- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Dostum rahat olun sıkmayın kendinizi. Heyecan vardır belki. Işığı kapatıp deneyin. Baktın oluyor Los isikta deneyin. Her şekilde deneyin. 1-2-3 deyip ellerinizi birbirinize deydirip yukarıdan aşağılara doğru inin. İlk adımı at. Gurur kibir korku ego endişe her ne varsa kapat gözünü ilk adımı at. Sonrasında kendin güleceksin merak etme. Ha bu arada gülünecek bir durumda değilsiniz. Sadece endişeler var, acabalar var. Anahtarı tak kontağı çevir marş yap, debriyaji bırak yavaşça gaza bas.Asla .aynen ikimizde dini olarak ayni agirlikta yasiyoruz.ama batil inancimiz yok.ama edeben farkli dusunuyor bence.yani ben cok duydum.esiyle boyle birseyi yasamak istemeyeni.buradaki konuslarda da falan.bu ustunu cikarmama meselesi de sonradan oldu.dedigim gibi balayinda otle degildi.15 kilo falan aldi.kilodan sanirim
Acaba neden iç çamaşırını çıkarmıyor erkekler ışıltı ve tamamen çıplak tercih ederler ışığı geçtim gündüz bile isterlerYani sonucta oral iliski olmazsa olmaz degil.tercih meselesi.haram da degil.sadece caiz degil diyenler var.yani fikrini hic bi sekilde bilemiyorum.o yuzden asla soramiyorum.yani cunku mesela elle dokunmada bile hemen elimi yavasca cekiyor.bende rahat davranamiyorum
Cinsel bölgelerinizi görmüyomusunuzMerhabalar.ben bu zamana kadar uye degildim.oylesine ilgili oldugum konulari okuyordum.ama bende ozel olarak sorularima cevap almak isedim.1.5 yillik evliyim.bekarken cinsellige duskundum.yani hayal kurma olayi vardi bende hep.bu yuzden evlenecegim kisi icin dua ederkende bu konuya ilgili birisi olmasini da eklerdim hep .Yani esim de bu konuda istekli birisi.sorun yok.ama sorun su ki ben daha fazlasini istiyorum.mesela birlikte olduk ya o gece.ben hala eskisi gibi hayal edip oyle uyuyorum.mesela rn cok balayi gunlerimizi hayal ediyorum falan.bu durum artik beni rahatsiz ediyor.iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.hadi ben utaniyorum.ona soyluyorum.balayinda gosteriyordun diyorum.kilo aldim simdi diyor.bide ben oral iliskiyi de yasamak istiyorum.ama bir kez bile konusu gecmedi.asla.ve eminim bunu yasamak istemicektir.uygun bulmayacaktir.yakistirmayacaktir.bundan eminim.ve bu yuzden soyleyemiyorum.ama istiyorum.hep ayni seyleri yapiyoruz.napicam bilmiyom.boyle mi devam edicez
Ilk zamanlar bizde de boyleydi.ama artik degikKıyafetini tam çıkarmamasına şaşırdım. Biz çırılçıplak birbirimize sarılıyoruz çok hoşumuza gidiyoro sırtüstü yatarken ağzının hizasına doğru diz üstünde gidin bakalım ne tepki verecek
Suan daha da kotu durumdayiz.konu actim bunjnla ilgili.bilmiyorum.artik beni istemedigini dusunuyorumKonunun üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Anladığım kadarıyla siz eşinizin gözünde masumiyetinizi kaybetmek istemiyorsunuz. Cinselliğe meraklı biri gibi algılamasın, ısrarlarıyla beni Cinselliğe o alıştırsın o öğretsin istiyorsunuz. Ben de cinsellik konusunda isteklerimi dile getirmeye çekinirim genelde. Ama gerçekten hiçbir şey yapmadan durarak sorunlar çözülmüyor. Evliliğimizin ilk aylarında ben de oral konusunda ister mi istemez mi diye düşünüp bir girişimde bulunmuyordum. Sonra bir gece hafif alkolünde verdiği cesaretle sadece boynundan aşağıya inmemle (daha hiç bir şey yapmadan) aslında deli gibi istediğini farkettim. Ve o gece bu problem çözüldü.Yani küçük bir girişim bile yetebiliyor. Ben de şuan başka bir isteğimi dile getiremiyorum ama cesaretimi topladım bunu da çözeceğim
ay çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Cinsel organini küçük falan mi buluyor acaba böyle bir sey ilk kez duyuyorum.Ya benim ic camasirim tabikide cikiyor.ama o cikarmiyor.tam anlatamiyorum boxer daki aradan falan oluyor iste.komik oldu suan ya
Hayir kucuk falan degil.evliligin ilk zamanalrinda cikariyordu.insanlar balayinda daha utangac olur.biz balayinda gayet iyiydik.sonra boyleCinsel organini küçük falan mi buluyor acaba böyle bir sey ilk kez duyuyorum.
Kucuk degil.baslarda cikariyordu.diyorum cikar diyorum.anlamiyor.bi sekilde gecistiriyorAcaba penisi kucukmu belki ondan gormeni pek istemiyodur
Sizde eehhh yeter cikart sunu artik diye disinizi gosterin
Ama yanlis dusunebilir.mesela gecenlerde 1 hafta boyunca istememsiyle ilgili bi kac bise soyledim..gulerek kizim sapikmisin sen dediBişey söylemenize gerek yokki o mesela yatarken siz çıkartın çamaşırını oral yapın tepki gösterirse biz karı kocayız diyin
Karı koca arasında sapıklık mı olur. Hani sıradışı fanteziler olsa neyse de normal olan şeyleri yadırgamaması lazım. Bu şekilde çok sıkıcı bir ilişki olur. Öyle soyunmadan dokunmadan tatmin etmeden gir çık yat uyu olmazki. Zaten tatmin etse sizi siz de bu kadar ısrar etmezsinizAma yanlis dusunebilir.mesela gecenlerde 1 hafta boyunca istememsiyle ilgili bi kac bise soyledim..gulerek kizim sapikmisin sen dedi
Ona sapikligin tanimini yapin...Ama yanlis dusunebilir.mesela gecenlerde 1 hafta boyunca istememsiyle ilgili bi kac bise soyledim..gulerek kizim sapikmisin sen dedi
o dugmeyi kullanan varmiymis yaBazılarında o kısımda düğme oluyor. Açıp çıkarıyorlar sonra geri sokuyorlar
Hic bi sekilde olmuyor..bi kac bise soyluyorum mesela.ne degisiksin ya diyor.sasirtiyon beni diyor geciyor kenarabence siz eşinize bunu teklif etmektense bazılarının da dediği gibi direk tecrübe edin.bunu ilişkinin ateşli bir anında yaparsanız napıyosun sen bu ne şimdi diyeceğini sanmıyorum.baktınız tepki verir gibi oluyor bu sefer de ilişki sonrası konuşursunuz .her durumda da sorun masaya yatırılmış olur bence
Sende çamaşirin ustunden deneYani kisaca bahane edip cikarmiyor iste ic camasirini iste.
Acaba çok özür dilierim cok kucuk mu seyi ondan mi utaniyor acaba sizce normal boyutlarda mi banyoda filan gormus olabilir.isnMaalesef.banyodayken cikarir.ama normalde cikarmiyor