Cinsellikten kaçan erkek

Aynisini ben ona soyledim ben isteyince birsey olmuyor atiyoruk tv izliyoruz tv ye bak askim diyor ya da vs ama kendi istediginde kendi geliyir oda 4 gunde bir tuvalete gider ilk bas 20 dk durur oyle gelir genelde telefonla girer tuvalete onun disinda telefon aciktir yani baksam laf etmez ama crom gizli mod varmis telefonunda onu farkettim
Tuvalette 20 dakika ne yapıyorsun demiyor musunuz? Yani kabız olsa basur olsa o kadar duramaz ??

4 günde bir tuvalete mi gider fkkfmfkfmfkfm kusura bakmayın güldüm.
eğitim almış gibi söylemişsiniz. 4 günün pisliğini neresinde saklıyor dua edin 20 dakikada çıkıyormuş .d Allah muhafaza logar kapağı dkmdmfmfmf
Ya iste boyle degisik olaylar artik nasil ifade edecegimide bilmiyorum bana gore normal dışi

Tuvalette 20 dakika ne yapıyorsun demiyor musunuz? Yani kabız olsa basur olsa o kadar duramaz ??
Ahahah ya yani artik oraya kadar girmiyorum sürekli didiklemek istemiyorum zaten yalan soyleyecek beni suclayacak yani nasil yaklasacagimi bilmiyorum evde yakasi pacasi acik gezmektende biktim adam zatrn birsey den anlamiyor verdigim gecelik külot vs parasini baska seye versem zengin olurum:-)

Ahahah ya yani artik oraya kadar girmiyorum sürekli didiklemek istemiyorum zaten yalan soyleyecek beni suclayacak yani nasil yaklasacagimi bilmiyorum evde yakasi pacasi acik gezmektende biktim adam zatrn birsey den anlamiyor verdigim gecelik külot vs parasini baska seye versem zengin olurum:-)
Umarım sorun sadece hormonsal bir sıkıntıdir ve geçicidir yoksa zor bir süreç seni bekliyor canım 🙄

Kizlar gercekten herkesin bir sıkıntisi var adam iyi dogru duzgun diyorsun seni mutlu edemiyor cinsellik acisindan , seni mutlu edeninde farkli sorunlar oluyor

Kizlar gercekten herkesin bir sıkıntisi var adam iyi dogru duzgun diyorsun seni mutlu edemiyor cinsellik acisindan , seni mutlu edeninde farkli sorunlar oluyor
IMG_20210313_231833.jpg
Zamane kocaları buldukça bunuyor gibi geliyor bana. :işsiz: Sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum hem ruhsal hem fiziksel...sorunlardan kaçmakla mesele çözülmüyor canım...

Sorun bende ben cok istekliymisim hep savunmasi o
Senin isteğin normaldir, hatta doyuma ulaşsan daha da azalır belki ama adam seni tatmin etmiyor ki. Doggy beden temasının en az olduğu pozisyondur, sevişmek bu değil öpüşmeden komlaşmadan dik bir penisle gelip işini görüp çıkıyor, seni orgazma ulaştırsa bile bu sevişmek karı koca olmak değil. Duygusal tatmin yok sıcaklık yok böylesi her gün olsa ne olur.

Gün içinde sarılıp öpüyor diyorsun, dudaklarından tutkulu bir öpücük veriyor mu, sarıldığında eli göğsüne kalçana gidiyor mu, hiç sanmıyorum. Ben istediğimde erteliyor diyorsun çünkü sana dokunarak hazır olamıyor. Tuvalette her ne yapıyorsa onunla hazırlıyor kendini. Ereksiyon problemi yaşamıyor iki dakikada da boşalmıyor. 4 günde bir de sana yaklaşıyor isteksiz de değil. Doğru anladım diye düşünüyorum.

Ben sana bütün verileri bir araya toplayıp yazdım. Notunu kendin ver
Bak bu yazdıklarımı bir arada okuyunca ürolojik bir problem geliyor mu aklına?

Senin isteğin normaldir, hatta doyuma ulaşsan daha da azalır belki ama adam seni tatmin etmiyor ki. Doggy beden temasının en az olduğu pozisyondur, sevişmek bu değil öpüşmeden komlaşmadan dik bir penisle gelip işini görüp çıkıyor, seni orgazma ulaştırsa bile bu sevişmek karı koca olmak değil. Duygusal tatmin yok sıcaklık yok böylesi her gün olsa ne olur.

Gün içinde sarılıp öpüyor diyorsun, dudaklarından tutkulu bir öpücük veriyor mu, sarıldığında eli göğsüne kalçana gidiyor mu, hiç sanmıyorum. Ben istediğimde erteliyor diyorsun çünkü sana dokunarak hazır olamıyor. Tuvalette her ne yapıyorsa onunla hazırlıyor kendini. Ereksiyon problemi yaşamıyor iki dakikada da boşalmıyor. 4 günde bir de sana yaklaşıyor isteksiz de değil. Doğru anladım diye düşünüyorum.

Ben sana bütün verileri bir araya toplayıp yazdım. Notunu kendin ver
Bak bu yazdıklarımı bir arada okuyunca ürolojik bir problem geliyor mu aklına?
Hayir gelmiyor tam olarak bu arkadaşim :-( :-*

Aklima

Aklima ne gelmesi gerektigini de bi bilsem onu da bilmiyorum
Biliyorsun aslında ama kondurmak çok zor 😔

Bu forumdaki isteksiz eş konularını oku ve eşinle kıyasla, bu da sana karşındakinşn ne olduğunu gösterecek çünkü eşin isteksiz eş kriterlerine uymuyor

X