- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
- Konu Sahibi LittleDash
-
6-9 haftalık siyah beyaz ultrason görüntüsü varsa yapabilirim anca yorum bu şekilde anlamıyorum maalesefEki Görüntüle 3202583
Banada bakarmisinz kız mı erek mi önce erkeğe benziyor dedi sonrada kiza
6-9 haftalık siyah beyaz ultrason görüntüsü varsa yapabilirim anca yorum bu şekilde anlamıyorum maalesef
Lütfen bana da bakın6-9 haftalık siyah beyaz ultrason görüntüsü varsa yapabilirim anca yorum bu şekilde anlamıyorum maalesef
Karmimdan baktırdım ben hep gerçekten erkek mi heo icime erkek doguyodu çok teşekürlerKarındansa erkek vajinelse kız
Aminnn inşallah sonucu öğrenince yazacagim
Merhaba bu yorumu size yapmadım sanırım başka bir arkadaşa yapmıştım sizinki kıza benziyorKarmimdan baktırdım ben hep gerçekten erkek mi heo icime erkek doguyodu çok teşekürler
Benimkine yorumlarısınız 9+2 haftalıkBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Merhaba bu yorumu size yapmadım sanırım başka bir arkadaşa yapmıştım sizinki kıza
Meraba benimki 9+2haftalik cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz acaba6-9 haftalık fotosunu atarsanız yaparım burda bebişiniz çok büyük böyle bilemiyorum maalesef
Görüntü çok iyi değil emin değilim ama erkek gibi. 7 haftalık görüntüsü varsa atarsanız bakalım yineBenimkine yorumlarısınız 9+2 haftalık
Merhaba beni de yorumlar mısınız 11+2Bence kız
Merhaba burda bebişiniz büyük yorum yapmam için 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü atarsanız iyi olur. Bu şekilde anlamıyorum maalesef :)Merhaba beni de yorumlar mısınız 11+2
Burda 8 haftalıkMerhaba burda bebişiniz büyük yorum yapmam için 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü atarsanız iyi olur. Bu şekilde anlamıyorum maalesef :)
Karından ultrasonsa kız vajinal ultrasonsa erkek canımBurda 8 haftalık
Tesekkur ederimKarından ultrasonsa kız vajinal ultrasonsa erkek canım
Bebişiniz erkek zaten doktorun elinize tutuşturduğu fotoğrafta pipisi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın oğluşunuzu
Erkek benceEki Görüntüle 3207494 merhaba ilk fotoğrafta 7 haftalık tam ikinci 9 haftalık karından ikiside çok merak ediyorum cinsiyetini tahminde bulunur musunuz şuan 10+1 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?