- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
- Konu Sahibi LittleDash
Amin canım inşallahTesekkurler canim gercekten cok mutlu oldu oglum. Saglikli olsun baska hic bir sey istemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahTesekkurler canim gercekten cok mutlu oldu oglum. Saglikli olsun baska hic bir sey istemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllahh
Rica etsem bana da bakar mısın 6 haftalık karındanBen nubdan bakmıyorum canım ama 6-9 haftalık görüntüsü varsa yorumlarım :)
Erkek gibi geldi banaRica etsem bana da bakar mısın 6 haftalık karından
Teşekkür ederim kime gösterdiysem erkek dedi 14 ünde kontrolm var öğrenince mutlaka yazacağım burayaErkek gibi geldi bana
6+3 canım benimkinde bakabilir misin rica etsemMerhaba 6-8 haftalık fotosu var mı burda plesanta tam anlaşılmıyorda
Karından görüntüyse erkek vajinal görüntüyse kız :)6+3 canım benimkinde bakabilir misin rica etsem
Öyle ama keseye göre 4+6 dedi şuan 5+1 olmuş oldu
Bana da yorum yapabilir misiniz 9.hafta karındanKarından görüntüyse erkek vajinal görüntüyse kız :)
Bugün doktorum kıza benzetti yanıldınızErkek gibi geldi bana
Karındansa kız vajinal görüntüyse erkek :)Bana da yorum yapabilir misiniz 9.hafta karından
Bence doğru bir tahmin değil vajinal görünmüştü oğlum oluyorKarından görüntüyse erkek vajinal görüntüyse kız :)
Evet bazı bebekler ters tarafa yerleşebiliyor %5 yanılma payı var ramzi teorisinde kesin bi yorum yapmıyorum bende zaten :) Hayırla sağlıkla gelsin inşallah oğlunuzBence doğru bir tahmin değil vajinal görünmüştü oğlum oluyor
Çok teşekkür ederimEvet bazı bebekler ters tarafa yerleşebiliyor %5 yanılma payı var ramzi teorisinde kesin bi yorum yapmıyorum bende zaten :) Hayırla sağlıkla gelsin inşallah oğlunuz
Olabilir kesin bi yorum yapmıyorum zaten. Ramzi teorisine bakarak yapıyorum %5 yanılma payı var çünkü bazı bebekler ters tarafa yerleşebiliyor.Bugün doktorum kıza benzetti yanıldınız
Şöyle burda bebek ve plesantası çok ortada çıkmış maalesef anlayamadım. Sağda olunca kız solda olunca erkek oluyor karından ultrasondaBu da 10 haftalık hali hala kız mı diyorsunuz peki ? ManyakPrenses
Selam canim banada bakarmisin 9 haftalik karindan ultrasonTeşekkür ederim Amin İnşallah
Merhaba karından ultrasonda erkek vajinalse kız canım
merhabalar cinsiyet tahmini yapar mısınızManyakPrenses merhabalar bakar mısınız
Merhaba karından ultrasonda erkek vajinalse kız canım