Cinsellikten kaçan erkek

Detay vermeden bunu açıklamak çok zor. Mesela korkuyor da olabilir, ten uyumu olmadığını düşünüyor olabilir ya da dini kurallar gereği evlenmeden birliktelik yaşamak istemiyor olabilir... Bir sürü sebep var.

Evli misiniz? Bekar mısınız? Ne kadar xamandır birliktesiniz? bunlar hep detay...

Evli misiniz? Bekar mısınız? İki tarafta ilk kez mi ilişki yaşıyor yoksa bir tarafın tecrübesi var mı? Bunlar hep önemli sorular fikir yürütmek için. Ama en önemlisi karşı tarafa bu soruyu sorduğunuzda ne cevap veriyor?

Detaylarsan cevap verebılırız.

Nisanliyken sadece anal istegi vardi yani ne opusme ne sevisme sadece anal buda önemli bir detay sonra ben birkac kere onaylamasamda mecburen denedim fakat sonra tepkimi koydum. Ama anal istemesi aklima birsuru sey getirdi belki eski sevgilisiyle boyle bir birlikteligi vardi yada kendi cinsine mi ilgisi var anlamadim

Günah cuma vs diyen insanın anal istemesi de çelişkili bi durum

Anal ilişkiyi sorunsuz yani erken boşalmadan ve ereksiyon kaybı yaşamadan gerçekleştirebiliyorsa insanın aklına iyi şeyler gelmiyor.
Evet ben şuan cok teredditteyim yani kafam acayip karisik eski sevgilisiyle bu tarz alismis olmasini yeğlerim yoksa gay mi diye aklima soru düsmuyor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…