Cinsellikte utanma

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Anladığım kadarıyla siz eşinizin gözünde masumiyetinizi kaybetmek istemiyorsunuz. Cinselliğe meraklı biri gibi algılamasın, ısrarlarıyla beni Cinselliğe o alıştırsın o öğretsin istiyorsunuz. Ben de cinsellik konusunda isteklerimi dile getirmeye çekinirim genelde. Ama gerçekten hiçbir şey yapmadan durarak sorunlar çözülmüyor. Evliliğimizin ilk aylarında ben de oral konusunda ister mi istemez mi diye düşünüp bir girişimde bulunmuyordum. Sonra bir gece hafif alkolünde verdiği cesaretle sadece boynundan aşağıya inmemle (daha hiç bir şey yapmadan) aslında deli gibi istediğini farkettim. Ve o gece bu problem çözüldü.Yani küçük bir girişim bile yetebiliyor. Ben de şuan başka bir isteğimi dile getiremiyorum ama cesaretimi topladım bunu da çözeceğim
ay çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Dostum rahat olun sıkmayın kendinizi. Heyecan vardır belki. Işığı kapatıp deneyin. Baktın oluyor Los isikta deneyin. Her şekilde deneyin. 1-2-3 deyip ellerinizi birbirinize deydirip yukarıdan aşağılara doğru inin. İlk adımı at. Gurur kibir korku ego endişe her ne varsa kapat gözünü ilk adımı at. Sonrasında kendin güleceksin merak etme. Ha bu arada gülünecek bir durumda değilsiniz. Sadece endişeler var, acabalar var. Anahtarı tak kontağı çevir marş yap, debriyaji bırak yavaşça gaza bas.
İnanıyorum başaracaksınız

Acaba neden iç çamaşırını çıkarmıyor erkekler ışıltı ve tamamen çıplak tercih ederler ışığı geçtim gündüz bile isterler

Kıyafetini tam çıkarmamasına şaşırdım. Biz çırılçıplak birbirimize sarılıyoruz çok hoşumuza gidiyor o sırtüstü yatarken ağzının hizasına doğru diz üstünde gidin bakalım ne tepki verecek

Cinsel bölgelerinizi görmüyomusunuz siz çok şey kaçırıyosunuz sevişme değil sürtünme gibi olur o biraz cesaret gösterin atlayın adamın üstüne birinizin yolu açması lazım

Suan daha da kotu durumdayiz.konu actim bunjnla ilgili.bilmiyorum.artik beni istemedigini dusunuyorum

Bişey söylemenize gerek yokki o mesela yatarken siz çıkartın çamaşırını oral yapın tepki gösterirse biz karı kocayız diyin

Ama yanlis dusunebilir.mesela gecenlerde 1 hafta boyunca istememsiyle ilgili bi kac bise soyledim..gulerek kizim sapikmisin sen dedi
Karı koca arasında sapıklık mı olur. Hani sıradışı fanteziler olsa neyse de normal olan şeyleri yadırgamaması lazım. Bu şekilde çok sıkıcı bir ilişki olur. Öyle soyunmadan dokunmadan tatmin etmeden gir çık yat uyu olmazki. Zaten tatmin etse sizi siz de bu kadar ısrar etmezsiniz

Ama yanlis dusunebilir.mesela gecenlerde 1 hafta boyunca istememsiyle ilgili bi kac bise soyledim..gulerek kizim sapikmisin sen dedi
Ona sapikligin tanimini yapin...
Bunu mu istedim bunu mu bunu mu diyin.
Siz sadece hak ettiğiniz cinselliği istiyorsunuz. Adamin eline bir sözlük verin

bence siz eşinize bunu teklif etmektense bazılarının da dediği gibi direk tecrübe edin.bunu ilişkinin ateşli bir anında yaparsanız napıyosun sen bu ne şimdi diyeceğini sanmıyorum.baktınız tepki verir gibi oluyor bu sefer de ilişki sonrası konuşursunuz .her durumda da sorun masaya yatırılmış olur bence

Hic bi sekilde olmuyor..bi kac bise soyluyorum mesela.ne degisiksin ya diyor.sasirtiyon beni diyor geciyor kenara
Sasiriyor yani.ici mi almiyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…