doktorum böyle söylemişti,hayırlısı olsunNeye göre yorum yaptınız çok merak ediyorum da
Kese şekline göre dedim. Doktorum öyle tahminde bulunuyordu. TutuyordaCanım kese boş bişe diyemicem ama yorum yapan arkadaş plesentaya göre yorum yapmıştır plesentası sagda oluşmuş bebek de solunda belilirse kız ona göre demiştir diye düşünüyorum
Karından bakıldıKarından ise erkek vajinal ise kız saglıkla gelsin inşallah
Ayy hadi inşallah. Sağlıklı olsun öncelikle tabiki ama kız bebiş o kadar çok istiyorum ki Bebek oluştuktan sonraki kese direkt fasülyeye döndü ama önemli olan henüz bebek oluşmadan önceki keseymiş meğer. Çok teşekkürler5 haftalık sadece kese sekli yani bebek oluşmadan önceki kese şekli etken. Yusyuvarlak ise kız,yanlardan biraz içe baskın,fasulye gibiyse erkek. Doktorum böyle söylemişti,hayırlısı olsun