• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyet öğrenme partisi için fikirler

matmazelvera

küllerimden doğacağım
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
546
999
23
selam kızlarr. Ablamın bebeği için küçük bir kutlama tarzında bir şey yapacağız cinsiyeti sadece ben öğrendim o yüzden organizasyon işi bende ama fikir arıyorum güzel bir konsept ile yapalım istiyorum. önerilerinizi bekliyorumm

instagram "heytuvba" hesabına bakarsan 2024 yılında kızı için yaptığı cinsiyet öğrenme partisi baya harika. Daha önce hiç öyle orjinalini görmemiştim. Ben böyle bir kutlama vs düşünmüyorum ama yapsaydım kesinlikle onu yapardım.

instagram "heytuvba" hesabına bakarsan 2024 yılında kızı için yaptığı cinsiyet öğrenme partisi baya harika. Daha önce hiç öyle orjinalini görmemiştim. Ben böyle bir kutlama vs düşünmüyorum ama yapsaydım kesinlikle onu yapardım.
aa evet bunu o zaman da görmüştüm güzelmiş

Meslekleri ya da hobileriyle ilgili bir şey olabilir ablanız ve eşini tanımadığım için bir fikir gelmedi aklıma. Bunların dışında pasta içi renkli olanlardan onu tatlı buluyorum. Ya da çiftlerin gözlerini bağlayıp ellerine boya sürülüyor ve birbirine sarılıyorlar bu da güzel hem tşört hatira olarak saklanabilir hem de tatlı ve romantik 🫠

Hayırlısı olsun inşallah.
Bu da bana saçma gelen partilerden bir tanesi.
Bazen eşler çıkan sonuçtan memnun olmuyor ve bu tarz partiler fiyaskoya dönebiliyor.
memnun olmayanları hiç anlamıyorum zaten orası ayrı ama kesinlikle saçma değil çokk güzel bi hatıra bebek sahibi olmak zaten çok güzel ve mucizevi bi şey bunu küçük bi partiyle kutlamak en güzeli, aşırı abartı olanları ben de saçma buluyorum yok uçakla sis atmalar falan oha yani :halay:

selam kızlarr. Ablamın bebeği için küçük bir kutlama tarzında bir şey yapacağız cinsiyeti sadece ben öğrendim o yüzden organizasyon işi bende ama fikir arıyorum güzel bir konsept ile yapalım istiyorum. önerilerinizi bekliyorumm
Çok böyle bir kutlamanın olması gerektiğini düşünmüyorum ama eğer yapılırsa da sade bir organizasyon isterdim muhtemelen şöyle bir video çekmek ve editi hoşuma giderdi

5 6 kediyle anlasin 😁
Bir alana kedi mamasi dökün kedilerin patilerinde cinsiyetin rengi olsun
Organik boya ile halledilebilir
Kosarak mamalari yemeye gelirlerken yere bakip ogrensinler cinsiyeti😁

Bi seyi cok merak ediyorum. Bu partilerde neden anne de sasiriyor peki :)) bu sasirma olmasa belki bir nebze normal gorebilirdim su parti temasini.
Ciftlerin gozlerini kapatiyolar demis biri. Evet birbirine sarilip boya yapiyolar elleriyle falan, sonra bi aciyolar gozlerini iki taraf da saskin ahahaha
sizde nasil olacak, anne saskin numarasi yapacak mi yoksa gercekten sadece siz mi biliyosunuz anne bilmiyor mu : D

Bi seyi cok merak ediyorum. Bu partilerde neden anne de sasiriyor peki :)) bu sasirma olmasa belki bir nebze normal gorebilirdim su parti temasini.
Ciftlerin gozlerini kapatiyolar demis biri. Evet birbirine sarilip boya yapiyolar elleriyle falan, sonra bi aciyolar gozlerini iki taraf da saskin ahahaha
sizde nasil olacak, anne saskin numarasi yapacak mi yoksa gercekten sadece siz mi biliyosunuz anne bilmiyor mu : D
Anne baba bilmiyor.

Ben hamileyken doktordan bir kağıda yazmasını istemiştik. O kağıdı da baloncuya götürmüştüm. Balonun içine ben görmeden cinsiyete göre tüyler koymuştu. Eşim, ben ve kedikomuz birlikte patlattık aynı anda😁🥰

Back
X