- Konu Sahibi LittleDash
-
Ramzi teorisine göre kız gibi ama nedense benim içimden ilk erkek geçti hayırlısı inşallah daha küçük haftalarda var mı görüntüsü 5-7 haftalık onuda gönderin bi bakayım tekrar inan emin olamadım canımEki Görüntüle 3208214
9+1 cinsiyeti nedir sizce ?
Merhaba 6-9 haftalık ultrason görüntüsünden anlıyorum burda bebişiniz büyük :)Benim bebeğimin cinsiyeti nedir sizce
Bu var 6+3Merhaba 6-9 haftalık ultrason görüntüsünden anlıyorum burda bebişiniz büyük :)
Ramzi teorisine göre kız gibi ama nedense benim içimden ilk erkek geçti hayırlısı inşallah daha küçük haftalarda var mı görüntüsü 5-7 haftalık onuda gönderin bi bakayım tekrar inan emin olamadım canım
Görüntü çok kötü maalesef anlaşılmıyor hiçBu var 6+3
Dokuz haftada çok tuhaf şekilde doktorumda kız olabilme ihtimali var dedi ama kesin değil bu tahmin dedi hiç bir hazırlık yapma dedi bakalım ne çıkacak sağlıklı olsun da
İnşallah canım sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşalllah güzel kolay doğumlar nasip etsin sanada AllahDokuz haftada çok tuhaf şekilde doktorumda kız olabilme ihtimali var dedi ama kesin değil bu tahmin dedi hiç bir hazırlık yapma dedi bakalım ne çıkacak sağlıklı olsun da
Ben nubtan anlamıyorum canım 6-9 haftalık fotosu varsa ona bakabilirimMerhaba banada bir tahminde bulunabilirmisiniz. Teşekkürler 15 haftalık Eki Görüntüle 3208672
Ay ben hiç ayırt edemiyorum ultrason görüntüsünüBebişiniz erkek zaten doktorun elinize tutuşturduğu fotoğrafta pipisi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın oğluşunuzu
Benim ilki erkek ondan biliyorum Buda 12 haftalık daha gitmedim doktora ikili testte öğrenirim inşallahAy ben hiç ayırt edemiyorum ultrason görüntüsünü
İnşallah bakalım merakla bekliyorum sağlıklı olsundaErkek bence
Gönlünüzdeki gibi olsun inşallahBenim ilki erkek ondan biliyorum Buda 12 haftalık daha gitmedim doktora ikili testte öğrenirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?