Arkadaşım siz bu adamla evlenmeden önce sevgililik yaşadınız mı?
Bu anlattıklarınızın muhafazakar olmakla alakası yok, siz bayağı birbirinizi tanımıyorsunuz.
Sanki gerdek gecesi tanışmış gibi hal ve tavırlarınız var.
Bakın ne güzel adam istekliymiş, birbirinizi arzulama konusunda sıkıntınız yok.
Burada ne sorunlar var oku ve haline şükret. Elindekini de yok utanıyorum aman çekiniyorum diye ziyan etme.
Siz mesela boynundan öptüğünde muhtemelen içten içe acaba eğretimi duruyor bu hareketim diye düşünüyor ve bunu hareketlerinize yansıtıyorsunuz. Adam da bu yüzden gülüyor bence.
Kendine güven!
İlk önce ayna karşısında kendini arzula mesela... Olay fantezi giyimden çok evde verdiğiniz varla yok arası firikiklerden geçiyor bence. Amaç o değilmiş gibi, tamamen başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi.
Ha zaten arzulanmamda sorun yok diyorsunuz ama böyle spontane başlayan bir sevişme sonrası daha özgür hissedebilirsiniz.
Allah aşkına çekinmeyin eşinizden. Elinizi atın cinsel organına mesela ve elinizi çekmek isterse daha cüretkar bir şekilde tutun.
Hiçbir erkek böylesine arzulandığı bir kadına karşı koyamaz. O don çıkar yani oradan.
Ha bir de bırakın adam özgürce dokunsun size yahu! Beni şişirdiniz burdan. O size dokunmadan hayal ettiğiniz sevişmeyi yaşayamazsınız, üzgünüm.