- Konu Sahibi LittleDash
Kız gibi içime doğdu sağlıkla al canm kucağınaBanada bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi içime doğdu sağlıkla al canm kucağınaBanada bakar mısınız
Teşekkür ederim. Amin İnşallah sağlıkla gelsin herşeyden önceKız gibi içime doğdu sağlıkla al canm kucağına
Banada bakar mısınız lütfenn 12 haftalik tamKarından ultrasonsa erkek vajinelse kız
6-9 haftalık fotosunu atarsanız yaparım burda bebişiniz çok büyük böyle bilemiyorum maalesefBanada bakar mısınız lütfenn 12 haftalik tam
Karından ultrasonmuEki Görüntüle 3202132 bana'da bakarmisiniz 9 haftalık
Ben nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Doktorum erkek diye bunu elime tutuşturdu ama bi şey anlamadım hiç anlayabildiyseniz aydınlatır mısınız
Hayır vajinal ultrasonKarından ultrasonmu
6-9 haftalık fotosunu atarsanız yaparım burda bebişiniz çok büyük böyle bilemiyorum maalesef burda 7 hafta 5 günlük
Maalesef anlayamadım hiç kese olan fotosun yok mu uzaktan bebek daha ufakken
Heh işte böyle fotolar lazım bana Kız gibi geldi canım bana karından ultrasonsa eğerEki Görüntüle 3202507 Ya da bu var
Her türlüsü mevcut fotoların da işte ben de ah bi anlasam evet hepsi karındandı aayy hadi inşallah ya çok teşekkür ederimmHeh işte böyle fotolar lazım bana Kız gibi geldi canım bana karından ultrasonsa eğer
Anlıyorsanız benim kine de bakarmisinz rica etsem kızlarKız gibi içime doğdu sağlıkla al canm kucağına
Gönlünüzdeki sağlıkla olsun inşallahHer türlüsü mevcut fotoların da işte ben de ah bi anlasam evet hepsi karındandı aayy hadi inşallah ya çok teşekkür ederimm