- 15 Kasım 2020
- 62
- 1
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
Sabahın köründe tek gözüm kapalı tek gözüm açık okuyorum bu ne iştah bacıAslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diyefarklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir
Uykum kaçtı yatakta dön dön hormonlarım coştuSabahın köründe tek gözüm kapalı tek gözüm açık okuyorum bu ne iştah bacı
Öneri alalım önceAnaa sevdiğimiz konular toplanın uyanın looben yerimi aldım önerileri bekliyorum hahaaha
Anaa sevdiğimiz konular toplanın uyanın looben yerimi aldım önerileri bekliyorum hahaaha
Alemsin yaAnaa sevdiğimiz konular toplanın uyanın looben yerimi aldım önerileri bekliyorum hahaaha
Etiket yapıp üye çağırmak yasak biliyorsun dimi?
Sabah sabah gözümü açtım kendime geldim hahaha önerileri okumak için çok heyecanliyimAlemsin ya
Anaa sevdiğimiz konular toplanın uyanın looben yerimi aldım önerileri bekliyorum hahaaha
Dün gece birileri erken uyumuş, istediği olmamıs
İlla yazdiracsksiniz ya.esim ise gitmden geldi öptü öptü uyandırdı beni.sonra çıktı gitti.gitme dedim etme dedim dinlemedi.orda bı laf söyledi hatta burada yazmam mümkün değilValla kalkıp bi melemen yapıp çay koymayı düşünüyorum şuan sadecekız sabah sabah ne bu enerji
Eşi hizmetçi olsun benceFantezi kostümü al bacım hizmetçi ol bi gün obur gün hemşire
Hahahaha bacım akşamı beklicen yapacak bişey yokİlla yazdiracsksiniz ya.esim ise gitmden geldi öptü öptü uyandırdı beni.sonra çıktı gitti.gitme dedim etme dedim dinlemedi.orda bı laf söyledi hatta burada yazmam mümkün değil