Cinsellikten kaçan erkek

Arkadaşlar hepinize teşekkur ederim yardimlariniz için
“E-posta adresinizi vermek istemediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.” diyor. Kendisiyle aynı yönelimde olan insanların olduğu sitelere üye olmuş olabilir
O da bi ihtimal yada bana gostermedigi yönunu baska kadinlara gosteriyor . Yada sevilniyorum arzulanmiyorum yada aseksuel artik ne dusunecegimi sasirdim

Arkadaşlar hepinize teşekkur ederim yardimlariniz için

O da bi ihtimal yada bana gostermedigi yönunu baska kadinlara gosteriyor . Yada sevilniyorum arzulanmiyorum yada aseksuel artik ne dusunecegimi sasirdim
Canım benim.. serin kal takipte kal belki de adam kimseye itiraf edemediği zor bir pozisyondadır

deneyimi olmadığı için çekiniyo olabilir, kendine güvenmiyo olabilir, kendi fiziğini beğenmiyo olabilir, erken boşalıyo olabilir, penis boyunu beğenmiyo olabilir vs vs
Canim ama 2 yil olcak evliyiz 2 yil nisanliydik yani erkek sonucta illaki yakinlik ister ama benden kacmasi beni bunaltti

Maalesef büyük ihtimal gay. Kısa sürede evlenmek istemesi, öpme sevişme olmaması ve anal istemesi gay olduğu ve paravan evlilik yaptığını düşündürüyor.

Anal ilişkiye saygı duyamıyorum kusura bakmayın hafiften kusuntu geldi.

oynaşıp elleşmeden ilişkiye giren adam=kazma sapı. bu adam beklentisinde tek amacı kendini rahatlatmaktır, cinsel körlüğü vardır, aygırdır yazları serin, kışları çamurlu sularda gezmeyi severler. böyle bir adama değil ömür kilot bile emanet edilmez.

Evet cinsellik disinda asiri iyi nr istesrm yapar ev isine yardim eder gonul alir hediyeler alir ama bu isi ya beceremiyor ya tercihu farkli ilk nişanliyken gunah arkasina sigindi saygi duydum ama suan duyamiyorum

Evet cinsellik disinda asiri iyi nr istesrm yapar ev isine yardim eder gonul alir hediyeler alir ama bu isi ya beceremiyor ya tercihu farkli ilk nişanliyken gunah arkasina sigindi saygi duydum ama suan duyamiyorum
Cinsel deneyimiz de olmuş böyle bir adamla niye yani? Tarafını da belli etmiş. Cinsellik olmayan evlilik bana göre ev arkadaşlığıdır. Ben arkadaşlarımla da sizin söylediğiniz aktiviteleri yapıyorum

Maalesef büyük ihtimal gay. Kısa sürede evlenmek istemesi, öpme sevişme olmaması ve anal istemesi gay olduğu ve paravan evlilik yaptığını düşündürüyor.
Ya kisa surede evlilik olayini bana herkes ustu kapali acaba neyin ustunu ortmek istiyor filan dediler de o tarz düsunemedim o ara . Insan gormek istemezse gormuyor ama belki baska sorunu var ama olsa anal diye tutturmaz aliskanlik desek insan öpüsmezde mi hic

Cinsel deneyimiz de olmuş böyle bir adamla niye yani? Tarafını da belli etmiş. Cinsellik olmayan evlilik bana göre ev arkadaşlığıdır. Ben arkadaşlarımla da sizin söylediğiniz aktiviteleri yapıyorum
Aynisini ben ona soyledim ben isteyince birsey olmuyor atiyoruk tv izliyoruz tv ye bak askim diyor ya da vs ama kendi istediginde kendi geliyir oda 4 gunde bir tuvalete gider ilk bas 20 dk durur oyle gelir genelde telefonla girer tuvalete onun disinda telefon aciktir yani baksam laf etmez ama crom gizli mod varmis telefonunda onu farkettim

4 günde bir tuvalete mi gider fkkfmfkfmfkfm kusura bakmayın güldüm.
eğitim almış gibi söylemişsiniz. 4 günün pisliğini neresinde saklıyor dua edin 20 dakikada çıkıyormuş .d Allah muhafaza logar kapağı dkmdmfmfmf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…