• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet beta değeri anlasilir mi

ozlem613453

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
297
60
13
33
Evet başlık biraz tuhaf gelse de çevremden çok duyduğum için sormak istedim ilk beta değeri çok yüksek olanların çoğunun erkek bebeği olduğu hatta geçen bir YouTuber kadının da tüp bebek tedavisinde beta değerinin çok yüksek olması dr un ya ikiz yada erkek bebek olabilit demesini anlatması bende bir acaba mi dedirtti
Sizlerin nasildi.
??

Evet başlık biraz tuhaf gelse de çevremden çok duyduğum için sormak istedim ilk beta değeri çok yüksek olanların çoğunun erkek bebeği olduğu hatta geçen bir YouTuber kadının da tüp bebek tedavisinde beta değerinin çok yüksek olması dr un ya ikiz yada erkek bebek olabilit demesini anlatması bende bir acaba mi dedirtti
Sizlerin nasildi.
??
Öyle bişey olduğunu sanmıyorum canım ben tüp bebek yapmıştım beta 24 ile öğrendim cinsiyet erkekti

Böyle sacma bir şey daha duymadım, birisi daha sormuştu bu soruyu, inanma, testi erken yaparsan düşük çıkar bıraz geç yaparsan daha yüksek çıkar, normal gebelikte iki katı ikiz gebeliklerde dört kata yakın artıyor beta, yani iki gün önce yapsan ya da sonra yapsan bu senin tercihin cinsiyetle zerre alakası olmayan bı durum, beklenenden fazla arttiysa ikiz olduğu bilinir sadece 🤷🏻‍♀️

Öyle bişey olduğunu sanmıyorum canım ben tüp bebek yapmıştım beta 24 ile öğrendim cinsiyet erkekti
Anladim bana da ilginç geldi zaten
Ben sürekli kimyasal gebelik geçiyorum en son bu ay adet bitiminden 1 hafta sonra beta 644 ile öğrendim tabi kanama ile düştü
Yine iki sene önce de 6 gün yoğun adet kanaması sonrası tekrar kanama başlayınca beta bakilmis ve değer 430larda çıkmıştı
Yani bana çevremden bu şekilde bir yorum geldi

Böyle sacma bir şey daha duymadım, birisi daha sormuştu bu soruyu, inanma, testi erken yaparsan düşük çıkar bıraz geç yaparsan daha yüksek çıkar, normal gebelikte iki katı ikiz gebeliklerde dört kata yakın artıyor beta, yani iki gün önce yapsan ya da sonra yapsan bu senin tercihin cinsiyetle zerre alakası olmayan bı durum, beklenenden fazla arttiysa ikiz olduğu bilinir sadece 🤷🏻‍♀️
Ama canım bak benim degerlerimin vakitleri de çok tuhaf yani adet bitimi 8.gunde beta 644 çıktı yani ne ara yumurtlama oldu ne ara tuttu
Geçen aydan da değil ona da eminim

Ama canım bak benim degerlerimin vakitleri de çok tuhaf yani adet bitimi 8.gunde beta 644 çıktı yani ne ara yumurtlama oldu ne ara tuttu
Geçen aydan da değil ona da eminim
İnanmak istiyorsan bır şey bulacaksın ama öyle bı durum olsa o kadar bu işin uzmanı da böyle bı durum var derdi heralde... O kadar basit bı durumu da istatistiğe dokemiyorlarsa yapmasınlar bu işi, 644beta yaklaşık dört haftalık falan olur yani senin önceki aydan değildi eminim diyorsun da 644 bikac günlük beta değil, sen diyorsun ki bikac günlük yüksek cinsiyet belli edecek, bekle bakalım edecek mi. İlk gebeligin mı biliyor musun beta nasıl ilerliyor? Teori üreten çokta doğruluğu yok bunlarin

İnanmak istiyorsan bır şey bulacaksın ama öyle bı durum olsa o kadar bu işin uzmanı da böyle bı durum var derdi heralde... O kadar basit bı durumu da istatistiğe dokemiyorlarsa yapmasınlar bu işi, 644beta yaklaşık dört haftalık falan olur yani senin önceki aydan değildi eminim diyorsun da 644 bikac günlük beta değil, sen diyorsun ki bikac günlük yüksek cinsiyet belli edecek, bekle bakalım edecek mi. İlk gebeligin mı biliyor musun beta nasıl ilerliyor? Teori üreten çokta doğruluğu yok bunlarin
Benim 2 çocuğum var
7 kimyasal 1 düşük yaşadım
En son kimyasal bu ay yaşadım yeni bitti
Geçen aydan kalamaz çünkü acillik olmuştum beta da bakilmisti. 8 günde çıkan değer oydu
Yani senin dediğin gibi de olmuyor onu demek istiyorum erken bakarsan beta az çıkar diye bir durum da yok
Ben durumun kulağa sacma geldiğinin farkındayım
Sadece çok söylendiği için sormak istedim

Son düzenleme:
Tecrubelisin de biliyorsun bu durumu aslında ama anlatmak istediğimi anlamıyorsun belki ben anlatamadım, şimdi negatif değer 0-5ya 6dan itibaren pozitif sayılıyor ve değer yüzde 60 ya da iki kat civarında artması gerekiyor düzenli şekilde artış olduğunda sağlıklı gebelik diyoruz, aniden düzensiz yükselirse mol gebelik diyoruz, ya da yükselip düşerse kimyasal diyoruz vs. vs. Sağlıklı normal bı gebelik için +6 itibaren katlanarak artması gerekiyor, ilk haftalar test yaparsan da başlangıçta yakaliyorsun ki burada var 6 7ile öğrenip yükseliş takip eden, ya da reglin geçer daha yüksek öğrenirsin, neyseee kendin bilirsin neye inanmak istersen, benim söylediğim normal şartlarda ki durum, sebebini öğrenirsin zaten doktora gidince

Tecrubelisin de biliyorsun bu durumu aslında ama anlatmak istediğimi anlamıyorsun belki ben anlayamadım, şimdi negatif değer 0-5ya 6dan itibaren pozitif sayılıyor ve değer yüzde 60 ya da iki kat civarında artması gerekiyor düzenli şekilde artış olduğunda sağlıklı gebelik diyoruz, aniden düzensiz yükselirse mol gebelik diyoruz, ya da yükselip düşerse kimyasal diyoruz vs. vs. Sağlıklı normal bı gebelik için +6 itibaren katlanarak artması gerekiyor, ilk haftalar test yaparsan da başlangıçta yakaliyorsun ki burada var 6 7ile öğrenip yükseliş takip eden, ya da reglin geçer daha yüksek öğrenirsin, neyseee kendin bilirsin neye inanmak istersen, benim söylediğim normal şartlarda ki durum, sebebini öğrenirsin zaten doktora gidince
Benim şaşırdım da bu durum zaten
Olayların nasıl ilerlediğini de çok iyi biliyorum ama hiçbir dr bana net bisey demiyor
Benim yüksek değerlerim sebebi belki de bünyem bilmiyorum
Ama kanama sonrası bile çıkan ilk betam 400 kusurdu
Ve sürekli bu durumu yaşayınca da bizim büyükler bende erkek bebeğin tutmadığını o yüzden düştüğünü söylediler
Elbette Rabbım bilir dünyaya geleceği varsa zaten gelecek ben sadece bu durumunun bilimsel olarak açıklaması varmidri diye merakımdan bu

Back