- 16 Mart 2021
- 75
- 46
- 8
- 33
- Konu Sahibi LittleDash
-
Yaa ben de kıza benzetmiştim ama sağlıklı olsun inşallaherkek gibime geldi
Aa öyle mi inşallah görür de bir el atar
Ben nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)Eki Görüntüle 3197862
Nub teorisinden anlayıp cinsiyet tahmini yapabilenler bakabilir misiniz lütfen
Banada bakar mısınızBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Yaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidirBence kız
Beni de yorumlar mısın 6+4 haftalıkBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Ah bitmek bilmeyen bu merakBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
İnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuzYaa teşekkür ederim herşeyden önce sağlık tabiki ama oğlum var bir tanede kızım olsun isterim İnşallah dediğiniz gibidir
Karından ultrasonsa erkek vajinelse kızBeni de yorumlar mısın 6+4 haftalık
Karından ultrasonsa kız vajinelse erkekAh bitmek bilmeyen bu merakEki Görüntüle 3201649 Rica etsem bana da bakabilirmisin ?
Karından ultrasonKarından ultrasonsa erkek vajinelse kız
Tesekkurler karından ultrasyn. Bir oglum var kız olsun cok isterim. Ama öncesinde Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsinn hepimize insallahKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek
Bana da bakarmisin canım 10haftalikKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek
bana da kız gibi geldiBanada bakar mısınız
Teşekkür ederim Amin İnşallahİnşallah gönlünüzdeki hakkınızda hayırla olur sağlıkla gelsin yavrunuz
Çok teşekkür ederim bende kız hissediyorum ama zaten oğlum oldugu için mi acaba psikolojik olarak kız hissediyorum diye düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibidirbana da kız gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?