Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kese şeklinden dolayı erkeğe benzettim , erkek kesesi gibi olur kızın kesesi de yuvarlak gibi tabi bu bi tahmin yanlışta çıkabilir söyleyeyim şimdiden
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kese şeklinden dolayı erkeğe benzettim , erkek kesesi gibi olur kızın kesesi de yuvarlak gibi tabi bu bi tahmin yanlışta çıkabilir söyleyeyim şimdiden
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bu sefer kese olarak değerlendirmeyeceğim ultrason fotoğrafını görünce içimden direk kız geçti