Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı? 12. Hafta fotosu 🥰
- Konu Sahibi iremce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyettahmini
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Galiba kız olacak herkes kız dedi neredeyse amin çok istedik sağlıkla gelsin inşallahTatlı mı tatlı bir kızınız olacak bence sağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah
Yerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak 6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Tatlı mı tatlı bir kızınız olacak bence sağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah b
Bugün öğrendim kızTatlı mı tatlı bir kızınız olacak bence sağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Bugün öğrendim kız dedi drYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak 6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Bugün öğrendim kız dedi dr Siz de öğrendiniz mi kız mı sizin deAyyy aynı durumdayız. Çin takvimine göre erkek, Rus takvimine göre kız çıkıyor benimde. Buraya fotoğraf attığımda erkek diyen de oldu kız da ama bebişlerimizin 7.haftadaki ultrason karın görüntüleri aynı sizinkiyle. Bence birimizin bebişi kızsa diğeri de kesin öyle benimki şu şekildeydi 7.haftada . Neyse sağlıkla gelsinler de
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Bugün öğrendim kız dedi drKesinlikle kızz
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
Bugün öğrendim kız dedi dr Çin takvimi bana erkek gösteriyor sağlıklı olsun daBen çin takvimine baktım hep doğru çıktı. Annemler babamlar falan hepsi tutuyor. Hatta bir arkadaşım 5 haftalık hamile olduğunu söylediğinde takvimde erkek çıkmıştı. Erkekmiş cidden.
Çok sevindim.Bugün öğrendim kız dedi dr
Sağlıkla gelsin.
Hislerimde kolay kolay yanılmam
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Sağlıkla gelsin minnoşBugün öğrendim kız dedi dr
- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Yok benim henüz belli değil 11-12.hafta ultrason fotosu var mı sizin. Özelden atabilir misiniz yine aynı mı bizim bıcırıklar bir bakayımBugün öğrendim kız dedi dr Siz de öğrendiniz mi kız mı sizin de
- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Ah ne güzel sağlıkla gelsin kaçıncı haftada öğrendinizBugün öğrendim kız
- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 8
- 29
amin 16 haftalıkken net olarak söyledi doktor. 14. Haftada gittiğim de daha pipisi yok demiştiAh ne güzel sağlıkla gelsin kaçıncı haftada öğrendiniz