Cinsellikten kaçan erkek

Yapacagimiz zaman yarim saat tuvalete giriyor orda ne yaptigini bilmiyorum . Gerçi kendisi hep tuvalete girer telefonla . Ama telefonu ortadadir hep . Çocuk istegide yok bu ara
Yapacagimiz zaman yarim saat tuvalete giriyor orda ne yaptigini bilmiyorum . Gerçi kendisi hep tuvalete girer telefonla . Ama telefonu ortadadir hep . Çocuk istegide yok bu arada
Tuvalete girip çıktıktan sonra yapmayı deneyin bir de girmesine izin vermeyin bakalım ne yapacak

Evet ben bunu sorun ettim cunku

Yapacagimiz zaman yarim saat tuvalete giriyor orda ne yaptigini bilmiyorum . Gerçi kendisi hep tuvalete girer telefonla . Ama telefonu ortadadir hep . Çocuk istegide yok bu arada
O zaman tuvalette ereksiyon oluyor. Yoksa öyle dokunma, sevişme hoop dondan füze gibi çıkar ıı ıhhh olmaz.

Evliligin ilk basinda internette telefonuma j*gola sitesi cok geliyordu yani ayni evin icinde oldugumuzdan birbirimizin baktigi seyler oneri olarak reklam olarak dusuyor
Mobil internetini kullanırsa ve gmail adrwsini değiştirirse o reklamlar size gelmez, farkettiyse dikkat ediyordur

Nasil ne yapsam ki ya of ömur gecmez boyle
Tercih sizin, telefonunu kurcalayıp imternet geçmişi karıştırabilirsiniz ama siler onu. Ya itiraf ettirip boşanacaksınız, ya boşanacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz

Son düzenleme:
Cevaplariniz bana iyi geldi tesekkur ederim
Ben uzman değilim, sadece forumda okuduğum konulardan yola çıkarak fikir verdim. Ama siz zaten bunların tamamının farkındasınız, sadece emin olmak için soruyorsunuz.
Ben yanılıyor da olabilirim. O yüzden verdiğiniz karar içinize sinmeden adım atmayın

Gizli mod var telefonun da cromun ama otarz birsey gormedim
biraz araştırdım gizli moddaki geçmişi de görmek bir eklentiyle mümkünmüş. eğer telefonuyla bir süreliğine baş başa kalırsanız deneyebilirsiniz en azından içinizdeki kuşkuların dinmesi adına. eşcinselse evliliğiniz için büyük sıkıntı hem sizi hem kendini kandırıyor demektir.

Nasil bir eklenti

off the record history diye bir chrome eklentisi varmış. nasıl kullanıldığını bilmiyorum isterseniz önce kendi telefonunuzda nasıl çalıştığını denersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…