Cinsellikte utanma

Ya ne olabilir ki.dedigim gibi balayinda boyle bise yoktu.simdi zayiflicam oyle diyor.senin icin diyor.mesela zayiflik konusunda da benim icin sıkinti degil diyorum.hayir daha cok begen kiskanirsin belki diyip guluyor falan boyle yani
Canım zaten hep sorunu vardır demiyorum belki son zamanda onu böyle çekince yaşatıcak bi sorun olmuştur o anlamda dedim en net cevabı yine eşin verir yani zayıflayana kadar bekleticekse geçmiş olsun valla 2 günde de zayıflanmıyo biliyosun

Erken boşalmayı konuşup çözün öncelikle. Sonra kilo verilir biraz daha normalleşirsiniz. Ben birbirinden bu kadar çekinen bir çift görmedim daha önce valla.
Ben o kadar cekindigimizi dusunmuyordum aslinda burdaki yorumlari gorunce degisik geldi biraz.sonucta hep ayni pozisyonlari denemiyoruz.farklilik ta oluyor.ama ustunu cikarmiyor o.bide mesela benik o bolgeme de dokunmuyor.orali gectim.ya uf dokunmuyor diyorum ama hafif yeltense ben uzaklastiriyorum.ama oda israrci degil.

Senin istemediğin şey için neden ısrarcı olsun ki, ısrar etse de zorluyor diye şikayet edebilirsin,adam senin istemem yan cebime koy dediğini nereden bilecek, erkekler düzdür öyle şeyleri anlamaz.

Bazı erkeklerde erotiklik ile sevgi aynı fikirde kavuşmuyormuş. Yani erotikliği sevdiği kadına yakıştıramayan varmış. Bu annesinin küçükken aşkım demesinden kaynaklı oluyormuş yani. İlk aşık olunan kişi annes olunca hep masumiyet içinde bir sevgi oluyormuş. Erotiklikten korkuluyormuş. İlişki terapisi yada beraber pono izleyin belki utangaçlığı gider biraz ordakileri göre göre.

Arkadaşım siz bu adamla evlenmeden önce sevgililik yaşadınız mı?

Bu anlattıklarınızın muhafazakar olmakla alakası yok, siz bayağı birbirinizi tanımıyorsunuz.

Sanki gerdek gecesi tanışmış gibi hal ve tavırlarınız var.

Bakın ne güzel adam istekliymiş, birbirinizi arzulama konusunda sıkıntınız yok.

Burada ne sorunlar var oku ve haline şükret. Elindekini de yok utanıyorum aman çekiniyorum diye ziyan etme.

Siz mesela boynundan öptüğünde muhtemelen içten içe acaba eğretimi duruyor bu hareketim diye düşünüyor ve bunu hareketlerinize yansıtıyorsunuz. Adam da bu yüzden gülüyor bence.

Kendine güven!

İlk önce ayna karşısında kendini arzula mesela... Olay fantezi giyimden çok evde verdiğiniz varla yok arası firikiklerden geçiyor bence. Amaç o değilmiş gibi, tamamen başka bir şeyle ilgileniyormuş gibi.

Ha zaten arzulanmamda sorun yok diyorsunuz ama böyle spontane başlayan bir sevişme sonrası daha özgür hissedebilirsiniz.

Allah aşkına çekinmeyin eşinizden. Elinizi atın cinsel organına mesela ve elinizi çekmek isterse daha cüretkar bir şekilde tutun.

Hiçbir erkek böylesine arzulandığı bir kadına karşı koyamaz. O don çıkar yani oradan.

Ha bir de bırakın adam özgürce dokunsun size yahu! Beni şişirdiniz burdan. O size dokunmadan hayal ettiğiniz sevişmeyi yaşayamazsınız, üzgünüm.

Acaba penisinimi beğenmiyor size göstermek istememesinin sebebi bumu..belki boyunu falan küçük buluyor utanıyordur...
.ılişki yaşarken tatmin oluyormusunuz ikinizde ...yada siz hayal kurduğunuzda göre olmuyorsunuz da eşiniz oluyormu
Birden bire göstermek istemiyorsa yavaş yavaş adım adım gidin üzerine...
Gidin kendinize fantazi çamaşır alın giyinin.. ...ama normal sütyen kilot değil de mümkünse biraz erotik olsun ...yabi göğüs bölgeleri açık altı tanga yada mankini tarzda bişey olsun...yatak odasında değil farklı bir alan seçin oturma odası olabilir...oturtun koltuğa müziği açın geçin karşısında erotik dans falan yapın sonrada yavaş yavaş soyun eşinizi...baxı kalsın üstünde...dans ederken ara ara kucağına çıkın sürtünün öpüşün falan ama asla ilişkiye girmeyin ...heyecanı dorukta kalsın...iyice uç noktaya çıktığını hissettiğinde baxını hafiften indirip orala başlayın ama birden değil ufak dil değmesiyle...sonra az az yalayın ama bakın tamamen kaptırmayın kendinizi...bir kaç saniye sürdürün fazla değil...uç noktada bırakın onu...
Sonrası zaten peşinizden koşacaktır devam edin diye.. ama etmeyin bırakın onun hayalini kursun

yani bunu sadece alıştırma olarak düşünün
orala hiç bir erkek hayır demez yeterki yaşasın o hazzı
Sonrasında size sıra gelecek nasılsa merak etmeyin sadece nasıl davranacağınızı iyi hesaplayın benim yazdıkların genel tüyolar tabiki kişiye göre değişir .. eşinizi en iyi siz tanırsınız

Niye ısrar etsin ki? Eşim benim istemediğim bir şeyi yapsa reddetsem ısrar etmez. Israr ederse sorun vardır. Siz istediğiniz halde reddediyorsanız sorun sizde.

Birbirinize dokunmadan nasıl ön sevişme yapıyorsunuz peki?

Kadın daha kocasının boynunu öpemiyor siz erotik dans diyorsunuz

Boxer daki aradan nasıl oluyor o iş tam anlayamadım... Siz tam çıplaklık olmadan sevişmeyeceğinizi söyleyin. Bu şekilde haz azalır çünkü...

1 yaşıma daha girdim bu konuyla birlikte..

Ya benim ic camasirim tabikide cikiyor.ama o cikarmiyor.tam anlatamiyorum boxer daki aradan falan oluyor iste.komik oldu suan ya
Birlikte olurken sizin ustunuzu esiniz mi cikariyo yoksa kendiniz mi soyunuyosunuz?eger esiniz cikariyosa sizde onunkini cikarin, ten tene degmeden zevk olmaz ki bu hep boyle gitmez sınırlarınızı aşmanız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…