Allah sağlıkla gelmesini nasip eylesinDoktorum da öyle dedi bu ay gittiğimde kesin netlik kazanacak bakalım
Vajinal ultrason bana da bakar mısınız lutfenYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum y
O zaman banada bi hissiyat lütfenÇok sevindim.
Sağlıkla gelsin.
Hislerimde kolay kolay yanılmam
Bna bakrmsnKesinlikle kızz
Sizce nedrYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Bana yorum yapar mısınız lütfenYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Ramzi teorisine göre de erkekbu teoriler sende tutmayacak sanırım
Kızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir miBi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize bana da yorum yaparmisiniz bende çok merak ediyorum
Bana da yorum yaparmisiniz bende çok merak ediyorumKızlar bugün kontrolüm vardı şuan 12.haftamın içindeyim 2 li tarama yapıldı ama cinsiyetine erken olduğu için doktor bir şey demedi. Bir ay sonraya çağırdı gerçekten merak ediyorum tecrübeli olanlar varsa tahmin edebilir miBi de 2 gün geç döllenme olmuştu başta ama şuan 1 gün önden gidiyormuş belki işinize yarar
KızBana yorum yapar mısınız lütfen
KizArkadaşlar tahmin edebilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?