- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Acaba yakin arkadaslarimda
Iyi aratmadıysa. Ben yakın arkadaşlarından bu tarz sorunlar duyduğum için
Yani cinsellige duskun biri konumunda olmak istemiyorum sanirim.Eşinizden neden utanasınız ki makale neden atmayasanız bence terapiste gitmelisiniz
Yalan değil ben çok edepli giyinmem eşim ona giymicem de kime giycemEdepsizlik değil ki öyle deme sakın,gaz veriyoruz konu sahibine ondan yani
Neden öyle sansın ne olacak ki o sizin sonuçta eşiniz cinsellik hayatın en güzel şeylerinden biri Allahın verdiği velinimetYani cinsellige duskun biri konumunda olmak istemiyorum sanirim.
Sonuçta eşlerimiz onlar bizimYalan değil ben çok edepli giyinmem eşim ona giymicem de kime giycem
Neden öyle sansın ne olacak ki o sizin sonuçta eşiniz cinsellik hayatın en güzel şeylerinden biri Allahın verdiği velinimetalın bir tayt giyin üzerinize de tunik gibi birşey giymeyin yani bırakın kalçalarınız gözüksün ne sanarsa sansın yahu canınız ne istiyorsa onu yapın belki siz utangaç davranıyorsunuz ondan o da öyle davranıyor
Cinselliğe düşkün olmak kötü değil ki? Düşkün de değilsiniz zaten, burdan bakınca öyle görünüyor en azından.Yani cinsellige duskun biri konumunda olmak istemiyorum sanirim.
Cinselliğe düşkün olmak kötü değil ki? Düşkün de değilsiniz zaten, burdan bakınca öyle görünüyor en azından.
Nasıl kodlamalar varsa aklınızda gayet sıradan hatta düşük cinsel isteği
Evet cok kasinti davraniyorum bu konuda zaten farkindayim.neyse dediklerinizi yapmaya calisirimCinselliğe düşkün olmak kötü değil ki? Düşkün de değilsiniz zaten, burdan bakınca öyle görünüyor en azından.
Nasıl kodlamalar varsa aklınızda gayet sıradan hatta düşük cinsel isteği sapıklık falan gibi algılıyorsunuz.
Benimki de elimi sürekli oraya götürüyor. Donunu çıkarmayan adam oralı hç kabul etmez. Yeni evlisiniz beraber duş almıyor musunuz? Duşta yapmıyor musunz?Yani sonucta oral iliski olmazsa olmaz degil.tercih meselesi.haram da degil.sadece caiz degil diyenler var.yani fikrini hic bi sekilde bilemiyorum.o yuzden asla soramiyorum.yani cunku mesela elle dokunmada bile hemen elimi yavasca cekiyor.bende rahat davranamiyorum
Ya gecelik vs o tarz seyler giyiyorum zaten.yani sevismemiz odun gibi olmuyor tabi gayet istekli tavirlsr oluyor ama benim istediklerim farkli iste.ama bi arkadas soyledi.oral zararli diye.zaten esimde yapmak ustemiyor olabilir.ki bence oyle.cunku titiz birisiTahmin etmiştimbence eşiniz göze sokulmadan yapılan frikiklerden hoşlanabilir. Yani şeyleri avam buluyor olabilir. Söyle dantelli iç çamaşırlari falan ise yarayabilir. Göbeğinizden rahatsız oluyormussunuz mesela ki bu bence sizin kuruntunuz erkekler için teferruat böyle şeyler, o esnada gözleri bir şey görmüyor ama kendiniz rahat etmek, daha iyi hissetmek için dantel bodyler var göbek kısmı kapalı öyle şeyler giyinin. Önce kendinizi iyi hissetmeniz lazım cesaretlenmeniz icin
Iste varya bu tarz seyler asla soyleyemiyorum.soylesem guler gibi sanki.ki bence guler.cunku bazen boyle istekli bi sekilde boynunu falan opuyorum.guluyor.bidaha yapmadim bende.galiba yakismuyor bende abes duruyor cilveBence eşine cilve yap yanaş zaten istekli adam diyorsun öpüşürken seni çırılçıplak istiyorum de utanma pat diye söyle ver gazi libidosu tavan yapsındon mon kalmaz
Dusta mesela ustunu cikariyor tabi.ama oral yokBenimki de elimi sürekli oraya götürüyor. Donunu çıkarmayan adam oralı hç kabul etmez. Yeni evlisiniz beraber duş almıyor musunuz? Duşta yapmıyor musunz?
Belki hoşuna gittiği için güldü neden böyle düşündünüz ki. Siz utanmak için her şeyi yapıyorsunuz. Baştan garip gelir belki ama sonra ikiniz de alışırsınız.Iste varya bu tarz seyler asla soyleyemiyorum.soylesem guler gibi sanki.ki bence guler.cunku bazen boyle istekli bi sekilde boynunu falan opuyorum.guluyor.bidaha yapmadim bende.galiba yakismuyor bende abes duruyor cilve
Valla eşin garipmiş kilo aldım diye saklayanı da hiç duymamıştım aksine her fırsatta yani hahahaha acaba başka bi çekincesimi var karısısın açıkca konuş bence var bi derdi sankiMerhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
Duşa bereaber giriyormusunuz.Dusta mesela ustunu cikariyor tabi.ama oral yok
Bence de asıl sorun erken boşalma ve konu sahibinin tutukluğu.Belki hoşuna gittiği için güldü neden böyle düşündünüz ki. Siz utanmak için her şeyi yapıyorsunuz. Baştan garip gelir belki ama sonra ikiniz de alışırsınız.
Tecrübesiz olduğunuz için ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz ama adam erken boşalma korkusundan çamaşırını çıkarmıyor ve sizin dokunmanıza izin vermiyor oral istememekle ya da hijyenle hiç alakası yok. Kendinize boşa kılıf aramayın, gerçekle yüzleşin ve çözüm arayın, lüzumsuz utangaçlığınızla da mücadele edin.
Duşa bereaber giriyormusunuz.
Ya ne olabilir ki.dedigim gibi balayinda boyle bise yoktu.simdi zayiflicam oyle diyor.senin icin diyor.mesela zayiflik konusunda da benim icin sıkinti degil diyorum.hayir daha cok begen kiskanirsin belki diyip guluyor falan boyle yaniValla eşin garipmiş kilo aldım diye saklayanı da hiç duymamıştım aksine her fırsatta yani hahahaha acaba başka bi çekincesimi var karısısın açıkca konuş bence var bi derdi sanki
Bencede.istekliyim ben ama bende de icraat yok.sadece cikarsana diyorum mesela.kendim cikarmaya falan calismiyorum.boyleBence de asıl sorun erken boşalma ve konu sahibinin tutukluğu.