Cinsellikte utanma

Leopardan nefret eder
Tahmin etmiştim bence eşiniz göze sokulmadan yapılan frikiklerden hoşlanabilir. Yani şeyleri avam buluyor olabilir. Söyle dantelli iç çamaşırlari falan ise yarayabilir. Göbeğinizden rahatsız oluyormussunuz mesela ki bu bence sizin kuruntunuz erkekler için teferruat böyle şeyler, o esnada gözleri bir şey görmüyor ama kendiniz rahat etmek, daha iyi hissetmek için dantel bodyler var göbek kısmı kapalı öyle şeyler giyinin. Önce kendinizi iyi hissetmeniz lazım cesaretlenmeniz icin

bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep
Bunun için gerçekten dua ettiniz mi ya?

Allahım nolur evleneceğim kişi sex bomb olsun. Amin.

Hiç bu açıdan düşünmemiştim genelde aksi söylenir çünkü, yani olması gereken, çekinmeden yapılması gereken bir şey olduğu yönünde. Tabi yine de herkesin kendi tercihi, iki taraf da çok istiyor ve hijyene dikkat ediliyorsa yapılabilir

özgüveni eksik kocanın. bence psikolağa bir görünün derim. Özel bölgeyi saklamak saçma. Biraz da senin elinde sen oraya ulaşmayı dene.

Tabii ki çok önemli ama bekarken bunun için dua etmek... Bilemedim.

Kardeşimiz ilahiyatçı diye gelişine her şeye dua ediyorsa demek...
Ilahiyatcilikla ne alakasi var.duanin adabinda vardir zaten her istedigini ince ayrintisina kadar kalpten dilemek.sadece bunun icin degil bircok sey icin dua ettim zaten.cogu da kabul oldu .yani bunlarin ustune bide haftada yada ayda 1 isteyen esim olsa psikolojim iyice bozulurdu

Yani esimin bunu istememesi gayet normal.

Hayırlı bir eş, mutlu bir evlilik için dua edilir de özellikle cinsellik performansı dileyeni duymamıştım. Bekarken aklıma gelmezdi hiç Allah’tan bunu dilemek.

Neyse ki sevgili kuluymuşum, aratmadı bu garip kuluna.

Mikropları umursamıyoruz, psikolojik tarafları şahane, hareket ediyoruz evet, hareket olmadan bereket olmuyor

Acaba yakin arkadaslarimda
Iyi aratmadıysa. Ben yakın arkadaşlarından bu tarz sorunlar duyduğum için dua ederken bunu da eklemiştim

Eşinizden neden utanasınız ki makale neden atmayasanız bence terapiste gitmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…