- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.213
- 31
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
Hemen trendyola giriyorumFena diyın yani ateş gibi yakacak yanacak
Koş koş bitmesinHemen trendyola giriyorum
Yok değil eskiden halı süpürürdüFiziki anlamda gırgır mi bu
He iste bacim bende öyle anladım ben hala yapıyorum da bi halım var üzerinde toz kalıyordu dur bi leopar tayt buliyim bari kendime gırgır boşa gitmesnKoş koş bitmesinkapanın elinde kalıyor
Yok değil eskiden halı süpürürdü
Gırgır ve leopar tayt olmazsa olması buranın.He iste bacim bende öyle anladım ben hala yapıyorum da bi halım var üzerinde toz kalıyordu dur bi leopar tayt buliyim bari kendime gırgır boşa gitmesn
Ahahahah ayy yemin ederim sesli güldüm ahahahah allahta seni güldürsünFanteziye zaman kalmıyor ki...
Akşam abdest alıp yatıyorum sabahın 6.30 unda adam işe gitmesine 20 dk kala üzerime çullanıyor.
Tek gözüm kapalı.
Duş almaktan eskidim
Bak oyle de olabilirFiziki anlamda gırgır mi bu
Bundan sonra akşamları halinin üzerinde elimde gırgır leopar taytim ve ben salınırım yerdeBak oyle de olabilireski bir konu vardi o aklima geldi ona ithafen yazmistim sende alemsin ha
Ay su yorumlara gülmekten yıkıldımOna sürpriz yapacağım diye arada boncukla gezemem ki zaten benrahatsoz eder o beni
Her kadının kilotlu çorabı vardır demi ama şimdi yanlış anlaşılmasın
Ohh ohh beline kuvvetBundan sonra akşamları halinin üzerinde elimde gırgır leopar taytim ve ben salınırım yerde
Yırrt sağını solunu bir topuklu ölüyorlarHer kadının kilotlu çorabı vardır demi ama şimdi yanlış anlaşılmasın
Hemde nasıl uyuKk yi yanık kokusu sardı. Duman altı her yer
Valla şuanda her yere benden önce giden göbeğim ve bebeğe bir şey olur diye korkan pimpirikli bi kocam var fantezi düşünecek halim yok
Yanik külotlu corap kokusuKk yi yanık kokusu sardı. Duman altı her yer
Amin kız Allah herkesi güldürsün inşallaaaahAhahahah ayy yemin ederim sesli güldüm ahahahah allahta seni güldürsün