Cinsellikte tatlı fantaziler

Ben niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.

Sizde yeni yıla girmeye 15 dk kala guruptan düşün gidin sevişin 30 dk sonra tekrar bağlanın elektrikler gitti int gitti bi şey uydurun iste böylece hem yılbaşını onlarla birlikte geçirmiş hemde fantazinizi gerçeklestimiş olursunuz tabi önce koca ikna edilecek zaman daraldı..

iyi fikir

Bence söyle çok memnun olur.

Ya ben yeni yıla nasıl girersen öyle geçer mitine hiç inanmazdım. Geçen sene sevişerek girdik. 2019'da rezil gibi olan cinsel hayatımız 2020'de şaha kalktı. Ben inandım valla

Bence söyle çok memnun olur.
Söyledim :) "Saat tam 12de denk getiremeyebiliriz. Annemler yalnız olmasa sorun olmazdı da, şimdi bilemeyiz, duruma göre bakarız, 12de olmasa da sonra sevişiriz zaten" dedi. Neyse, ben şansımı denedim en azından.

Ya ben yeni yıla nasıl girersen öyle geçer mitine hiç inanmazdım. Geçen sene sevişerek girdik. 2019'da rezil gibi olan cinsel hayatımız 2020'de şaha kalktı. Ben inandım valla
Abooooo, kesinlikle deniyorum. O vakitte arayanı soranı dövücem.

Ayyy tabiki söyle o an konuşmayın uydurun bisey. 12 ye sevişerek inş hadi

At bir yalan uydur karşı tarafa tut kocanı götür hayallerini gerçeğe dönüştür

Partnerimle iletişim içinde olmayı seviyorum neyi seviyorum ne hoşuma gidiyo onu bi farkettim bedenimde, korunma yöntemi olarak siz ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama biz okey nirvana kullanıyoruz kabartmasını artırmışlar müthiş olmuş orgazm olmama etkisi oluyo benim

Söyledim :) "Saat tam 12de denk getiremeyebiliriz. Annemler yalnız olmasa sorun olmazdı da, şimdi bilemeyiz, duruma göre bakarız, 12de olmasa da sonra sevişiriz zaten" dedi. Neyse, ben şansımı denedim en azından.
ya çok merak ettim oldu mu gece 12 de

ya çok merak ettim oldu mu gece 12 de
hayır gece 12'de görüntülü bağlantıda kv ve kp ile geri sayım yaptık. Sonra oldu ama .
olsun kv kp çok mutlu oldular, çok hüzünlüydüler biz olmadığımız için. Hatta sofra bile kurmayacaklardı ama biz ısrar ettik, yapın yemeklerinizi kutlayın diye. Kaçak görümcem ise gitti arkadaşları ile buluştu, sokağa çıkma yasağını delerek kaçak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…