Cinsellikte utanma

Leopardan nefret eder🤣
Tahmin etmiştim 🤭 bence eşiniz göze sokulmadan yapılan frikiklerden hoşlanabilir. Yani şeyleri avam buluyor olabilir. Söyle dantelli iç çamaşırlari falan ise yarayabilir. Göbeğinizden rahatsız oluyormussunuz mesela ki bu bence sizin kuruntunuz erkekler için teferruat böyle şeyler, o esnada gözleri bir şey görmüyor ama kendiniz rahat etmek, daha iyi hissetmek için dantel bodyler var göbek kısmı kapalı öyle şeyler giyinin. Önce kendinizi iyi hissetmeniz lazım cesaretlenmeniz icin

bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep
Bunun için gerçekten dua ettiniz mi ya?

Allahım nolur evleneceğim kişi sex bomb olsun. Amin. 🤲🏼

Rica ederim. Cinsel sağlık gerçekten çok çok önemli. Bazı zaaflarımıza veya hazlara yenik düşmeden evvel geniş çaplı araştırma yapmamız gerekiyor. Ki burada oral sekse bu kadar destek çıkılması da çok şaşırtıcı geldi bana. Sadece konu sahibinin ve eşinin değil bütün toplumun bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen yapmazdım. Sağlığa zaten zararlı. Onu da geçtim bence insanları küçük düşürücü bir eylem. Bu tür durumlar sosyal hayatta da insanlarda özgüven sorunu veya bazı psikolojik komplikasyonlar oluşturuyor. Bu konuyu okuyan veya yazan herkese çağrımdır: Lütfen bu konunun psikolojik ve fizyolojik taraflarını ele alarak düşünelim. Öyle hareket edelim.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim genelde aksi söylenir çünkü, yani olması gereken, çekinmeden yapılması gereken bir şey olduğu yönünde. Tabi yine de herkesin kendi tercihi, iki taraf da çok istiyor ve hijyene dikkat ediliyorsa yapılabilir

Merhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
özgüveni eksik kocanın. bence psikolağa bir görünün derim. Özel bölgeyi saklamak saçma. Biraz da senin elinde sen oraya ulaşmayı dene.

Tabii ki çok önemli ama bekarken bunun için dua etmek... Bilemedim.

Kardeşimiz ilahiyatçı diye gelişine her şeye dua ediyorsa demek...
Ilahiyatcilikla ne alakasi var.duanin adabinda vardir zaten her istedigini ince ayrintisina kadar kalpten dilemek.sadece bunun icin degil bircok sey icin dua ettim zaten.cogu da kabul oldu .yani bunlarin ustune bide haftada yada ayda 1 isteyen esim olsa psikolojim iyice bozulurdu

Rica ederim. Cinsel sağlık gerçekten çok çok önemli. Bazı zaaflarımıza veya hazlara yenik düşmeden evvel geniş çaplı araştırma yapmamız gerekiyor. Ki burada oral sekse bu kadar destek çıkılması da çok şaşırtıcı geldi bana. Sadece konu sahibinin ve eşinin değil bütün toplumun bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Ben şahsen yapmazdım. Sağlığa zaten zararlı. Onu da geçtim bence insanları küçük düşürücü bir eylem. Bu tür durumlar sosyal hayatta da insanlarda özgüven sorunu veya bazı psikolojik komplikasyonlar oluşturuyor. Bu konuyu okuyan veya yazan herkese çağrımdır: Lütfen bu konunun psikolojik ve fizyolojik taraflarını ele alarak düşünelim. Öyle hareket edelim.
Yani esimin bunu istememesi gayet normal.

Ilahiyatcilikla ne alakasi var.duanin adabinda vardir zaten her istedigini ince ayrintisina kadar kalpten dilemek.sadece bunun icin degil bircok sey icin dua ettim zaten.cogu da kabul oldu .yani bunlarin ustune bide haftada yada ayda 1 isteyen esim olsa psikolojim iyice bozulurdu
Hayırlı bir eş, mutlu bir evlilik için dua edilir de özellikle cinsellik performansı dileyeni duymamıştım. Bekarken aklıma gelmezdi hiç Allah’tan bunu dilemek.

Neyse ki sevgili kuluymuşum, aratmadı bu garip kuluna.

Mikropları umursamıyoruz, psikolojik tarafları şahane, hareket ediyoruz evet, hareket olmadan bereket olmuyor 😂

Hayırlı bir eş, mutlu bir evlilik için dua edilir de özellikle cinsellik performansı dileyeni duymamıştım. Bekarken aklıma gelmezdi hiç Allah’tan bunu dilemek.

Acaba yakin arkadaslarimda

Iyi aratmadıysa. Ben yakın arkadaşlarından bu tarz sorunlar duyduğum için dua ederken bunu da eklemiştim

Cok dogru soyluyorsunuz.ama iste bu kisimda da ben sıkıntiliyim.yani cok istekli hevesli gorunmek istemiyorum.hersey onun tarafindan baslatilsin istiyorum.mesela taytlarimin ustune kalcalarimi kapatacak tshirt giyerim illaki.obur turlu dikkatini cekmek icin yaptim imaji vermek istemiyorum.evet bu hos degil biliyorum ama elimde degil.galiba sadece hayal edicem ben.ama oda bu konularda istekli davranabilir tabi.oral falan.ben bu utangaclikla baslatamam bunu.makale falan hic atamam
Eşinizden neden utanasınız ki makale neden atmayasanız bence terapiste gitmelisiniz

X