Galiba kız olacak herkes kız dedi neredeyseTatlı mı tatlı bir kızınız olacak bencesağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah
Yerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Tatlı mı tatlı bir kızınız olacak bencesağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah b
Bugün öğrendim kızTatlı mı tatlı bir kızınız olacak bencesağlıklaa kucağınıza alırsınız inşallah
Bugün öğrendim kız dedi drYerleşim yeri erkek ama kemik yapısı kız. Bence minnoş bir kız olacak6-7 haftalık usg görüntüsü varsa ona da yorum yapayım
Bugün öğrendim kız dedi drAyyy aynı durumdayız. Çin takvimine göre erkek, Rus takvimine göre kız çıkıyor benimde. Buraya fotoğraf attığımda erkek diyen de oldu kız daama bebişlerimizin 7.haftadaki ultrason karın görüntüleri aynı sizinkiyle. Bence birimizin bebişi kızsa diğeri de kesin öyle benimki şu şekildeydi 7.haftada . Neyse sağlıkla gelsinler de
Bugün öğrendim kız dedi drBen çin takvimine baktım hep doğru çıktı. Annemler babamlar falan hepsi tutuyor. Hatta bir arkadaşım 5 haftalık hamile olduğunu söylediğinde takvimde erkek çıkmıştı. Erkekmiş cidden.
Çok sevindim.Bugün öğrendim kız dedi dr
Sağlıkla gelsin minnoşBugün öğrendim kız dedi dr
Yok benim henüz belli değilBugün öğrendim kız dedi drSiz de öğrendiniz mi kız mı sizin de
Ah ne güzel sağlıkla gelsinBugün öğrendim kız
aminAh ne güzel sağlıkla gelsinkaçıncı haftada öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?