- 24 Ocak 2007
- 374
- 297
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Canım zaten hep sorunu vardır demiyorum belki son zamanda onu böyle çekince yaşatıcak bi sorun olmuştur o anlamda dedim en net cevabı yine eşin verir yani zayıflayana kadar bekleticekse geçmiş olsun valla 2 günde de zayıflanmıyo biliyosunYa ne olabilir ki.dedigim gibi balayinda boyle bise yoktu.simdi zayiflicam oyle diyor.senin icin diyor.mesela zayiflik konusunda da benim icin sıkinti degil diyorum.hayir daha cok begen kiskanirsin belki diyip guluyor falan boyle yani
Erken boşalmayı konuşup çözün öncelikle. Sonra kilo verilir biraz daha normalleşirsiniz. Ben birbirinden bu kadar çekinen bir çift görmedim daha önce valla.Bencede.istekliyim ben ama bende de icraat yok.sadece cikarsana diyorum mesela.kendim cikarmaya falan calismiyorum.boyle
Canım zaten hep sorunu vardır demiyorum belki son zamanda onu böyle çekince yaşatıcak bi sorun olmuştur o anlamda dedim en net cevabı yine eşin verir yani zayıflayana kadar bekleticekse geçmiş olsun valla 2 günde de zayıflanmıyo biliyosun
Ben o kadar cekindigimizi dusunmuyordum aslinda burdaki yorumlari gorunce degisik geldi biraz.sonucta hep ayni pozisyonlari denemiyoruz.farklilik ta oluyor.ama ustunu cikarmiyor o.bide mesela benik o bolgeme de dokunmuyor.orali gectim.ya uf dokunmuyor diyorum ama hafif yeltense ben uzaklastiriyorum.ama oda israrci degil.Erken boşalmayı konuşup çözün öncelikle. Sonra kilo verilir biraz daha normalleşirsiniz. Ben birbirinden bu kadar çekinen bir çift görmedim daha önce valla.
Senin istemediğin şey için neden ısrarcı olsun ki, ısrar etse de zorluyor diye şikayet edebilirsin,adam senin istemem yan cebime koy dediğini nereden bilecek, erkekler düzdür öyle şeyleri anlamaz.Ben o kadar cekindigimizi dusunmuyordum aslinda burdaki yorumlari gorunce degisik geldi biraz.sonucta hep ayni pozisyonlari denemiyoruz.farklilik ta oluyor.ama ustunu cikarmiyor o.bide mesela benik o bolgeme de dokunmuyor.orali gectim.ya uf dokunmuyor diyorum ama hafif yeltense ben uzaklastiriyorum.ama oda israrci degil.
kendimi korseye sığdırmaya çalışıyorumdur ve kenardan fışkıran etlerimYa benim ic camasirim tabikide cikiyor.ama o cikarmiyor.tam anlatamiyorum boxer daki aradan falan oluyor iste.komik oldu suan ya
Ayda 1 keremi çıkarıyor oda siz yanındayken herhalde demiEvet onceki cevaplardada soylemistim.dusta cikariyor diye.ama cok olmuyor .ayda 1 kere anca.
Yaa hayir.dusa birlikte girmek cok olmuyor diyorum.birlikte dus yaparken camsarini cikariyor yaniAyda 1 keremi çıkarıyor oda siz yanındayken herhalde demi
Beraber duşa girdiğiniz zaman çekinmiyor o zaman çıkıyor çamaşır filan,beraberken çıkmıyor bu enteresan işte.Yaa hayir.dusa birlikte girmek cok olmuyor diyorum.birlikte dus yaparken camsarini cikariyor yani
Niye ısrar etsin ki? Eşim benim istemediğim bir şeyi yapsa reddetsem ısrar etmez. Israr ederse sorun vardır. Siz istediğiniz halde reddediyorsanız sorun sizde.Ben o kadar cekindigimizi dusunmuyordum aslinda burdaki yorumlari gorunce degisik geldi biraz.sonucta hep ayni pozisyonlari denemiyoruz.farklilik ta oluyor.ama ustunu cikarmiyor o.bide mesela benik o bolgeme de dokunmuyor.orali gectim.ya uf dokunmuyor diyorum ama hafif yeltense ben uzaklastiriyorum.ama oda israrci degil.
Kadın daha kocasının boynunu öpemiyor siz erotik dans diyorsunuzAcaba penisinimi beğenmiyor size göstermek istememesinin sebebi bumu..belki boyunu falan küçük buluyor utanıyordur...
.ılişki yaşarken tatmin oluyormusunuz ikinizde ...yada siz hayal kurduğunuzda göre olmuyorsunuz da eşiniz oluyormu
Birden bire göstermek istemiyorsa yavaş yavaş adım adım gidin üzerine...
Gidin kendinize fantazi çamaşır alın giyinin.. ...ama normal sütyen kilot değil de mümkünse biraz erotik olsun ...yabi göğüs bölgeleri açık altı tanga yada mankini tarzda bişey olsun...yatak odasında değil farklı bir alan seçin oturma odası olabilir...oturtun koltuğa müziği açın geçin karşısında erotik dans falan yapın sonrada yavaş yavaş soyun eşinizi...baxı kalsın üstünde...dans ederken ara ara kucağına çıkın sürtünün öpüşün falan ama asla ilişkiye girmeyin ...heyecanı dorukta kalsın...iyice uç noktaya çıktığını hissettiğinde baxını hafiften indirip orala başlayın ama birden değil ufak dil değmesiyle...sonra az az yalayın ama bakın tamamen kaptırmayın kendinizi...bir kaç saniye sürdürün fazla değil...uç noktada bırakın onu...
Sonrası zaten peşinizden koşacaktır devam edin diye.. ama etmeyin bırakın onun hayalini kursun
yani bunu sadece alıştırma olarak düşünün
orala hiç bir erkek hayır demez yeterki yaşasın o hazzı
Sonrasında size sıra gelecek nasılsa merak etmeyin sadece nasıl davranacağınızı iyi hesaplayın benim yazdıkların genel tüyolar tabiki kişiye göre değişir .. eşinizi en iyi siz tanırsınız
Dokunmadigimiz tek kisim alt bolge.onun disinda dokunuyoruzNiye ısrar etsin ki? Eşim benim istemediğim bir şeyi yapsa reddetsem ısrar etmez. Israr ederse sorun vardır. Siz istediğiniz halde reddediyorsanız sorun sizde.
Birbirinize dokunmadan nasıl ön sevişme yapıyorsunuz peki?
Kadın daha kocasının boynunu öpemiyor siz erotik dans diyorsunuz
Güzelcim alt bölgeye dokunmaktan bahsediyorum zaten. Bir kadın cinsel organına dokunulmadan ya da oral yapılmadan nasıl ve ne kadar hazır olur ki ilişkiye?Dokunmadigimiz tek kisim alt bolge.onun disinda dokunuyoruz
Birlikte olurken sizin ustunuzu esiniz mi cikariyo yoksa kendiniz mi soyunuyosunuz?eger esiniz cikariyosa sizde onunkini cikarin, ten tene degmeden zevk olmaz ki bu hep boyle gitmez sınırlarınızı aşmanız gerekYa benim ic camasirim tabikide cikiyor.ama o cikarmiyor.tam anlatamiyorum boxer daki aradan falan oluyor iste.komik oldu suan ya
E öğrenecek zamanlaKadın daha kocasının boynunu öpemiyor siz erotik dans diyorsunuz