- 22 Şubat 2019
- 578
- 245
- 103
- 28
- Konu Sahibi mutlulukzenginlikhuzur
Öncelikle Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşumuz bence erkek gibi duruyor cinsiyeti ögrenince paylaşır mısın bizimleBana da bakar mısınız
Eki Görüntüle 3514827
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Sağlıkla sıhhatle gelsin minnoşumuz bence erkek gibi duruyor cinsiyeti ögrenince paylaşır mısın bizimleBana da bakar mısınız
Eki Görüntüle 3514827
Maşallah rabbim nazarlardan saklasın erkek olabilirArkadaşlar 11 haftalık tüp bebek ile gebe kaldım tahmini olanlar
Benim ki nede bakabilir misinizMaşallah rabbim nazarlardan saklasın erkek olabilir
Maşallah Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin kız bebiş kesesine benziyor sadece kesenin şekline göre yorumladım bizi de cinsiyet belli olduğunda haberdar edin lütfenBenim ki nede bakabilir misiniz
Maşallah Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin kız bebiş kesesine benziyor sadece kesenin şekline göre yorumladım bizi de cinsiyet belli olduğunda haberdar edin lütfen
Çok teşekkür ederim tabiki de edecemm
ErkekArkadaşlar 11 haftalık tüp bebek ile gebe kaldım tahmini olanlar
Maşallah kizRica edersem anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz
Maşallah erkekMerhabalar kızlar banada bi bakabilirmisiniz 10 haftalık bugün doktora gittim daha çok küçük dedi cinsiyeti için sizin bi tahminiz varmı birde kalp atış hızı ne oluyor bu kâğıttaki ölçülerde 140 ı geçince kız altı olunca erkek diyorlar ama kâğıtta yazmıyor atış hızı
Bende öyle hissediyorum aslında çok teşekkür ederim saolun kızım tek olsa bi kız kardeşi çok isterdim rabbim hayırlı evlat versin inşallah cümlemizeMaşallah erkek
Rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin inşallahBende öyle hissediyorum aslında çok teşekkür ederim saolun kızım tek olsa bi kız kardeşi çok isterdim rabbim hayırlı evlat versin inşallah cümlemize
Benimde bir sorum olacakti çevrenizde böyle benim gibi olan varmıRabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin inşallah
3den butarafa kasik ağrilarim oldu şimdide acik renkte rengli oldum bugun dört gün oldu koyu kahve rengine dönuştu ama dolu dolu olmuyor analmadım neden jöyle oldu sormak istedimBenimde bir sorum olacakti çevrenizde böyle benim gibi olan varmı
Benimde geçtiğimiz ay öyle oldu 7 haftalıkken üç gün sürdü ama çok şiddetli bi ağrı değil di gerginlik gibi hafif hafif çizgi şeklinde kanama oluyordu sonra kahverengine döndü ve bitti anlıyamadım bende sizin kaç haftalık3den butarafa kasik ağrilarim oldu şimdide acik renkte rengli oldum bugun dört gün oldu koyu kahve rengine dönuştu ama dolu dolu olmuyor analmadım neden jöyle oldu sormak istedim
Sağolun tşk ederim kese şeklinden mi anladinizMaşallah kiz