Cinsellikten kaçan erkek

Youtubeda uygulamanın nasıl çalıştığını anlatan video vardır mutlaka

Aslinda yani biliyor . Dinine düskun isin garip tarafi nerden tutsam elimde kaliyor cildiricam
Biliyor ama anal istiyor demek. Çocuk troll filan olduğunu düşünüp" anal ne demek biliyorsun değil mi" diye sorasim geldi. Direk sorayım, sen ne istediğini biliyor musun, kimle evlendiğini biliyor musun????

Sizi şöyle bir anımı anlatayım.Bir gün eşimin gittiği spor salonuna gittim eşim geldi dışarı çıkıcaz bende oturdum hani olur ya vitamin bar bir tane söyledim içiyorum.Derken spor hocası geldi eşimi yanımda görünce merhaba demek istemiş derken 5-10 dk konuştuk adam bildiğin yakışıklı kaslı konuşması gayet normal.Derken eşim geldi çıktık bana dediki o konuştuğun hoca gay di.Ben şoka girdim derken 2.şoku yaşadım evli çocuğu var dedi.Bazı insanlar cinsel tercihlerini o kadar kamufule ediyorki anlayamazsın.İnşallah öyle değildir başka sebebler vardır.Bunuda ancak sen anlarsın.

Yani bende cinsel isteksizliginden vs bundan supheleniyorum

Belkide degil biraz daha go
Bence emin olduktan sonra konuş diğer türlü inkar eder
Gay degilse bile benden etkilenmiyor anlasilan yani baska aklima bir şey gelmiyor

“E-posta adresinizi vermek istemediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.” diyor. Kendisiyle aynı yönelimde olan insanların olduğu sitelere üye olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…