- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Sorun konuşun neden böyle davranıyorsun diye kiloysa sorun benim için sorun değil deyin beni tatmin etmen gerekli deyinBilmiyorum iste.konusmadik hic.ama istese bellu ederdi heralde yani.dimi
Bence bu işin içinde başka işler de var, düşündükçe buluyor insan, utanma değil bu sadece. Eşiniz hissi azaltıp daha fazla dayanmak için çıkarmıyor o çamaşırını, sizin dokunmanızı istememe sebebi de bu, siz dokunursanız ya da daha çok hissederse belki de birleşme sağlanmadan boşalacak. Balayında çıkan çamaşırın şimdi çıkmamasının tek açıklaması bu, çözmeniz gereken çok fazla meseleniz var
Eşin çekingense ve sen istekliysen biraz onu cesaretlendir yavaş yavaş benceMerhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
Bu durımda ilkinde kendinizi tatmin etmeyip bütün hevesinizi ikinciye bırakacaksınız ama onda da aynı şey olacak demek ki, bunları açıkça komuşup çözüm odaklı olmazsanız bu iş böyle devam ederSuan dusundum de gercekten oyle..cunku sevismeyi de uzatmak istemiyor.hemen gelicem zaten hadi diyor.ve ilkinde hemen geliyor zaten.ikinciyi de ben sevmiyom
Mikroplar ağızdan vücuda girerse mi? Penis vajinaya girince sıvı alışverişinde girmeyip, sadece ağızdan giren mikroplar mi var?Mrb canım. Öncelikle oral konusunda bu kadar ısrarcı olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü görünen veya görünmeyen bir sürü mikrop hastalık vs taşıyor olabiliriz hepimiz. Bu mikroplar en çok üreme organlarında yer alabilir. Çünkü dışarıya karşı savunmasız ve açık bir bölge. Orada var olan bulaşıcı bir hastalık ağızdan vücuda girerse çok kötü sonuçlar doğurabilir. Yok illa yapıcam diyorsan da sen bilirsin. Araştır iyice. Orgazm konusu da şöyle ki, ikinciyi yapmayı bırakın. Bu hep böyle devam etmemeli kanımca. İlkini uzatmaya çalışın. Önsevişme sonrası o sırt üstü uzansın, sen de üzerine otur. Yavaş yavaş penisi içine al. Tabi tentene temas çok önemli. Oturmadan önce onun her yerine dokun, üzerini tamamen çıkarmasında ısrarcı ol. Öpmek istediğin yerlerini öp. O da seni öpsün uzun uzun. Sonra da onun üzerine oturduğunda penis içindeyken, başta yukarı aşağı hareket yap. Sonra da ileri geri hareket edersen birkaç dakika içinde boşalabilirsin. Bazı kadınların G noktası daha içerde olabiliyor ve penis bazen oraya ulaşamadığı zaman orgazm olmayabiliyor. Penisin en iyi ulaşabildiği pozisyonlardan biri benim bahsettiğim pozisyon. Baksır konusu da önsevişme sırasında erekte olurken illa çıkarsın diye diretmeyin. Sonrasında siz kontrolü elinize alın ve onu devredışı bırakın. Kendinizi kasmayın. Eğer sorunlar hâlâ devam ederse psikolojik ve fizyolojik destek alın uzman birinden. Çünkü Cinsellik, evlilik muessesinde çok önemli bir husus.
Bence görünüşüyle ilgili sürekli ona iltifat edin. Önce o konuyu aşıp donu çıkarmalı, oral 2. Adım. Hem görünüş hem de edep bölümü var çünkü.Asla .aynen ikimizde dini olarak ayni agirlikta yasiyoruz.ama batil inancimiz yok.ama edeben farkli dusunuyor bence.yani ben cok duydum.esiyle boyle birseyi yasamak istemeyeni.buradaki konuslarda da falan.bu ustunu cikarmama meselesi de sonradan oldu.dedigim gibi balayinda otle degildi.15 kilo falan aldi.kilodan sanirim
Üstte dediğim gibi konu sadece görünüş değil edep konusunu aşmanız gerekiyor. Eşiniz o sahneleri izlerken bile utanıyorsa icraata geçirmeniz biraz emek istiyor. Gün içinde ona bazı makaleler mi yollasaniz? Benim bir arkadaşım bu şekilde çözmüş. Instagramda bir terapistin videolarını, makalelerini yollamış eşine, onun da eşi sizin eşiniz gibi kapalı kutuymus, ben de böyle istiyorum, zevk almak istiyorum vs anlatmış ve şu an çok mutlu olduğunu söyledi. İlk 2-3 sene hiç zevk almamış, orgazm nedir bilmiyordum demişti.Mesela film izlerken opusme sevisme sahnesi geldiginde hemen ileri aliyim demez.ama bazen oral sahnesi cikar ya.goruntu olarak acik xegil de yani oral yapildigi anlasilan sahneler falan .o sahneler gelince hemen ileri sarar mesela.bende tepkili diye dusunuyorum iste
Cok dogru soyluyorsunuz.ama iste bu kisimda da ben sıkıntiliyim.yani cok istekli hevesli gorunmek istemiyorum.hersey onun tarafindan baslatilsin istiyorum.mesela taytlarimin ustune kalcalarimi kapatacak tshirt giyerim illaki.obur turlu dikkatini cekmek icin yaptim imaji vermek istemiyorum.evet bu hos degil biliyorum ama elimde degil.galiba sadece hayal edicem ben.ama oda bu konularda istekli davranabilir tabi.oral falan.ben bu utangaclikla baslatamam bunu.makale falan hic atamamBence görünüşüyle ilgili sürekli ona iltifat edin. Önce o konuyu aşıp donu çıkarmalı, oral 2. Adım. Hem görünüş hem de edep bölümü var çünkü.
Üstte dediğim gibi konu sadece görünüş değil edep konusunu aşmanız gerekiyor. Eşiniz o sahneleri izlerken bile utanıyorsa icraata geçirmeniz biraz emek istiyor. Gün içinde ona bazı makaleler mi yollasaniz? Benim bir arkadaşım bu şekilde çözmüş. Instagramda bir terapistin videolarını, makalelerini yollamış eşine, onun da eşi sizin eşiniz gibi kapalı kutuymus, ben de böyle istiyorum, zevk almak istiyorum vs anlatmış ve şu an çok mutlu olduğunu söyledi. İlk 2-3 sene hiç zevk almamış, orgazm nedir bilmiyordum demişti.
Evlilikte çiftlerin uyumuyla ilgili yazılar ve videolar atın mesajı alacaktır diye düşünüyorum. Vereceği cevaba göre anlarsınız düşüncelerini ve kendi fikrinizi söyleyerek konuşa konuşa bir yol bulursunuz. O işteyken falan gönderin
Tayt üstü kısa şeyler giyin mesela yakada açık olsun hatta leoparlı tayt çok meşhurdur buradaCok dogru soyluyorsunuz.ama iste bu kisimda da ben sıkıntiliyim.yani cok istekli hevesli gorunmek istemiyorum.hersey onun tarafindan baslatilsin istiyorum.mesela taytlarimin ustune kalcalarimi kapatacak tshirt giyerim illaki.obur turlu dikkatini cekmek icin yaptim imaji vermek istemiyorum.evet bu hos degil biliyorum ama elimde degil.galiba sadece hayal edicem ben.ama oda bu konularda istekli davranabilir tabi.oral falan.ben bu utangaclikla baslatamam bunu.makale falan hic atamam
O zaman o makaleleri ve videoları önce siz bi okuyup kendi kafanızda konuyu oturtun sonra eşinize geçin :) çünkü siz istiyorsunuz ama cesaretiniz yok. Anlıyorum ben sizi, once o istekli olsun sonra ben adım atarım diyorsunuz ben de öyle olurdum herhalde, eşim isteksiz olsa üstüne atlayacak bir tip değilim onun beni havaya sokmasıni beklerim ben de. Yalnız tayt konusunda çekinmeyin bence. Temizlik falan yapın yanında mesela kısa body ve taytla ya da duştan çıkınca öyle havluyla oturun ama normal davranın. Misal temizlik yaparken aklınızda seks olduğunu düşünmez kolay kolay (olsa bile) aranızda ince bir duvar var onu kırmanız lazım sadeceCok dogru soyluyorsunuz.ama iste bu kisimda da ben sıkıntiliyim.yani cok istekli hevesli gorunmek istemiyorum.hersey onun tarafindan baslatilsin istiyorum.mesela taytlarimin ustune kalcalarimi kapatacak tshirt giyerim illaki.obur turlu dikkatini cekmek icin yaptim imaji vermek istemiyorum.evet bu hos degil biliyorum ama elimde degil.galiba sadece hayal edicem ben.ama oda bu konularda istekli davranabilir tabi.oral falan.ben bu utangaclikla baslatamam bunu.makale falan hic atamam
Leopar taytla gırgırTayt üstü kısa şeyler giyin mesela yakada açık olsun hatta leoparlı tayt çok meşhurdur burada
Mikroplar ağızdan vücuda girerse mi? Penis vajinaya girince sıvı alışverişinde girmeyip, sadece ağızdan giren mikroplar mi var?
Her gün bir şey öğreniyorum bu kk'da. Teşekkür ederim paylaşım için, bilmiyordum
- Hem cinsel organlar hem de ağız mikrop almak için uygun bölgeler olduğu için cinsel organların özel salgılarında cinsel yolla bulaşan hastalıkların mikropları hastalık yapabilir. Özellikle ağızdaki yaralar, iltihaplı diş etleri ve dişler mikropların kana ulaşması için daha uygun ortamlar yaratabilir.
- Oral seks sırasında ağızdaki ufak yaralardan kan yoluyla hastalık bulaşma olasılığı vardır. Yutulan spermler ile cinsel yolla bulaşan çeşitli hastalıklar ve özellikle de HIV virüsünü kapma olasılığı vardır.
Dünya Sağlık Örgütü'nün yaptığı açıklamaya göre oral seks halk arasında bel soğukluğu olarak da bilinen gonore adlı bakteriyel enfeksiyonun üretilmesine sebep oluyor.
VE DAHA NİCESİ
İsteyen istediğini yapsın. Bu konudaki fikrim gayet nettir. Gidin araştırın. Sonra istediğinizi yapın seçim sizin.
Leopardan nefret ederLeopar taytla gırgır
Tam gırgırı yazayım dedim sen yazdınLeopar taytla gırgır
Bide feridun'mu var şimdibir gün yine Feridun abiyle seks hikayesi yazıyoruz
Eşinizin zaten üzerini örtmeye çalıştığı bir problemi varken siz de böyle içinize kapalı kalırsanız sonsuza kadar böyle devam edeceksiniz,allah kolaylık versinCok dogru soyluyorsunuz.ama iste bu kisimda da ben sıkıntiliyim.yani cok istekli hevesli gorunmek istemiyorum.hersey onun tarafindan baslatilsin istiyorum.mesela taytlarimin ustune kalcalarimi kapatacak tshirt giyerim illaki.obur turlu dikkatini cekmek icin yaptim imaji vermek istemiyorum.evet bu hos degil biliyorum ama elimde degil.galiba sadece hayal edicem ben.ama oda bu konularda istekli davranabilir tabi.oral falan.ben bu utangaclikla baslatamam bunu.makale falan hic atamam
Rica ederim. Cinsel sağlık gerçekten çok çok önemli. Bazı zaaflarımıza veya hazlara yenik düşmeden evvel geniş çaplı araştırma yapmamız gerekiyor. Ki burada oral sekse bu kadar destek çıkılması da çok şaşırtıcı geldi bana. Sadece konu sahibinin ve eşinin değil bütün toplumun bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen yapmazdım. Sağlığa zaten zararlı. Onu da geçtim bence insanları küçük düşürücü bir eylem. Bu tür durumlar sosyal hayatta da insanlarda özgüven sorunu veya bazı psikolojik komplikasyonlar oluşturuyor. Bu konuyu okuyan veya yazan herkese çağrımdır: Lütfen bu konunun psikolojik ve fizyolojik taraflarını ele alarak düşünelim. Öyle hareket edelim.Her gün bir şey öğreniyorum bu kk'da. Teşekkür ederim paylaşım için, bilmiyordum