- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mailini de kontrol edin mutlakaArkadaslar gizli modde aranan seyleri goremiyorum ama arama yazilarindan mesela gay yazinca falan tiklanmis oldugunu gordum
Biliyor ama anal istiyor demek. Çocuk troll filan olduğunu düşünüp" anal ne demek biliyorsun değil mi" diye sorasim geldi. Direk sorayım, sen ne istediğini biliyor musun, kimle evlendiğini biliyor musun????Aslinda yani biliyor . Dinine düskun isin garip tarafi nerden tutsam elimde kaliyor cildiricam
Ya konduramiyorsunuz anlatabildim miBiliyor ama anal istiyor demek. Çocuk troll filan olduğunu düşünüp" anal ne demek biliyorsun değil mi" diye sorasim geldi. Direk sorayım, sen ne istediğini biliyor musun, kimle evlendiğini biliyor musun????
Telefonu karıştırıyor musun şu an?Ya konduramiyorsunuz anlatabildim mi
Ya konduramiyorsunuz anlatabildim mi
Hayir biraktim . Kendisi kalkti . Ama devam edicem cunku gizli mod etkinse gizli birsey vardir eminimTelefonu karıştırıyor musun şu an?
Yani bende cinsel isteksizliginden vs bundan supheleniyorumSizi şöyle bir anımı anlatayım.Bir gün eşimin gittiği spor salonuna gittim eşim geldi dışarı çıkıcaz bende oturdum hani olur ya vitamin bar bir tane söyledim içiyorum.Derken spor hocası geldi eşimi yanımda görünce merhaba demek istemiş derken 5-10 dk konuştuk adam bildiğin yakışıklı kaslı konuşması gayet normal.Derken eşim geldi çıktık bana dediki o konuştuğun hoca gay di.Ben şoka girdim derken 2.şoku yaşadım evli çocuğu var dedi.Bazı insanlar cinsel tercihlerini o kadar kamufule ediyorki anlayamazsın.İnşallah öyle değildir başka sebebler vardır.Bunuda ancak sen anlarsın.
Anal istediginden ozellikleYani bende cinsel isteksizliginden vs bundan supheleniyorum
Evet ben kavga esnasinda söyledim ona ama kzidi ne alaka ne soyluyorsun vs ama uzun suren bir küslük yasamadikBence emin olduktan sonra konuş diğer türlü inkar eder
Belkide degil biraz daha goSizi şöyle bir anımı anlatayım.Bir gün eşimin gittiği spor salonuna gittim eşim geldi dışarı çıkıcaz bende oturdum hani olur ya vitamin bar bir tane söyledim içiyorum.Derken spor hocası geldi eşimi yanımda görünce merhaba demek istemiş derken 5-10 dk konuştuk adam bildiğin yakışıklı kaslı konuşması gayet normal.Derken eşim geldi çıktık bana dediki o konuştuğun hoca gay di.Ben şoka girdim derken 2.şoku yaşadım evli çocuğu var dedi.Bazı insanlar cinsel tercihlerini o kadar kamufule ediyorki anlayamazsın.İnşallah öyle değildir başka sebebler vardır.Bunuda ancak sen anlarsın.
Gay degilse bile benden etkilenmiyor anlasilan yani baska aklima bir şey gelmiyorBence emin olduktan sonra konuş diğer türlü inkar eder
Yopmail diye bir sey buldum biliyormusunuz nedirTelefonu karıştırıyor musun şu an?
Yopmail diye bir sey buldum biliyormusunuz nedir
Bunu buldum internetten fakat hic bilgim yok
Bunu buldum internetten fakat hic bilgim
Oyunlarda kullaniliyormus daha cok