Yerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacakKızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir miBi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize yarar
Kesinlikle kızzKızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir miBi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize yarar
Ay çok heyecanlandım yaa galiba kız olacakKesinlikle kızz
Canım benim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınAy çok heyecanlandım yaa galiba kız olacak
Burda 7 hafta 5 günlükYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Amin teşekkür ederimCanım benim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ksrından mı vajinal mi peki ? Ben de çok sabırsızlanıyordum ama zaman çok çabuk geçiyor. Öğreneceksin inşallah sağlıklaBurda 7 hafta 5 günlükben hiç anlamıyorum kemik yapısı falan ama içime kız doğuyor ilk gebeliğim sağlık olsun da cinsiyeti önemli değil sadece sabırsızlanıyorum bir de zaman çok var
Amin.. evet haklısın zaman çabuk geçiyorKsrından mı vajinal mi peki ? Ben de çok sabırsızlanıyordum ama zaman çok çabuk geçiyor. Öğreneceksin inşallah sağlıkla
Ramzi teorisine göre de erkekAmin.. evet haklısın zaman çabuk geçiyorkarından bakıldı
SanırımRamzi teorisine göre de erkekbu teoriler sende tutmayacak sanırım
Benim her şey tuttu, aklına gelebilecek her şey. Sağlıkla gelsin de sabredilirSanırımişleri zorlaştırdılar benim için kafamı her şey karıştırıyor. Hep bi tezatlık. Çin takvimi erkek diyor ama Rus takvimi kız sabretmekten başka çarem yok
Evet benim çevremde de çoğunda tutuyor Çin takvimi. Bende de erkek diyor ama ultrasonda da sanki kıza benziyor gibi geldi.Ben çin takvimine baktım hep doğru çıktı. Annemler babamlar falan hepsi tutuyor. Hatta bir arkadaşım 5 haftalık hamile olduğunu söylediğinde takvimde erkek çıkmıştı. Erkekmiş cidden.
Bebeğim şuanda 4 aylık. Doğdu yani. Hamişlerin mesajlarını okudukça çok hoşuma gidiyor. O heyecanla beklemeler, beslenmelwr, ultrason fotolarına bakıp nasıl bir şey olacağını hayal etmeler. O kadar güzel kiEvet benim çevremde de çoğunda tutuyor Çin takvimi. Bende de erkek diyor ama ultrasonda da sanki kıza benziyor gibi geldi.gerçekten sabretmek çok zormuş
Hiç korkunuz olmasın. Benim ailem yok yanımda. Tek başıma daha iyi büyütüyorum. Karışan yok her şey bizim istediğimiz gibiNe kadar naifsinizevet gerçekten çok heyecanlı bi dönem hamilelik. Hele ki cinsiyeti öğrenene kadar büyük sabır gerekiyor benim de ilk bebeğim çekincelerim korkularım oluyor ara sıra. Hani nasıl büyüyecek, baş edebilecek miyim? bi de gurbette olunca mama konusunda haklısınız sağlıklı olsun da diğer durumları fazla dert etmemek gerekiyor haklısınız çok teşekkür ederim söyledikleriniz için
Sanırımişleri zorlaştırdılar benim için kafamı her şey karıştırıyor. Hep bi tezatlık. Çin takvimi erkek diyor ama Rus takvimi kız sabretmekten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?