Fakat cinsel tercihi olsa kendini belli etmez mi acaba diye dusunuyorum her tercihe saygim var ama benim duygularimin bu tarz kullanilmasina saygim yok. Bana soyleyebilirdi butarz egilimdeyseBiliyorsun aslında ama kondurmak çok zor
Bu forumdaki isteksiz eş konularını oku ve eşinle kıyasla, bu da sana karşındakinşn ne olduğunu gösterecek çünkü eşin isteksiz eş kriterlerine uymuyor
hiç belli etmeyen çok erkek olduğunu duymuştum. Feminen olmuyor geylerin hepsi, pasiflerde feminen davranışlar daha fazla, aktiflerde belirgin bir şey olmayabilir. Ben denizde karşılaşmıştım bir çiftle açığa gidip birbirlerine sarıldıklarını görene kadar hiçbir şey sezmedim.Fakat cinsel tercihi olsa kendini belli etmez mi acaba diye dusunuyorum her tercihe saygim var ama benim duygularimin bu tarz kullanilmasina saygim yok. Bana soyleyebilirdi butarz egilimdeyse
Seni kullandıysa eğer tabi ki saygı falan duymazsın. Hiç gerçek ilişki yaşamamış da olabilir, belkide kamufle olmak değil de uzak durmaktı amacı, kaymamak için çaba gösteriyor olabilir. Ama geyse her koşulda seni kullanıyor maalesef. Çünkü sana dokunamıyor, hayalindeki ilişki de doggy pozisyonuna benziyor zaten, o yüzden hayal aleminde gezerken seni de obje olarak kullanıyor.Fakat cinsel tercihi olsa kendini belli etmez mi acaba diye dusunuyorum her tercihe saygim var ama benim duygularimin bu tarz kullanilmasina saygim yok. Bana soyleyebilirdi butarz egilimdeyse
1 yada 2 de onun istedigi zamanlarHafyada kaç defa beraber oluyorsunuz?
Evet yani aile baskisindan da evlilik yapmis olabilir kendisini normal buluyor internette haftada bir normal yaziyor diye onu gosteriyor kim yazdiysa onu daT
Seni kullandıysa eğer tabi ki saygı falan duymazsın. Hiç gerçek ilişki yaşamamış da olabilir, belkide kamufle olmak değil de uzak durmaktı amacı, kaymamak için çaba gösteriyor olabilir. Ama geyse her koşulda seni kullanıyor maalesef. Çünkü sana dokunamıyor, hayalindeki ilişki de doggy pozisyonuna benziyor zaten, o yüzden hayal aleminde gezerken seni de obje olarak kullanıyor.
Böyle olmamasını umuyorum ama senin söylediklerinin karşılığı buna denk geliyor.
Bu kötü bir sayı değil bakma burda yazanlara, eğer işi yoğunsa ki artık ekonomi pandemi derken ruhlarda yorgun gay erkek haftda 2 defa beraber olmaz karısıyla1 yada 2 de onun istedigi zamanlar
Ben biraksam daha da olmayacak ben hep tepkisel yaklastim diye boyleBu kötü bir sayı değil bakma burda yazanlara, eğer işi yoğunsa ki artık ekonomi pandemi derken ruhlarda yorgun gay erkek haftda 2 defa beraber olmaz karısıyla
Evet yani aile baskisindan da evlilik yapmis olabilir kendisini normal buluyor internette haftada bir normal yaziyor diye onu gosteriyor kim yazdiysa onu da
Ama sevisme yok opusme yok normal ellesme vs hic bir durum yok ben yaklasica bahanelerle kacar . Kendi isteyimce gelirBen biraksam daha da olmayacak ben hep tepkisel yaklastim diye boyle
Bıraksan ne kadar süre beraber olmaz?Ben biraksam daha da olmayacak ben hep tepkisel yaklastim diye boyle
Evet ihtiyaca binayen yani yaptigini saniyorBu bile benim söylediğime çıkıyor, kocalık görevini kuralına uygun olarak yapıyor ama en az temasla
Bir hafta olmazBıraksan ne kadar süre beraber olmaz?
Yani kötü düşünmek istemiyorum. Belki ilişki tecrübesi yoktur neler istediğini söylesen?Bir hafta olmaz
Canim ama öpüşme falan olmamasi . Hem cinsellik icgudusel bir sey yani ben ona neyi ogretebilirm ki artiikYani kötü düşünmek istemiyorum. Belki ilişki tecrübesi yoktur neler istediğini söylesen?
Başka sebep bulamıyorum daHangi erkek iş yogunlugundan cinsellik düşünmezki
YaYani kötü düşünmek istemiyorum. Belki ilişki tecrübesi yoktur neler istediğini söylesen?
Yani cinsel tercihi farkli degilse oyle olsun bakalim kendi bilirSize karşı bı soguklugu var sanki
Gay olabilir , hetroseksuel olabilir denk gelirse bi telefonunu karıştır gay sitelerine giriyor mu ? Bi araştırma yapEvliyim ama onu ilk tanidigim gunden beri ayni ilk tanistigimiz gunden beri cinsel yaklasim öpüsme yok nisanliyken gunah bugun bayram cuma vs gecistiriyordu . Suan sadece ihtiyaca binayen yapiyor