- 14 Kasım 2022
- 39
- 35
- 18
- 35
- Konu Sahibi LittleDash
-
6-8 haftalık ultrason fotosu varsa atın yorumlayayım burda bebek büyük, plesanta anlaşılmıyor
Canım 16. haftada netleşir inşallah merak etmeAy inşlh Dr 11. Hafta kız gibi dedi 12. Haftada erkek gibi dedi çok kafam karıştı. Doğana kadar hep bi şüphe yaşayacağım herhalde
Karındansa erkek vajinalse kız canımBana da bakar mısınız
Canım burdada çok küçük 6-9 haftalık fotosu yok mu?
7haftalık oCanım burdada çok küçük 6-9 haftalık fotosu yok mu?
Aa şimdi sen öyle deyince anladım bende bebek arıyorum kocaman önümde7haftalık o
Karından ay inş kız olur bir kızım var kızıma kız kardeş istiorum ama hayırlısı inşAllahhAa şimdi sen öyle deyince anladım bende bebek arıyorum kocaman önümdeKarındansa kız vajinalse erkek canım
Karından ultrasonsa erkek vajinal ultrasonsa kız canımNormalde 7+4 olması gerekiyor 1 hafta geri geliyomus geç yumurtlama olabilir dedi yani 6+4 haftalık canım yorum yapar mısınız
Eki Görüntüle 3211445
Karindan cnmKarından ultrasonsa erkek vajinal ultrasonsa kız canım
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eyler inşallahKarından ultrasonsa erkek vajinal ultrasonsa kız canım
Karındansa erkek vajinalse kız canım
Merhaba 6-8 haftalık fotosu var mı burda plesanta tam anlaşılmıyorda
Foto atsam banada bakar mısınız..?Merhaba karından ultrasonda erkek vajinalse kız canım
Bugün ogrendim canim erkekmisKarından ultrasonsa kız vajinelse erkek
Hayırlı sağlıkla gelsin inşallah canım bu işe en çok oğlun sevinecek oyun arkadaşı geliyorBugün ogrendim canim erkekmis
Hayırlı sağlıkla gelsin inşallah canım bu işe en çok oğlun sevinecek oyun arkadaşı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?