- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
Dünyanın en fakir insanıyım konu fanteziye gelince. Ben daha çok doğaçlama allah ne verdiyse diyip dalanlardanım
Aaa nick değişmişsin
ceyceye nickimi yazmak ve soylemek zor geliyormusAaa nick değişmişsin
Sizde yeni yıla girmeye 15 dk kala guruptan düşün gidin sevişin 30 dk sonra tekrar bağlanın elektrikler gitti int gitti bi şey uydurun iste böylece hem yılbaşını onlarla birlikte geçirmiş hemde fantazinizi gerçeklestimiş olursunuz tabi önce koca ikna edilecek zaman daraldı..Ben niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.
iyi fikirSizde yeni yıla girmeye 15 dk kala guruptan düşün gidin sevişin 30 dk sonra tekrar bağlanın elektrikler gitti int gitti bi şey uydurun iste böylece hem yılbaşını onlarla birlikte geçirmiş hemde fantazinizi gerçeklestimiş olursunuz tabi önce koca ikna edilecek zaman daraldı..
Bence söyle çok memnun olur.Ben niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.
Ya ben yeni yıla nasıl girersen öyle geçer mitine hiç inanmazdım. Geçen sene sevişerek girdik. 2019'da rezil gibi olan cinsel hayatımız 2020'de şaha kalktı. Ben inandım vallaBen niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.
Söyledim :) "Saat tam 12de denk getiremeyebiliriz. Annemler yalnız olmasa sorun olmazdı da, şimdi bilemeyiz, duruma göre bakarız, 12de olmasa da sonra sevişiriz zaten" dedi. Neyse, ben şansımı denedim en azından.Bence söyle çok memnun olur.
Abooooo, kesinlikle deniyorum. O vakitte arayanı soranı dövücem.Ya ben yeni yıla nasıl girersen öyle geçer mitine hiç inanmazdım. Geçen sene sevişerek girdik. 2019'da rezil gibi olan cinsel hayatımız 2020'de şaha kalktı. Ben inandım valla
Söyledim :) "Saat tam 12de denk getiremeyebiliriz. Annemler yalnız olmasa sorun olmazdı da, şimdi bilemeyiz, duruma göre bakarız, 12de olmasa da sonra sevişiriz zaten" dedi. Neyse, ben şansımı denedim en azından.
Az önce bende baktım . Yalnız bayaa güzellerSıkıntı yok espri yapıyorum ama çok arattım doğru tüm sitelere bakmış olabilirim incilerin boyutuna falan
Ayyy tabiki söyle o an konuşmayın uydurun bisey. 12 ye sevişerek inş hadiBen niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.
At bir yalan uydur karşı tarafa tut kocanı götür hayallerini gerçeğe dönüştürBen niyeyse hep şu yılbaşına sevişerek girme fantezisine gıpta ederim. Şimdi pandemi sayesinde hayatımda ilk defa eşimle evde başbaşa yılbaşı kutlayacağız çünkü her sene mutlaka kayınvalidemlerle geçiririz. Şimdi kayınvalidem birlikte olamayacağımız için çok üzülüyor. Biz de görümcemler, KV'ler ve bir arkadaşlarımızla beraber whatsapp grubu kurduk, yılbaşı gecesi görüntülü bağlantı yapacakmışız. Hal böyle olunca şimdi benim yılbaşına sevişerek girme fantezim yine yattı. Bu arada eşimin böyle bir fantezim olduğundan haberi yok. Söylesem mi söylemesem mi bilmiyom.
Partnerimle iletişim içinde olmayı seviyorum neyi seviyorum ne hoşuma gidiyo onu bi farkettim bedenimde, korunma yöntemi olarak siz ne kullanıyosunuz bilmiyorum ama biz okey nirvana kullanıyoruz kabartmasını artırmışlar müthiş olmuş orgazm olmama etkisi oluyo benimAslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diyefarklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir
ah lorel ah :)Gecelik artık çok demode, dantelli body, jartiyer falan önerecektim ben deAma uçmuş konu sahibi, yapacak bir şey yok.
ya çok merak ettim oldu mu gece 12 deSöyledim :) "Saat tam 12de denk getiremeyebiliriz. Annemler yalnız olmasa sorun olmazdı da, şimdi bilemeyiz, duruma göre bakarız, 12de olmasa da sonra sevişiriz zaten" dedi. Neyse, ben şansımı denedim en azından.
hayır gece 12'de görüntülü bağlantıda kv ve kp ile geri sayım yaptık. Sonra oldu amaya çok merak ettim oldu mu gece 12 de